Gogan píše:
NB dungy jsem neprosel zadny protoze jsem veskery cas travil skillenim abych byl co nejdrive pouzitelny (alspon papirove) do nejakeho norm. dungu.
Velika škoda človíčku, NB dungy Tě naučí "základní základy" navíc v NB dungách se člověk seznámí s někým. A jsou fajn a taková příjemná nostalgie, když si děláš třeba už třetí postavu a dáváš je jak prd. Ke všemu navíc, občas tam je v pokladu něco skvělýho, například já mám z nb dungu byt a magic log.
Pokud si v brzký době uděláš wara (vhodné pro momentální stav postav v gildě) tak s Tebou rád proběhnu orc hideout kam mě to s mágem ještě pustí (zatimco mám 80 inscript, 95 alchemy, takže si prakticky vyčárám pár elmů ze svitků a mastim to).
Gogan píše:
Skilly jsem delal tak, ze 100 % casu co jsem byl doma, popripade na private, mi bezela UO a scripty. Chapu ze to neni tak zabavny jako expeni na mobech, ale posledni 3 roky jsem expil az az... Tak jsem si rikal ze to urychlim co nejvic to pujde.
Moje praktický zjištění je, že ideální postup znamená namakrovat tak abych proběhnul nb dung, pak něco posbírat ve světě abych věděl kde co je a poznal různý situace po lesích a posledních 30% se bez problémů udělá v real dungu když jdu jako doprovod. Totiž ono to v boji leze jaksi mnohem rychleji. Minimálně pocitově.
Gogan píše:
Ozvu se. Nic o casu 1h na dung jsem nikde nepsal.
cas mam skoro kazdy vsedni vecer od 17-18h takrka neomezene... Prosel jsem "X" nekolikahodinovych dungu v jinych On line hrach a vim co znamena jit na 4,5,6 atd. hodin do podzemi...
Moje chyba přepínal jsem okna UO/fórum takže jsem krásný příklad automatického vnímání textu místo obsahu. Oko vidí radši 17-18 než to za tim. Je to bohužel přirozený jev, tak mě napadlo, není lenost taky vlastně pud? Prozatím to uzavírám s "ano, v principu je" a strašně složitou filozofii která mi teď vznikla v hlavě si tam taky zatím nechám, zrovna píšu z práce...
Gogan píše:
Hmm tuto sekci jsem projel, je mi jasne ze to asi bude moje chyba, ale nic jako vstupni Q jsem tam nenasel.
Zapomněl jsem editovat mojí zprávu po velký anabázi s rozjíděním questů na dp fóru, takže jsem trochu upravil obsah questů a název tohoto z "quest pro všechny uchazeče" na "Být fešák..." tady je odkaz a je fidlikšmidlik:
viewtopic.php?f=28&t=747Gogan píše:
Ucim na klarinet, saxofon, fletnu a taky hudebni nauky.
Výtečně! Jako kulturní referent oceňuji. Jestli někdy pojedeš na sraz či podobnou schůzi, tak si s sebou vem třeba tu flétnu, která je skladná, rád si s někym zahraju, sem sice amatér a samouk, ale myslim, že vnímám co dělaj ostatní a to je důležitý na "hraní si".
Gogan píše:
Zalezi jak odborne by jsi to chtel

snad bude stacit ze je to durova stupnice s vynechanym 3. a 7. stupnem. tzn. ma jen 5 tonu a jine vzdalennosti mezi tony nez durr a moll. Ale prakticky, kdys zahrajes jen cerne klavesy na klaviru, je to jedna z pentatonickych stupnic.
K tomu se vyjádřim až se kouknu do papírů, nazpaměť to neznám, jen si občas nahodim stránky se stupnicema a zkoušim to vyposlouchat. Ale zatim to vypadá důvěryhodně.
Gogan píše:
To se neda takhle rict... Ale nas mi nevadi, mam ho rad. vcelku...
Folklór nemusíš mít rád, ale i tak Ti může některý imponovat víc než jiný. Myslel jsem konkrétní, například mě impunuje slovenský a arabský folklór.
Pohoda, konečně někdo kdo trochu píše hehe.