ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je září 21st, 2024, 7:14 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: LOVE
PříspěvekNapsal: listopad 29th, 2008, 2:36 pm 
Offline
Poslední mohykan - Dark Lord site admin - Guildovní uchyl-miku fan-OTAKU
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane
Uživatelský avatar

Registrován: leden 27th, 2007, 8:51 am
Příspěvky: 1079
Images: 407
Bydliště: Svojkov 62,Svojkov
povolani: elektrikar ale jinak vampire
http://money.zde.cz/
tak tohle me docela zaujalo prijde my to jako slusnej spusob jak si vydelat nejakej dolarek co vy taky neco takovyho znate ?
tohle je taky zajimavy je to z cheatu pro travian

3) Vydělávání zlatek: Nejdříve si musíte vytvořit účet na PayPal, na který vám budou chodit vydělané dolary a z kterého si posléze zaplatíte na Travianu zlatky: pay pal. Zadáte možnost personal account a vyberete svoji zemi. Dále klikněte na continue, tam vypište něco o sobě. Dole na stránce klikněte na Yes, čímž potrvdíte, že údaje vámi uvedené jsou správné a že souhlasíte s podmínkami PayPal. Dál klikněte na Siqn Up. Add Bank Card - zde byste měli vyplnit číslo vaší kreditky - nic takového nedělejte a klinkněte na Cancel, tim ukončite registraci. Během chvíle vám na zadaný email přijde potvrzovací email o registraci - ten potvrdíte. Dále se zaregistrujte na této stránce: bux . V dolní části nebo vpravo nahoře klikněte na JOIN NOW! (register). Na této
stránce opět vyplníte potřebné údaje - pozor v políčku PayPal E-mail Address For Payments: zadejte ten samý email, který jste zadali před tím na PayPal! Dole klikněte na register, opět vám přijde potvrzovací email. A teď se konečně dostáváme k tomu, jak se vydělávaj dolary. Na webu bux.to vidíte v horní části stránky SURF ADS, tady najdete linky na reklamy - vyberte si třeba ten první. Objeví se vám nová stránka, v její horní části uvidíte odpočítávadlo na 30 sekund. Okno s reklamou nemusíte mít "aktivované", klidně mezi tím můžete hrát
Travian. Poté, co čas uběhne, se objeví ikonka DONE, vy okno zavřete a ťuknete na další reklamu. Postup opakujte se všemi reklamami, za každou dostanete 0,01 dolaru. Je to málo, ale každý den kliknete na 10 odkazů a už to je v podstatě zadarmo 10 centů, což jsou skoro 3 zlatky. V záložce MY STATS můžete kontrolovat, jak jste na tom finančně.

Když budete mít minimálně 10 dolarů, tak si je necháte převést na váš PayPal účet a z něj zaplatíte zlaťáky. Centy dostanete nejen za reklamy, na které kliknete vy, ale když se někdo zaregistruje pod vás, tak za jeho kliknutí dostanete cent. Nejsou to žádný velký prachy, ale vzhledem k tomu, že u PC stejně sedíte, tak proč ne. Něco ušetříte a vaše vesnička se bude rozvíjet o dost rychleji. Malý dodatek: V jednu chvíli můžete mít otevřený odkaz pouze s jednou reklamou. Zda bylo vaše kouknutí na reklamu uspěšné poznáte, že po odečtu 30 sekund se objeví dolar, když je to špatně, tak je tam křížek. Odkaz, který byl úspěšně prohlídnut, je následně v přehledu přeškrnut. Až budete mít pár doláčů - stav sledujete v my profile - necháte penízky vyplatit na PayPal. Na Travianu si vyberete balíček zlaťáků, který chcete a pomocí PayPal zaplatíte. Dolary se na PayPalu "automaticky" převedou na eura.

_________________
Nejlepším strojem na světě je vagina. Dá se nastartovat jedním prstem. Má schopnost samomazání. Může se v ní pohybovat jakýkoliv píst. Sama si umí vyměnit olej vždy po čtyřech týdnech. Jediná nevýhoda je, že řídící jednotka je tak zatraceně nespolehlivá....(Tohle prohlásil v roce 1912 doktor Hermann Otto Kloepneckler, význačný rakouský gynekolog)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz