Takže jsem si vás vybral, protože vás neznám a většinu starších guild trápí neaktivita. Neříkám že mám zrovna času nějak moc, ale když guilda nejde dung ani jednou za půl roku, nemá smysl tam zůstávat. Vesměs nikoho v guildě neznám, ale to není nikdy na škodu poznat nové lidi od toho ta UO přece taky je. Další důvod je že před nedávnem(měsíc dva) jsem se dozvěděl že moje členství u -legie- bylo zamítnuto. Důvod byl prostý neaktivita(někomu prostě nevysvětlíte že ve zkouškovém atd není čas, taky jsem se s nima trochu pohádal kvůli pošahanému systému dělení lootu, tady jsem si to četl je to trochu lepší, a víceméně se to shoduje s dělením ve větších guildách).
Další guildy ve kterých jsem byl Followers of One (to snad nikdo nezná už

) ->rozpadla se když prakticky nikdo z guildy už nehrál. Ještě Camarilla-> odešel jsem sám za trochu speciálních okolností, má s tím co dělat to že prostě si myslím že Poky je magor pokud vás zajímají detaily rád vysvětlím.
Jinak jsem s pár guildama chodil dungy dokud ještě hráli crusaders nebo co mě občas někdo pozve to je vlastně doted, ale chce to něco pravidelnějšího když mám víc času
Hraju podle toho kdy mám čas, na občasné lognutí skoro každý den, na dung snad jednou týdně alespon.
Postavy mám od každého povolání něco, skilly slušné.
Do guildy příhlásím jakoukoliv postavu krom necromancera (chci jít opět do o/ch). Všechny postavy jsou moje vypiplané ani jedna není PK. Nikdy jsem za PK nějak aktivně nehrál, radši je lovím, od jisté doby je nedělím na slušné spíš počítám s fullem od každého tak podle toho hraju (samozřejmě ne s postavou která je u o/ch).
Na cokoliv dalšího se klidně zeptejte.