ZDRAVÍM VŠECHNY FAJN LIDI z RoDu
Asi začneme tak jak jstesi to přáli vy, do guildy Rod chu asi kvůli hodně věcem

a to jsou:
- Fajn Lidi
-Aktivita ve světe Dark Paradise
- Vymlacovaní dungeonu
- Vyňikající Jméno Rodu
- Žádné stížnosti
- Rádi pomáhate hráčům, mnoho dalšího ......
* Proč já *
- Já bych podpořil pevnost hráčum,odvahu, pomoc NB, dělat dobré jmeno guildě. Jste fajn lidi co víc k tomu říct!
Moc lidi tu neznám jako prohodím pár slov z členy či adepty. Ale to tak vše. ICQ číslo mám na super člena Whiwihoo
//////////////////////// Teď něco co jsi myslím já že je duležité, mimochodem zde bude i to co chcete vy ////////////
Jméno Hráče: Alchimista
Povolaní Alchimisty: Mage [Kouzelník]
Zatuhle postavičku hraji asi 2měsíce není to zrovna moc ale ani snad i málo, skilly podle tohodle určitě odpovídají.
Říkáte si možná jestly to budu umět z Ultimou nebo za maga. Nemusíte se ovšem ničeho bát, já jsem zkušený hráč Ultimu Online hraji celkově asi 4roky.
(--* Servery*--
Dark Paradise
Dratharie
Kelevar
Midkemie
DP 2
Orion
Andarie
Morie
Chvilinku legenda )
Za ty 4 roky jsem hral ještě jednou na DPčku ale to jsem měl pouze nekromanta, který byl Player kill. Byl to velký omyl mého bratra, protože jsem mu jednou pujčil postavu tak mi zní udělal Pkčko a asi zřejmě kvůli to mu jsem odešel na jiny server. Necromant byl ovšem maxový! Za něj jsem hral asi 1a půl roku sním jsem byl v guildě PoL. Neodešel bych kdybych se nestal PK. Prošel jsem dungeony jako je Homore.Decejt,Cove,Ice a mnoho dalších dng z Polem. Ale teď zpět k mému magovy.
Sním jsem šel jenom Jesle (celý) Vesper. Inak chodím na Jhelom mapu. Proč k vám ? Jste aktivní guilda a doufám že svami chodit dungeony budu.
----------------------------SKILLY-------------------------
Alchemy [Míchaní] 43
Magery [Kouzlení] 81
Meditace GM skill
Lumberijacing [sekání] 30
Heal [Léčení] Max
Resisting Spells [Ochrana proti kouzlům] 35
Musicianship [Hraní na nástroj] Max
To asi vše k mím skillum
///////////////////////////// Pomůcky ke hraní ///////////////////
UO Mapu samozdřejmě používám ale někdy my blbne kde jsem, musím trochu po zpravovat

.
Team Speak Jsem používal ale teď je mi uplně na nic tak ho nemam ale budu muset začít

), kdybych se k vám dostal.
//////////////////////////// Ostatní nebo dodatky ////////////
Mýval jsem pronájem asi před 1měsícem na 1měsíc

ale to padlo ...... Potřeboval jsem penízky na ostatní věci.
Z PvP: Moc neutočím ale občas na nějaké Pkčka skočím. Pkček je číldám víc a nesmíte se jich bát. Musíte to zkusit jít do nich
vyjdeto na stejno, budto upřete nebo vyhrajete, ovšem když se jenom budete čučet na monitor a psat "pls ne nezabíjej mě" tak vás za
1. Neposlechne
2. Bude vědet že se jich bojíte
3. Pujde do vas časteji
4. Se u něj ponížíte
-------------------------- Něco o mě ----------
Jmenuji se : Lukáš
Bydlím: v Brně
Stát: Česká Republika
Věk: 14
Email:Admindewlers@email.cz
Na ICQ si přidam sam pokud mi ulehčíte práci, mužete si mě přidat vy

ale udělám to sám. Nechci vám přidávat více práce