ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je prosinec 23rd, 2024, 12:07 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: bojovný léčitel Rod Sacketts
PříspěvekNapsal: říjen 30th, 2009, 10:34 pm 
pure posthunter
pure posthunter

Images: 92
povolani: Clerick, Ranger, Craft, Necromance, NB Paladin
Už jako malý jsem se pletl babičce do bylinkaření. To od ní jsem se naučil kouzla která lidem pomáhají proti jedům či zastaví krvácení. Babička byla strašně hodná a milá, vždy si na mě našla čas. V pozdější době po babičině smrti sem nevěděl co dál, od babičky sem se učil, a od koho se mam učit dál?
Tak si mě vzal do učení otec, zkušený válečník mě řekl že bylinkařina není všechno, v dnešní době i léčitel se musí naučit pořádně máchat zbraní, a jelikož mi máchání šlo opravdu dobře, ale byl jsem nemotornej tak mi táta dal do ruky mace, které se mi stalo prodlouženim ruce. Dokázal sem s macem mlatit dve hodiny a neunavilo me to.
Když jsem byl na prahu dospelosti rozhodoval jsem co dal, Bud pujdu do služby a nebo půjdu do světa.
Svět vyhrál.

Pamatuju si na jednu příhodu s černoškym šamanem, bylo to asi měsíc po tom co jsem odešel z domu.
Potkal jsem tenkrat poprve licha, shaman si vzal Leoparda sebou a vyrazil k boji, když jsem pozoroval ty jeho dokonale kousky když lecil Leoparda. A to bylo slavy když Leopard zabil toho Licha.
Tenkrát mi Shaman povedel jednu důležitou větu, kterou si pamatuju dodnes:
„Můžou se za tebe prát jiní, když ty je dokážeš udržet při životě.“
Od té doby jsme se vždy snažil....
Ale nikdy mi to tak nešlo jako zabíjení oblud v jednom.
Bylo to tak před pěti lety kdy jsem byl na vrcholku svých sil a zkušeností. Zbalil sem si výbavu na mapu pokladu a vyrazil na jeden z nejobávanějších pokladů. Kde jsou tak silná monstra že ani Sumonama jim nejde ublížil, tak silná že na dálku vypadá tak hrůzostrašně že se člověk nemůže hýbat. Dokázal jsem ta monstra pokořit, i s Fenixem tim obávanym ptákem.
Po té mapce jsem usnul na vavřínech, zůstal jsem v baráku a potuloval sem se jen blízko příbytku.
Dnes je ze mě už jen starý léčitel, ale býval jsem Někdo.

Předmět příspěvku: Re: bojovný léčitel Rod Sacketts
PříspěvekNapsal: říjen 31st, 2009, 4:17 pm 
Guildmaster
pure posthunter
pure posthunter

Images: 128
velmi pěkné :)

PříspěvekNapsal: červen 28th, 2010, 10:29 pm 
pure posthunter
pure posthunter

Po dvou a půl letech strávených v Britain jsem potkal svého bratra Dreama.
Bylo to milé schledání a obvzlášť ty novinky které mi přinesl o kamarádech z Lohenu, možná vám budu jednou vyprávět i ty příběhy, kdo ví.
Jak už jsem řekl po několika letém schledání s mím bratrem jsme si hodně měly co povídat, zašly jsme spolu do hospody a střískaly se jak zákon káže. On mi pověděl že nemá kde bydlet a neví co má dělat, po dohodě s Atálií jsem mu dal klíče od našeho baráčku a dal jsem mu pár pravidel aby věděl jak se má v bytě chovat a on je přijmul a dnes už po několika týdnech je náš vzorný spolubydlící. I když jsem bratři a máme hodně společných výprav na monstra v Lohenu tak moc spolu nechodíme, asi je to nevýhoda protože by jsme se doplňovaly jako pravá a levá ruka, ale což. Pozná jiné přátelé a třeba se mu budou zamlouvat ty mí... No jednoduše si rozšíříme naší společnost dobrodruhů kteří hodlají vymámit zlo z tohoto světa.
Bratr je trošku stydlivý a podivýn, ale nebojte se ho, i když je mladší tak zná ode mne vše. Po několika měsících ukázání jak se z rány vysává jed se to naučil, takže dnes dokáže léčit otravu jako by to byl clerik.
Tak přátelé z RODu kdyby jste potkaly ve světě podivínského Rangera víte že je to můj brácha.

PříspěvekNapsal: září 19th, 2010, 1:57 am 
pure posthunter
pure posthunter

Britainie jak se zdá je lákadlem pro lidi ze staré země, odkud jsem přišel já s mim bratrem. Možná že to bude tima slibama co vyprávějí potulný kejklíři, nebo možná tim že u nás je dost problému s Bohem, a nebo možná jen že je tam mnoho lidí a práce málo.
Dnes když jsem zavítal do cechu Wariorů, sem si řekl že bych mohl novým bojovníkům udělat brnění, sem potkal mého bratrance.
Trošku jsme poklábosili, a on mi řekl že se přidal k Paladinům kteří střeží zdejší zemi. No nevím jestli je to pro něj nejlepší volba, protože paladin se musí otáčet jak mečem, tak i slovem.
Jmenuje se Robert a má problémy s hlasivkamy, vždy jsme ho přezdívaly Sípavý.
Nedělejte si z něj srandu, nemá to rád a mohl by po vás vystartovat, a to on dokáže mlátit hlava nehlava.

PříspěvekNapsal: leden 18th, 2011, 9:09 am 
pure posthunter
pure posthunter

Rád bych zažádal o titul za jménem.... -> Velký Bratr
Zakládam si korporaci Sacketovic klanu... Už mam Bráchu, Bratrance z Matšiny strany, a Sestřenici ze strany Otce :lol:

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]