Ahojky..
Lilith píše:
Dal uz to nestoji za rec.
=>
Goremoth píše:
Btw. nejseš takhle náhodou Oximus z DP fora?
Ta postava byla vytvořena za účelem dp fóra.Je to kraft,má základní skilly,a od té doby,co jsem ho vykopal(+ - 4 měsíce),jsem ho nelogoval.Proto to
dál užž nestojí za řeč.Goremoth píše:
Zdravim,
no v první řadě bych chtěl apelovat na ostatní, ať vezmou v úvahu, že jsem vůči tobě trochu zaujatej a ty víš proč. Takže můj názor neberte až tak moc vážně, protože pár lidí na mapě má prostě pocit, že zaujatej jsem. Nicméně se pokusím být objektivní
Ne,nevím.Tvrdíš,že jsem jsem tě pomlouval v cechu warriorů,přitom moc dobře víš,že to bylo úplně jinak.Já proti Tobě nic nemám,jsi fajn člověk.
Goremoth píše:
V první řadě se chci zeptat, proč říkáš "opuštěním RODu", když jsi byl vyhozen?
Opustil,odešel,byl vyhozen...
Slovíčkaření.Každopádně mě to moc mrzí.
Goremoth píše:
V druhé řadě se chci zeptat, jestli máš pocit, že jsi se zlepšil k lepšímu, nebo jestli se tradičně při každý upřímný vítce k tobě urazíš a začneš dělat, že jsme zlý.
Poslední dobou se měním z minuty na minutu,začal jsem si vážit život jako takového,začal(možná...)se řídit mozkem,ne emocemi.Takže jo,změnil jsem se,ale to by se změnil asi každý,kdyby se mu stalo to,co mě(přečtěte si moji úvahu kterou mám v podpisu,a pochopíte...) ;]
Poslední dobou(+ - od začátku prázdnin) jsem se dokázal postavit spoustě věcí,aniž by se mi zvedl tlak ;]
Goremoth píše:
A když už jsem se takhle hezky rozepsal, měl bych takovou otázku, která zní rýpavě, ale není myšlená zle. Už neloguješ na DP only for Desp 1+4? /jak jsi mi psal onehdá v prosinci na icq.
Historii z toho rozhovoru mám pořád ještě někde v počítači.Psal jsem tam,že
zrovna hraju na Imperial Dawn a
DP loguju jen na high dungy.Každý měl,má nebo bude mít herní přestávky.
Rod Sacketts píše:
Heh, Oximus? Ten co porat zebral? Zdravim..... Ale promin mi ze to tak reknu.... zebrani nemam rad..... moje odpoved je NE (promin) ale rikal sem ti to pretim porat.....
To si mě s někým pleteš.
Farlles píše:
...
Kují.
Cavalier píše:
nepotrebuju sa tu za naky cas vratit medzi maly deti co si misli jaky su genialni a neomilni
Jo,já taky ne.Cavo,ty jses mi mohl úplně v klidu smát,protože moje trapné urážky se vůbec nedaly brát vážně...
Archon píše:
...
Btw taky tě zdravím :]