ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je září 21st, 2024, 3:44 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jessi Black
PříspěvekNapsal: říjen 28th, 2007, 5:39 pm 
Offline
Mazlik/Maskot Gildy
ví jak napsat příspěvek
ví jak napsat příspěvek
Uživatelský avatar

Registrován: září 16th, 2007, 12:50 pm
Příspěvky: 43
Bydliště: Brno
Dovolte abych se predstavila,
jsem Jessi Black.V UO jsem za klericku, takova zdravotni sestricka. Zatim jsem NB a vsechno se teprve ucim.
Nyni co se tyce realneho sveta jsem Kristyna Jessica Cerna, je mi 22 let, vyska asi 167 cm, vahu nereknu a momentalne jsem na materske dovolene. Mam dceru Terezku, ktere je 10 mesicu.
Predtim jsem studovala dve skoly. Ta prvni byla Stavebni, obor Geodezie. Tato skola me velice bavila, ale protoz jsem alergicka a byvala jsem casto nemocna, musela jsem studium ukoncit. Proc? No, dle meho nazoru ucitele nezvladali, ze jsem byla tolik nemocna a presto jsem toho umela dost. Pro ty co nevedi cim se zabyva Geodezie: je to vymerovani a mapovani. Kouknete do nejakeho atlasu a pod mapuo je napis Geodezie a nejake mesto. Velice me to bavilo, ale jak uz sem rekla, nemela jsem na vyber, ucitele na me byli zasedli. Jako druho skolu jsem studovala Obchodku, obor-prodavac smisene zbozi. Prace je to opravdu silena a zakaznici sou jeste horsi. Kolikrat si mysleli, ze prodavaci sou roboti a musi vedet a znat vsechno. Tento obor me moc nezaujal, i kdyz kontak s lidmi mam rada, ale tohle bylo moc. Jenomze nejakou skolu sem mit chtela. Navic tam byli supr decka, tak sem se snazila tam chodit co nejvic aspon kvuli nim. No dobre, obcas to nevyslo a den straveny v hospode nebo se jen tak potulovat byl lakavejsi.
Behem studia se stalo, ze jsem s pritelem otehotnela, tak jsem musela zase prerusit. Ale rozhodne mam v planu si nejak skolu konecne dodelat.
A ted co se tyce mych zalib. No, moc casu na ne nemam, ale patri sem: sport-fotbal, hokej, voleybal,kolo, brusle;tanec, moje dcera, spanek, UO :), umyvani nadobi. Od malicka asi do 15 let sem delala sportovni gymnastiku, byla jsem jak guma a trochu mi to zustalo.
Jako zajimavost bych uvedla, ze mam piercing v jazyku(je to skvela vec pri libani), a taky jsem nymfomanka, ale to uz vsichni vite co? Dale se bojim pavouku, ale to tak, ze hafo. Su z toho schopna dostat i infarkt. Takze mam arachnofobii nejvyssiho stupne
Tak to bude asi vse, nic vic me nenapada. Jestli mate nejake dotazy klidne se ptejte


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz