ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je duben 7th, 2025, 11:19 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vancis
PříspěvekNapsal: květen 26th, 2009, 7:50 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

Gore kam tě vemou do práce když máš na obličeji kousky kovu a čtyř barevný vlasy

PříspěvekNapsal: květen 26th, 2009, 9:02 pm 
pure posthunter
pure posthunter

Images: 11
Já si nidky nechtěl barvit vlasy protože moje kaštanová je prostě jedinečná ... už když sem byl malej hrabali mi starý babky do vlasů a řikali že neni možný aby měl kluk tak pěkný vlasy... teď mám něco podobnýho, ale s holkama :) No a vlasy si nechám eště dlouho... o prázkách skusim dredy, kámoš řikal něco o týpkovi co je motá v práglu v rasta salonu a že prej by mi je udělal za dva krabicáky což je hodně slušná cena. Takže až odrostou dredy pude to dolu.

Raine ty máš něco proti bordelu v ksichtě? :oP Jinak Gore pak musíš postnout svoje zkušenosti o kroužku do rtu už celkem dlouho uvažuju

PříspěvekNapsal: květen 27th, 2009, 10:43 am 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

Images: 1
povolani: necromancer
Tak s praci fakt problem neni, do kazdy fabriky tady na hned, je jim uplne jedno jak vypadas. Jinak zeleza v ksichte fakt neplanuju, jenom jeden krouzek do rtu proste, uplne skvele se s tim liba tak proc ne. Jinak se me osobne nelibi kdyz ma nekdo vic piercingu v obliceji nez v puse, v oboci a v usich. Ale to je kazdyho vec nikoho za to neodsuzuju, jen se mi to nelibi. Co se tyce barvy vlasu tam by trochu problem mohl bejt, ale problemy mam s nima uz i ted, vetsinu chlapu s tim pekne seru ale zensky bych rekl ze problem nemaj, jako kazdej vikend kdyz vlezu do hospody tak se najde naka co si chce sahnout na my vlasy :) nekdy to je az komicky ale kdyz se jim tak libej proc by ne.. Ale popravde kdyz sem nosil vlasy v culiku, neveril bych co vsechno muzou ovlivnit. Ted posloucham 20x tejdne prezdivky typu zkurvenej metalista, metrous, emo, vymletej hipik, nekdy proste jen idiot, obcas si me spletou s zenskou.. no proste je to prdel a uz jen proto ze s tim vsechny seru si to nikdy neshodim , nebudu ustupovat omezenosti nekterejch mezi nama (coz je vetsina) :) jediny na co beru nuzky a strojek jsou boky hlavy, ty si podholuju ... no ale uz asi dost kecu o image tohle byl topic o necem uplne jinym ne :)

PříspěvekNapsal: květen 27th, 2009, 3:39 pm 
pure posthunter
pure posthunter

povolani: Vampír - Mág - Klerik - to ostatní
Uzijme si, dokud to tu nevidi nas vsehopan, jakub

PříspěvekNapsal: květen 27th, 2009, 9:14 pm 
pure posthunter
pure posthunter

V poho tohle je topic o mě takže je tak trochu na mě co tu bude ne? A mě tohle nevadí.

Já nosim vlasy v gumičce pořád... nějak sem si na to zvyk a bez ní si to nedokážu představit...kdyby se mi aspoň vešli vlasy za uši...

PříspěvekNapsal: květen 27th, 2009, 9:16 pm 
Guildmaster
pure posthunter
pure posthunter

Images: 128
A abysme se zase vrátili ke Gorovi, když je to topik o Vancovi *andílek*... kdy zase začneš hrát?

PříspěvekNapsal: květen 27th, 2009, 9:25 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

Tyjo tak to ja vam fakt nepovim nejak to ani v planu nemam, jako dung bych zasel ale fakt jednou za veeeelkej cas kdyz se budu nudit, pokud vubec jeste nejakej acc mam, ja vlastne ani nevim ,nedavno jsem dal Whimu log a pass aby me kdyztak ozivil kdyby neco ale to je tak vse co o UO momentalne vim.. ja travim ted veskerej cas hlavne s kytarou a pisu novy veci, chodim do prace a zbytek casu jsem s pritelkyni a o vikendu toho vetsinou moc nevim no ,rad bych vedel ale vetsinou to moc nejde uz sem proste takovej :) ja ted vlastne ani nemam cas na kamose ani naladu, doma furt posloucham jak sem k nicemu, ze sem nic nedokazal a takovy ty typicky reci, proste nasi ze me vzdycky chteli mit takovyho toho nadejnyho mladyho muze s prestizni budoucnosti, ale jaksi se tezko smirujou s tim ze sem proste jinej a jiny uz to nebude.. posledni dobou me pekne serou i kamosi, vubec nechtej chlastat, furt by jenom hulili a pak celej vecer sedeli v parku..a jeste k tomu maj kecy kdyz jdu radsi s lidma s kteryma se poradne pobavim a jsou pro me momentalne zajimavejsi a uziju si tech par hodin volna s nima.. to je o nicem, jeste ze mam ted par novejch lidi ktery muzu poznavat do hloubky :) nejak me tu vsechno proste nebavi i kdyz se teda spatne nemam to vubec, jen je i pres to vsechno hrozna nuda.. nebejt tech par zasadnich lidi a veci v mym zivote asi bych tu ani nemusel bejt a nikomu nechybel.. povidejte radsi neco o sobe to bude urcite zazivnejsi :)

Naposledy upravil Gore dne květen 27th, 2009, 9:27 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: květen 27th, 2009, 9:27 pm 
pure posthunter
pure posthunter

Teď si to vystich... ikdyž se vlastně nemám špatně, spíš teda dobře příde mi že je hrozná nuda...

PříspěvekNapsal: květen 27th, 2009, 9:34 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

takovej je proste fakt, kdyby se mi aspon podarilo sehnat par lidi na hrani tak by to taky bylo jiny, jenze kazdej ma jen plnou hubu kecu o tom jak chce neco dokazat a za tejden se stejne zas deje uplny hovno.. nejvic me ale sere ta prace, clovek by neveril jaky je to psycho dokud si to nezkusi naostro, ne jenom jako brigadu kde to je pohoda jakz takz... ale zas beru to z myho optimisticky-flegmatickyho pohledu ze zas bude lip a aspon az me neco nasere, tak si vzpomenu na tohle obdobi a budu v klidu :)

PříspěvekNapsal: květen 27th, 2009, 9:43 pm 
pure posthunter
pure posthunter

Mě stačila 14ti dení praxe ve firmě...

Jinak ty jo se dej na sólo dráhu když se nenajde nikdo kdo by s tebou hrál :)

PříspěvekNapsal: květen 27th, 2009, 9:48 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

To by byla nuda umim jenom na kytaru a trochu zpivat no spis kricet tak mozna do nejakyho punku, nebo delat zpetny vokaly, takze tak.. protoze ve vyssich polohach se to neda poslouchat a o melodii pri delsim zpevu radsi nemluvim :))

PříspěvekNapsal: květen 27th, 2009, 10:06 pm 
pure posthunter
pure posthunter

Kdybych věděl že bych to vydržel naučil bych se na trubku a zkusil něco se ska, ale já vim že u toho nevydržim a bude to další nesplněnej sen... možná až budu trochu starší...

PříspěvekNapsal: květen 27th, 2009, 10:34 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

tak ska ja nemusim, ale urcite je to tezka muzika na hrani, takze nic proti.. nad bicima si nepremejslel? :) ja sem na ne hral nedavno poprvy trochu dyl a jako nebydlet v panelaku tak si hned nejaky poridim, na vymlaceni to je uplnej luxus a ty sypacky kdyz se dari :) fakt lepsi nez si zaboxovat

PříspěvekNapsal: květen 28th, 2009, 5:36 pm 
pure posthunter
pure posthunter

povolani: Vampír - Mág - Klerik - to ostatní
Co se tyce Gorova acc - mas moc dlouhe heslo chlape - 20 znaku, zatimco sfera zvlada 16 tusim. Tzn, na tvuj acc se pres bezneho klienta uz nikdo nedostane.

Pokud je tedy heslo, cos mi posilal na icq spravne.

PříspěvekNapsal: květen 28th, 2009, 6:05 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

Je, ja sem trochu paranoidni no tak pouzivam vsude jiny heslo a vsechny maj 20 znaku a vsechny mozny znaky ,kdyz to ulozis do yoka to heslo tak to pojede

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]