ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je duben 19th, 2025, 6:08 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Al capone (dvakrat neumi cist)
PříspěvekNapsal: leden 30th, 2007, 11:37 am 
ville.vallo píše:
Ještě jednou dobrý den všem. Předem bych se vám chtěl omluvit za moji první příhlášku která nebyla až tak domyšlená. Tak abych šel k věci.

Moje postavy za které hraju jsou: Termix-Warior sw=cca 58
healing=26
fencing=16
parrying=33
tactis=35

Ville Valo-wamp
wrest=92
healing=37
magery=21.5
Al capone za tuhle postavu bych se kvám chtěl přidat.
healing=60
mgr =68
hiding 25
nekro=106-max

Aktivně hraji za Al Capone a Ville Valo. Občas lognu i Termix.
v dungeonu jsem ještě nebyl ale rád bych se tam podíval.
Guilda ROD by byla moje prvni.
Prohřešek jsem měl jen jeden ale když sem začal hrát a to bylo asi kolem 3.září. 2005 za AFK.
Hrát můžu ve školním roce většinou o výkendu ale někdy se dostanu k počítači i přes pracovní dny.
V reálném světě se jmenuji David Vágner je mi 17let narodil jsem se
30.12.1989 bydlím v Brně chodim na střední školu politechnickou.
Od guildy očekávám že mě naučí hrát líp UO a že budu moc podržet já je a oni mě.
Guildě mužu nabídnout dobrou náladu a spolehnutí.

whiwihoo píše:
tohle uz je lepsi... ovsem cekej ze vzhledem k tomu, ze je to druhy pokus budu prisnejsi..
prihlasku jsi mel pojmenovat podle sve postavy
podle skillu se da poznat co je ktera postava za povolani ale taky bys to mohl napsat sam ne?
pouzivas TS? automapu?
proc zrovna rod?
jak jsi na tom s PK?

Cavalier píše:
nedavaj furt novetema :? staci iba zaslat odpoved 8)

nyssa píše:
opraven nazev tematu. doufam, ze sem dobre pochopil, za kterou postavu hrajes predevsim - jestli ne tak dej vedet.
v tehle sekci je tema, myslim ze dost jasne oznacene, kde je popsano co a jak delat, kdyz clovek zada o vstup. bud ho vesele ignorujes a nebo si ho necetl (oboje je na povazenou. zvlast kdyz uz podavas prihlasku podruhe). vrele doporucuju se jim ridit.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 3rd, 2007, 12:28 am 
Poslední mohykan - Dark Lord site admin - Guildovní uchyl-miku fan-OTAKU
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane

Images: 407
povolani: elektrikar ale jinak vampire
otazka je to tvoje
21.08.2004 12:10 Al Capone 6c4a95 - Nevhodné verbální projevy ve hře, příliš mnoho sprostých slov nebo urážky. 2100 polen. 1. prohřešek.

Nejlepším strojem na světě je vagina. Dá se nastartovat jedním prstem. Má schopnost samomazání. Může se v ní pohybovat jakýkoliv píst. Sama si umí vyměnit olej vždy po čtyřech týdnech. Jediná nevýhoda je, že řídící jednotka je tak zatraceně nespolehlivá....(Tohle prohlásil v roce 1912 doktor Hermann Otto Kloepneckler, význačný rakouský gynekolog)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 3rd, 2007, 5:03 pm 
Vrchní Resser, Site Admin
zaslouží si pozornost admina

povolani: Programator
Sprostaky nemame radi..... aaaaale kdyz to hezky po pravde vysvetlis (pokud je to tvoje postava) tak uvidime.

Pravda není vždy taková jak se zdá. Rozpor neexistuje. Rozum je mým jediným vládcem.
1. pravidlo: Lidé jsou hloupí.
Dávejte Obrázek. Žádný Obrázek protože je to opravdu Obrázek. Nepěstujte Obrázek nebo vase tema ceka Obrázek.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 3rd, 2007, 10:24 pm 
archu chces povedat ze si nezanadavas nekedy do mapy alebo pri najhorsom aj do hry :D. Ale jasny mas pravdu sprostak len v urcitej miere teda ak je to myslene v tom dobrom slova zmysle :wink: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 4th, 2007, 3:59 pm 

povolani: Programator
Powered píše:
archu chces povedat ze si nezanadavas nekedy do mapy alebo pri najhorsom aj do hry :D. Ale jasny mas pravdu sprostak len v urcitej miere teda ak je to myslene v tom dobrom slova zmysle :wink: .

Ja sem sprostej, ale na spravnejch mistech tzn ne ve hre a do TSKa a mapy si snad jeste muzu nadavat jak xci ne? :p

Pravda není vždy taková jak se zdá. Rozpor neexistuje. Rozum je mým jediným vládcem.
1. pravidlo: Lidé jsou hloupí.
Dávejte Obrázek. Žádný Obrázek protože je to opravdu Obrázek. Nepěstujte Obrázek nebo vase tema ceka Obrázek.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 4th, 2007, 6:30 pm 
no jasne... ked si clovek zanadava tak ho to len ukludni.. nekdy :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 5th, 2007, 7:32 pm 
pure posthunter
pure posthunter

povolani: Vampír - Mág - Klerik - to ostatní
podle date prohresku to nebude ta sama postava...

nejsem na icq ani na mape, presto zadatel ma byt aktivni i na foru, pokud jste s nim nekdo v kontaktu sdelte mu to prosim.
tyden bez odpovedi od Al Capona a lock

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 5th, 2007, 7:52 pm 
Na uo je jeste jeden Al capone taky nekromancer. Tak ze za ten prohresek to byl pravdepodobne on jelikoz sem ho potkal za sveho Al capona a zacal na me nadavat sproste. Ja jsem mel jen jeden prohresek a to pred trictvrte rokem a jeste k tomu na jinem acountu. postava byla warrior a jmenovala se vudce vsech notoru. trest byl za afk. od te doby si davam velmi velky pozor. omlouvam se za pozdni odpoved ale nemel jsem prilis mnoho casu a take jsem mel rodinne problemy.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 5th, 2007, 7:54 pm 
mno vile....kdybych ti ja nenapisal na icq tak asi na forum nejuknes:)))

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 6th, 2007, 11:10 pm 
čerstvá krev

Takze byl sem rad ze konecne semnou byl nekdo na harvu, diky Ville :twisted: .

Puvodne sem te mel testnout jak to stebou vypada.
No wrestling ma snad max takze bouchal dobre, akorad nekdy u tezsich potvor se mi zdalo, jako by mel strach se k nim priblizit, nebo mi neduveroval? :shock: Byly sme na otevrenem prostranstvy, takze je samozdrejme ze to neni dung, ale v nejblizsi dobe bych te tam chtel dostat. V dungu je to trosku jine tak ci videt co das tam, a hlavne jakou mas taktiku.

No celkem me prekvapilo par veci, tvrdils ze uz hrajes 3/4 roku a zasadni vec sem odtebe neslysel jako ze ti mam nahodit staty u Gazeru. No mozna si spolihal na me ale ver ze v dungu s vice lidima uz tak nestiham komu kdo shodil staty atd. Ja to v tvem zajmu tak to hlas (nejlepe : Ville silu, ....). Pak dale si nejdriv dotren magerku, vamp neni jen na buchani :).
No nic vic sem nezesmolil, ale z toho harfestu sem taky nic moc nepoznal, byl to proste jen takovy harv na slabsich monstrech v lagach takze deni rutina 8). Uz se tesim do deciku, nejak te zkontaktuju na tvuj komunikacni krystal a domluvime.

Ale jinak ses drzel :twisted:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 13th, 2007, 5:18 pm 
Zdravim vsechny rodaky. Nechapu jak se k vam do guildy mam dostat kdyz kdykoliv prijdu tak mi kazdy rekne ze se mu nechce anebo ze musi zachvili pryc. Pri tom kdyz cekma i hodinu u baraku tak tam ti lidi co mi rekli ze zachvili musi jit pryc porad jsou. Podle pribehu a vasich stranek jsem chtel do rodu ale vetsina lidi jsou neprijemni... to ale neznamena ze dale nebudu snazit o to aby ste me prijali. Ale pokud to takhle bude neustale pokracovat budu muset zrusit moji prihlasku. S pozdravem Ville.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 13th, 2007, 8:24 pm 

no guilda ted zaziva takove okurkove obdobi kdy vysokoskolakum zacal zas tvrdsi proces pro ty mladsi sou prazdniny a nic se nedeje skus vydrzet az se zase vse vrati do normalu a vse bude ok stejny proces bude urcite i o hlavnich prazdninach

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 14th, 2007, 2:29 am 
Poslední mohykan - Dark Lord site admin - Guildovní uchyl-miku fan-OTAKU
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane

Images: 407
povolani: elektrikar ale jinak vampire
jak rika buky vyckej casu jako husa klasu holt ted je obdoby kdy aktivita gildy jde dolu ale to nic neni to poprve a neni to naposled sak ono se to spravi

Nejlepším strojem na světě je vagina. Dá se nastartovat jedním prstem. Má schopnost samomazání. Může se v ní pohybovat jakýkoliv píst. Sama si umí vyměnit olej vždy po čtyřech týdnech. Jediná nevýhoda je, že řídící jednotka je tak zatraceně nespolehlivá....(Tohle prohlásil v roce 1912 doktor Hermann Otto Kloepneckler, význačný rakouský gynekolog)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 14th, 2007, 12:07 pm 

vyckaj kym zacnem hrat a potom uvidis co rod dokaze a to si pis ze sa ti to bude pacit... zatial ti bohuzial mozem povedat len tolko ze treba cakat :) ber to ako skusku trpezlivosti

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 14th, 2007, 12:33 pm 
Tak to jsem nevedel ze zacinaji semestry atd.. tak se tedy omlouvam.
Ale myslim ze o letnich prazdninach to bude horsi to bude vetsina hracu
na dovolene s rodici nebo sami atd... Alespon mam vic casu si natrejnit postavy. Trpelivosti mam celkem dost akorat jsem myslel ze ti lidi kterym se nechtelo ze nejsou radi s prijimanim novich adeptu. Rad bych treba navrhnul ze by sme mohli jit nektery den nejaky dung komu by se chtelo. Ale bojim se toho ze me bude chtit treba bratr vyhodit od pocitace anebo u prostred dungu mi treba mati rekne at uklidim nadobi nebo jdu se psem atd atd.. to je prave jeden z duvodu proc se bojim chodit dungy ze se stane neco takoviho a potom na me budou vsichni nastvani ze jsem to celi zkazil. Prave proto bych mohl chodit dungy bez problemu hlavne o vykendech to rodice jedou na chlaupu a ja jsem na celi vykend sam doma tak ze me nema kdo rusit. maximalne na mobilu nebo pevne lince a tu mam nastesti prenosnou tak ze bych mohl telefonovat i u PC. A kdyby nekdo zazvonil tak bych to nebral .-). :D Myslim ze nejsem jediny ktery ma takove problemy. Hold me si rodice vychovali tak jak vychovali a ja jim odmlouvat nemuzu mam to celkem drsny prave proto jsem neodpovidal tyden na foru. uz nevim co bych vam mohl peknyho napsat tak se zatim mejte a pojedte co nejvic PK. (I hate PK)

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]