ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je duben 19th, 2025, 3:56 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: listopad 21st, 2007, 8:02 am 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

Images: 1
povolani: necromancer
I kdyby Sarissa jeho postava nebyla, stejne se me to nelibi. Tohle uz je docela tezkej kalibr i kdyz to bylo davno. Uvidime co na to reknou ostatni, zatim nechavam "viset".

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: listopad 21st, 2007, 9:57 am 
začíná se rozjíždět
začíná se rozjíždět

Co jsem se tak bavil po icq tak jsem tomu porozumel ze to bylo v dobe kdy bydlel nekde s kamosema a ze to bylo hodne jiny nez to je ted. A taky uz ma zenu dite tak si myslim ze ho snad trosku zklidnili ja jsem pro to aby se mu dala sance.

Pizzi-Wampirus
Genessis-Magikus

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: listopad 21st, 2007, 3:18 pm 
zaslouží si pozornost admina

Ja som za mam rad ludi ktory pohrdaju autoritou a to GM :p (Bugger v guilde sa hodi vzdy).A podla spravania na mape niesom proti vyzera v pohode a to ze bugoval a odmazaval si killy bola cisto jeho zalezitost .Guildu to nijak neovplyvni cize riskuje sam a aj nato doplatil a myslim ze sa poucil.Cize som za da sa s nim pokecat celkom skuseny a podobne veci :) :twisted:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: listopad 21st, 2007, 6:13 pm 
Poslední mohykan - Dark Lord site admin - Guildovní uchyl-miku fan-OTAKU
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane

Images: 407
povolani: elektrikar ale jinak vampire
Naxem píše:
Ja som za mam rad ludi ktory pohrdaju autoritou a to GM :p (Bugger v guilde sa hodi vzdy).A podla spravania na mape niesom proti vyzera v pohode a to ze bugoval a odmazaval si killy bola cisto jeho zalezitost .Guildu to nijak neovplyvni cize riskuje sam a aj nato doplatil a myslim ze sa poucil.Cize som za da sa s nim pokecat celkom skuseny a podobne veci :) :twisted:

gildu to neovlivni si padl na hlavu co treba WR ktera byla smazana kuli jednomu cloveku.To ti nic nerika ?

Nejlepším strojem na světě je vagina. Dá se nastartovat jedním prstem. Má schopnost samomazání. Může se v ní pohybovat jakýkoliv píst. Sama si umí vyměnit olej vždy po čtyřech týdnech. Jediná nevýhoda je, že řídící jednotka je tak zatraceně nespolehlivá....(Tohle prohlásil v roce 1912 doktor Hermann Otto Kloepneckler, význačný rakouský gynekolog)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: listopad 21st, 2007, 8:25 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

Images: 1
povolani: necromancer
No tak WR to je trochu jinej pripad, nemyslis? Nakonec to podle me zas tak hrozny nebude, sem taky pro sanci teda :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: listopad 21st, 2007, 9:23 pm 

WR bola zmazana kvoli nadavkam na forku...
E:+prasacinky a podobne sak poznate Herku aspon z pocutia :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: listopad 21st, 2007, 10:14 pm 
pure posthunter
pure posthunter

povolani: Vampír - Mág - Klerik - to ostatní
Myslim, ze nikdo tady nedava sanci ( at uz prvni, druhou nebo i treti ze ) tak rad jako ja :P

Presto Asirrasi zamitam tve prijmuti.

I ja mam prohresek, stydim se za nej a snazim se zadny dalsi si uz neporidit. U tebe to tak nevypada.

Jinak mala moralni lekce - prijimani bugeru a prasatek vrha na celou guildu spatne svetlo. Minulost je svine a tahne se za clovekem jak stin... Snazim se a doufam, ze mi to zatim i vychazi, udrzet Rod jako guildu slusnou.

Samozrejme, kdyby se ti nejakym zpusobem ( nechavam na tobe ) presvedcit me, nebo nekoho z guildy ( ktery pak presvedci me :D ) ze jsi se skutecne zmenil, snad bych i s primhourenym okem uvazoval o vyzkouseni.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: listopad 21st, 2007, 10:27 pm 
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane

Gildmaster se vyjadril myslim ze muzem :lock:

Nejlepším strojem na světě je vagina. Dá se nastartovat jedním prstem. Má schopnost samomazání. Může se v ní pohybovat jakýkoliv píst. Sama si umí vyměnit olej vždy po čtyřech týdnech. Jediná nevýhoda je, že řídící jednotka je tak zatraceně nespolehlivá....(Tohle prohlásil v roce 1912 doktor Hermann Otto Kloepneckler, význačný rakouský gynekolog)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: listopad 21st, 2007, 11:13 pm 

Vobec sa mi nepaci jak si sa Whi zachoval...Pride mi ze ti ide o povest guildy viac nez o clenov,adeptov a ziadatelov...Asirras mal posledny prehresok v roku 2003 a hocikdo kdo si pozre stranky RODu a povie si ze Asirras to je ten bugger z roku 2003 a zavre stranku tak mi je absolutne jedno co si ten clovek mysli(Asirrasa som stretaval len na mape a jeho spravanie bolo maximalne v pohode tak mi je jedno nech si onom kazdy mysli ze je to bugger a prasa ja viem aky je,nie ten co si to precita v prohreskoch).Kazdemu GM by malo ist skor o ludi v guilde nez o povest guildy...
To je asi vsetko co som chcel povedat mozno tam bude par preklepov mozno som sa tam opakoval myslim ze to co som chcel povedat sa z toho pochopit da...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: listopad 22nd, 2007, 9:02 am 
pure posthunter
pure posthunter

to se z toho pochopit da, tvuj nazor jsi vyjadril, jestli je tady takovych nazoru vic, mate taky hlasovaci pravo, muzete me prehlasovat. Muj nazor je takovyto. Naxeme o lidi mi jde stejnou merou jako o jmeno guildy. Lidi je ted ale dost a muzeme si vybirat.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: listopad 22nd, 2007, 9:17 am 
začíná se rozjíždět
začíná se rozjíždět

Urcite za starych casu byl trosku jiny nez ted myslim ze vic jak trosku a myslim ze cloveka zmeni kdyz se do nekoho zamiluje ma s nim dite. Myslim ze se da tezko srovnavat neco co bylo skoro pred peti lety to mu bylo kolem 17 - 18 a byl jako kazdy v tom veku jen byl mezi jinou partou a to tomu asi napomohlo. Co sem se tak s nim bavil po icq tak si o nem myslim ze to je fajn clovek a ma velke zkusenosti i kdyz je to pred spoustou uprav protoze jak vime nekdy naposled hraval kolem roku 2003. Taky mi de o dobre meno guildy ale kdyz to bylo tak davno tak treba nejaka podminka prohresek a letis? Spoustu lidi v guilde ma asi nejaky prohresek ( hehe ja nemam :D ) ale zase se nedivim whimu ze ho moc nechce prijmout ale tak od ceho je doba zadatelstvi? Preci poznat toho cloveka a pak si rozmyslet co je vlastne zac a na me v dobe zadatelstvi tenhle clovek udelal dojem ze se zmenil a ze by mohl dostat novou sanci tot vse asi co sem chtel rict :)

Pizzi-Wampirus
Genessis-Magikus

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: listopad 22nd, 2007, 8:35 pm 
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane

ja osobne sem proti je na tobe abys me presvedcil podle me je bug bugem at uz byl spachan v minulosti dnes ci v budoucnu

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: listopad 22nd, 2007, 11:40 pm 
Jakub Bohem píše:
ja osobne sem proti je na tobe abys me presvedcil podle me je bug bugem at uz byl spachan v minulosti dnes ci v budoucnu

Nechci se do toho montovat, ale trosku obecneji. Neni buger jako buger. Sou lidi kteri si zkousi co se stane kdyz ... (osobne mam takhle na konte 2 bugy, ovsem neprinesli mi zadnou extra vyhodu nerku-li zisk a vzdy sem byl potrestan :p ), coz je druh veskrze neskodny. Pak tu mas lidi, kteri soustavne buguji a aktivne hledaji chyby a snazi se jich zneuzit, ty najdes v prohrescich x krat a je povetsinou chyba ze tu jeste hraji.
"Kazdy jednou bugoval a kdo rika ze ne ten buguje dodnes"...

Jinak pokud je to Asiras co se hlasil do LaGu tak to byl celkem fajn clovicek.

Předmět příspěvku: Re: Asirras
PříspěvekNapsal: prosinec 8th, 2007, 3:02 pm 
pure posthunter
pure posthunter

Asiras je clovek pohodovy az prilis. Vubec si neuvedomuje, jak svym pocinanim ohrozuje celou skupinu, na vetsinu na nej smerovanych pokynu na mape nereaguje a stale se neobtezoval ani slovem vysvetlit sve prohresky. ODMITNUT!

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]