ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je září 21st, 2024, 3:53 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Rod Sacketts
PříspěvekNapsal: únor 3rd, 2011, 6:20 am 
Offline
pure posthunter
pure posthunter
Uživatelský avatar

Registrován: duben 6th, 2009, 10:45 am
Příspěvky: 711
Images: 92
povolani: Clerick, Ranger, Craft, Necromance, NB Paladin
Mé narození bylo trrošku neplánované, moje mamka kůli mě zůstala s tátou, ten týden kdy se to dozvěděla že mě čeká se s nim chtěla rozejít... psal se Únor 1987.
Nějak se to ustálilo a já na svět přišel 28.7.1987 ve znamení Lva, Cypriš, Zajíc v Ohňi...

Jako mladý sem si rád stavěl bungry :-) prostě normálni vesnický kluk. Dost nám to vydrželo cca do 15 let. Když jsme nebyly s partou venku a nedělaly Lumpárny ( v té době okolo 14 let jsem přestal hulit trávu ) tak jsem zapínal staré Segy. Na základní škole jsem psal Erotické povídky, a na internet jsem psal knížku o Herrym Pottrovi ( Bylo to o dvě knížky napřed než byla zrovna v prodeji... na motivy jiné fann knihy o HP ). Dost jsem se v obdobý Základní školy nazlobil, ale dalo se to celkem přežít :lol: Teda rodiče mam ještě oba.

Pak přišla střední škola kterou jsem si vybral tak trošku ovlivněn babičkou a dědečkem kteří se odstěhovaly po restituci na statek a rozjely z barabizny solidní statek.
Začal jsem studovat v Brandýse nad Labem. Tam jsem začal psát básničky, školu jsem zvládal bez učení na průměr, takže jsem si našel v druhé polovině prváku koníček - knihovnu. Za studia šlo hlavně o to co nejvíc vipít před klukama.... Ale ve svém volném čase sem se věnoval čtení knížek, za měsíc sem jich přečetl v průměru 8. Holku jsem balil jen v Prvnim ročníku, pak sem se jim přestal věnovat a ponořil se do světa Fantazie, četl jsem a četl. Občas jsem zapl starý PC se Single Playerovými hry.

Pak nastal poslední půl rok ve škole - Leden 2007. Domu sme si pořídily internet a já hned začal stahovat UO a registrovat se na DP ( na popud kamaráda rovnou do MMO které by mi PC zvládalo ). První večer kdy sem se dostal do hry byl velice zajímavý ->
Popíjely sme vedle v pokoji u sestry, přišel kamarád a nvm kdo ještě.. pak opadla nálada a já šel k PC, podíval jsem se na Email a zjistil sem že mi poslaly údaje na Můj Acc. Dost jsem předtim přemýšlel co bych si založil a jasná volba byla Clerik - Bojovky ( MF ) stejný jako Paladin ( Jaký Nb ví že paladin má za Q +10 skilly ), má navíc Alchemku, aby si mohl míchat potiony ( Jééé on může i manu umíchat ).
No prostě jsem si založil postavu Rod Sacketts, ze jména ze dvou různých knžek - Rod z Fantasy ( série 12 knížek už nvm jak se serie jmenovala ) a Sacketts podle příjmení hrdiny z Westernovky ( také knihy ). Utikal jsem do dolu a začal kopat, asi 3 hodinky sem kopal ručně... ( Klik krumpac, klik zem..... ) Mezi timto kopánim se kamarád přesunul ke mě do pokoje do mé postele a sledoval co dělam. Pak jsem ve hře potkal člověka který mi prozradil vychytávku -> Interní makra, kopaní se usnadnilo a já byl rád jako dítko co dostane poprvé lízátko. Kopu Kopu a Kopu, najednou se za mnou zvedne kamarád a odejde vedle k sestře do pokoje, jdu za nim a ptam se ho co se děje..... nic moc se nedělo jen ho to nebavilo, tak si šel pro věci a že jde domu. Zašel jsem k sobě do pokoje - A HLE všiml jsem si zeblité postele, doběhl jsem pro něj ať si to jde uklidit. Té noci sem se neodvážil si zalhenut do postele, kopal jsem celou noc. První den u UO a noc jsem nespal :lol: ( Co se v mládí naučíš, ve stáří jako bys našel :fishing: ).
Začal jsem běhat po světě, a docela jsem byl True Nb, yoko mi dělalo problémy.....
Potkal jsem prvně Xana, pak Aries ( Atálie )... později Vossáka, Zemana, Netyho, Tropica... V dubnu/ květnu toho Roku jsem potkal Jakuba Bohema s kterym jsem chodil jeho mapy pokladu ( Tenkrát mi dával půlku lootu to byl mejmn :hvizdal: a jak jsem za to byl strašně rád ).
Se Zemanem, Vossákem, Bernsem a jinými jsme založili Guildu Lo3, kterou jsem bral jako pomoc pro NB ( sami sme jimi byly ). Hodne sme se vyblbly. Lo3 se rozpadly a já si podal přihlášku k Jakuboví Guildě - ROD ( v té době jsem jel na žně jako traktorista na Slovensko). Tady nvm jak to bylo přesně, byl jsem žadatel nebo Adept.. nvm, bylo to někdy v období Maturity ( Září - Jó ten Německý jazyk mi nikdy nešel... )

Pracoval jsem až do ledna jako Technik/seřizovač v Post servisu, a v Lednu jsem měl autonehodu ( podrobnosti vynecham ). Když sem se vrátil domů měl jsem obě nohy v gipsu a byl doma až do září, a v listopadu sem nastoupil do práce. Dva měsíce v tomto obdobý jsem se věnoval hře EVE online. Pak mě to přestalo bavi ( koho by to bavilo když si člověk nemůže přečíst ani co dělá skill když neumí anglicky ).
Vrátil jsem se k UO
Dal sem si přihlášku k Order šolce, kde jsem se učil hrát PvP ( tenkrát jsem to aspoň uměl )... hrál jsem tam tak tři měsíce a dal jsem si pauzu od UO.
Nvm co jsem v té době dělal, teda... Hulil jsem jak dobytek, brčka a brčka a brčka. Chodil jsem na Chat na Lidé CZ.

2008 jsem se rozhodl o Vegetariánství ( vajčka, mléko a ryby sem si povolil ) přestal jsem kouřit a pít Alkohol. Meditoval jsem, prostě sem žil duchovním životem.
Zažil jsem Perfektní stavy mysli, dokázal jsem si změnit pesimistické myšlení na pozitivní. Meditace také přinášela ovoce. Zažil jsem i Kosmický Orgasmus. Myšlenky si žily vlastnim životem. Přestal jsem hulit. A začalo se dít tolik věcí že by tomu skoro nikdo nevěřil. Předvídal jsem několik minut dopředu ( né vždy ) a začaly se mi dít takové náhody že v takových souvislostech a tak často už to nemohla být náhoda.. Nebo snad ano a jen moje myšlenky to utvářely jinak než bylo reálné?
Jako mladý sem udělal Něco strašného, a jednou sem nemohl usnout a musel sem jet prvnim vlakem do kostela se vyzpovídat. Cestou sem potkal ve vlaku holku kterou jsem miloval na záíkladní škole ale nikdy sem ji to neřekl, ve vlaku sme se spolu bavila ona měla ve tváři ruměnec, byla tak nádherná.. V praze sme se oddělili ona jela na vejšku a já do kostela.
Přijel sem do kostela odkud mě farář vyhodil že nejsem pokřtěn. Nedovolil mi se vyzpovídat.

Od té doby šlo vše z kopce, stal jsem se otrokem "svích" myšlenek. Nakoupil jsem si asi 25 duchovně zaměřených knížek, New Age muziku CD. Sice byly světlé chvylky při kterých jsem dělal něco prespektivního ( třeba jsem nakreslil spojení boha s lidským vědomím ) ale dost jsem se "poflakoval" a utrácel peníze za odstupné od české pošty. Někdy se to vystupňovalo moc, kdy my mé myšlenky tvořily jinou realitu než byla zkutečnost. Ale zase sem cítil různé Energie, od barev, až po energie co vydával každej člověk ( taky každej jinak ) A nejvíce nezapomenutelná v té době pro mě byla Skupinová meditace s Budhistickym mistrem z japosnka ( Opravdu vám v hlavě uklidní ty procesy co se dějí, jako by ste daly PC větší chlazení ) V té době jsem se zamiloval do Rity, bylo ji tenkrát 14. táhlo na 15. ale měla výjmečné energie..... Neustále sem se s ní bavil a komunikoval.... Ale zároveň jsem si uvědomoval její mladistvost / a to že někdo by mě mohl brát jako "pedofila" tak byly chvíle kdy jsem řekl NE. Zážitky pokračovaly, chvíle s Ritou ubývaly.

Nakonec jsem odjížděl z prahy a vidim v posledních dveřích Ritu s jejím spolužákem jak maji nohu přez Nohu, ona si mě všimla a zeptala se mě jestli pojedu taky, odmítl jsem a šel čekat na další vlak. Já čekal na Masaričce. Končila zima a bylo docela pěkně, napadlo mě zanechat tam bundu pro někoho kdo by ji potřeboval, nějaký bezdomovec. Zanechal jsem ji tam a nasedl do vlaku, cestou na Libeň jsem si uvědomil dvě chyby a zatáhl za brzdu. Promluvil jsem si s průvodčim který byl naštěstí táty známej, a byl z Tuklat. Slíbyl mi že mě vyhodí v Tuklatech.
Vystoupil jsem o stanici Dříve v Úvalech. Kde jsme čekal na perónu. Nenáladou jsem si sahal na vagony projíždějcího nákladního vlaku. Viděl mě výpravčí. Nevim jak se to událo, ale nechal jsem se po promluvě s lékařem odvézt do léčebny. Jel jsme do blázince kde jsem byl měsíc a každým dnem jsem měl chuť lognout a začít hrát UO.
V papírech mam: Náboženská Schyzofrenie. Možná jsem jedinej, možná ne. Ale je to aspoň papírově potvrzený. Beru to jako Schyzofrenii, nezabívam se tim moc. Dokud nebude Láska budu žít tak jak žije dobrých 80% lidí. Budu žít život, kouřit, chlastat a jinak dovádět".

Dostal jsem se domu a začal jsem hulit, vrátil jsme se do UO a do RODu. kde jsem od roku 2009 Adept.
V Listopadu 2010 mi odešel na čas PC, kde jsem si uvědomil pár věcí... tak sem se začal věnovat balení holek ( jedný - Rity ) o Vánocích sem přestal zase Hulit trávu. Třeba se poštěstí a opravdu to dopadne tak jak se domlouváme, přestanem oba kouřit...... ATD

Do budoucna plánuju najít si přítelkyni ( Rita ? ), začít žít Bez oblbováků jako jsou cigarety, Alkohol. Věnovat se vnitřku člověka. Ale asi před těmito plány bych měl začít psát, knížky básničky, abych měl co nabýdnout krom Fizického těla ( Které neni zas až tak přitažlivé že? ).
Ale mam Úkol od Rainbowa - Věnuj se žadatelům. Tak se věnuju žadatelům protože mě to baví, a zároveň se zatracuju, porotože musim věnovat čas psaní, abych měl co Holce ( Ritě ! ) nabýdnout.

PS: právě sem obsadil všechny vlákna RODu :lol: a jsem 37 hodin vzhůru :roll:

_________________
UO je nejvíc promakaná hra... Takže ztrácim čas když hraju něco jiného.
Žiju život, takže ztrácim čas, když žiju něčim jiným.


Naposledy upravil Rod Sacketts dne listopad 1st, 2012, 6:17 am, celkově upraveno 6

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rod Sacketts
PříspěvekNapsal: listopad 19th, 2011, 9:24 am 
Offline
pure posthunter
pure posthunter
Uživatelský avatar

Registrován: duben 6th, 2009, 10:45 am
Příspěvky: 711
Images: 92
povolani: Clerick, Ranger, Craft, Necromance, NB Paladin
Nové příspěvky:

Změny proběhly, jako u každého z Vás, jistě ste si všimly že nechodim skoro vůbec na UOAM, nehraju UO. Ale snažim se udržovat kontakt, a nějaké konverzace. Řekl jsem si: Rita tě nechce, zahazuje se pofidernim vztahem na sex s Rugbistou. Místo ( od ní tvrděné že se chce učit a věnuje se tomu ) učení se věnuje volné zábavě a chodí na brigádu aby si na zábavu vydělala....
Tak co? Proč bych se měl upínat k jedné dívčině, pro ni nejsi dost noobl.
Kouřim, ale snažim se nekupovat si cigarety v krabičkách, na jaře si zasadim vlastní rostliny....

Propuštění z Psychiatrické léčebny mi skončilo, přestal jsem brát léky které mi dělaly horší vědomí než tráva a začl jsem se cítit spokojený. Řekl jsem si: Kruciš, tvoje zážitky nejsou přeci jen tak ledajaký, člověku se normálně todle neděje..!
Tak jsem se pustil do meditace, s troškou podpory Shamanismu ze začátku, a následnou Praxí meditace jsem se začal v sobě orientovat.
Budhisté k dosažení vlastního poznání, že hlas uvnitř hlavy nejsou dospějí mnohdy dlouhými meditacemy, kdy následně zjistí že hlas nejdříve ztělesňujcí se v myšlenkách je tvořen nezávisle na jejich vědomí. Pokračoval jsem ve zkoumání toho hlasu, až jsem začal cítit jeho Existenci ze dvou zdrojů.
Samotná Praxe k tomuto vedla nejdříve umlčení myšlenkového toku, následné mnou vyprovokované oživení, kdy jsem celý den komentoval vše dění, a všechnu krajinu bez přestávky krásnými slovy ( pozitivní myšlení ! ). Hlas se druhý den oběvil bez mého vědomého užívání ( tedy nic jsem 'do hlavy neřikal' ), a zde tedy při další meditaci a zkoumání jsem zjistil jeho oddělenost.
Myšlenky řikané do hlavy mnou ( každý pozná když mluví sám ), pak tu byly myšlenky které byly tvořené nepěkně nazývam to Ne-Já. A nakonec tu byly Myšlenky Duše ( Já - Duše ).
Meditací jsem tedy tyto myšlenky zkoumal, ale věnoval jsem se též reálnému životu a prohloubení znalostí o duchovních smyslech světa. Tyto poznatky mě zavedly k uzavření tohoto tématu, ale musel jsem hlas, který jsem vytvořil umlčet... Pakliže Vám celý den někdo mluví, mluví i v noci. Nechcete ani žít, protože si nemůžete odpočinout. Má to tak každý? Netušim, jsem první kdo zná přesný postup který ač zdá se, tu uvádim, vždy Existuje Víc než někteří řikaji.
Tedy Tento hlas mne nenechal vyspat, ale poznal jsem při tom Existenci jediného Vyššího jsoucna který má jediný název v Hinduismu - Brahma ( Brahman je Vesmír a Brahma je Entita ).
Tato Entita tvoří vše, jakpak by né, mi jsme On. Bolest, Láska, štěstí, krása, ošklivost, smutek. Obrazy, hudba... Nidko si nepředstaví co ON neni.
Ale co on tedy v podstatě je? Život.
Tedy nechápal mě ve smysli menšího tvorečka, jako mi nepochopíme Tasemnici, nebo mravence...

ZDe tedy mi dal poznat, poznat co? Život.
Je Život na monitoru, ve hře? Je život v Drogách? Co je vůbec ten Život?

Můj život? Nejsem, byl jsem stvořen podle plánu přírody. Moje Geny a zároveň pohyb lidí, myšlenkového toku v nich a zároveň jejich chtění ( nechtění ) mi tedy dalo poznat 'vlastní život' mnou chtěný jen půl Roku.
Půl Roku kdy jsem se cítil jako nejlepší, člověk a tak mě i ti lidé s kterými jsem se stýkal braly. Ale zároveň některý z těch lidí, mi dalo Kontinuum, kdy jsem ztratil tento život.

Dnes? Věnuji se snaženim informovat běžné lidi o myšlenkách a Faktech které nás jako společnost svazují, s některými z Vás jsem o tom mluvil. Někdo poslouchá jiní vyslouchá. A další Ignoruje.
Je to úděl, je to osdu? Netušim, ale vim jedno nepoznal jsem nic co by mě přesvědčilo o inteligenci mimo poznatek že neni vše Teď a Tady jak to vidíme.
Kouřim cigarety, občas sem si dal pár 'prásků' trávy... Zajdu si na pivo.
Co mam dělat? Spoléhat se na magii, spoleháat se sám na sebe?

Vidim rodiče si můžou dovolit kupovat jen potraviny o 50% složení chemickou cestou. Když jsem chtěl zdravé potraviny ( ne z hypermarketu ) tak jsem měsíčně jen za nasicení sebe utrácel 15 tisíc.
Ale víte co mě vedlo do apatie v životě? Vědomé jednání nelogičnosti.
Vystudoval jsem střední školu, na vysokou nebyl dostatek Financí, lae mam Maturitu z biologie. A i tyto poznatky mi dávaji dost, k vlastnímu základu života -> Život bez potravy neni život.
Když jíme zdravé potraviny, tvoří nám to zdravě dostatečný imunitní systém. A Zároveň navracíme zpátky 'správné' živiny našimi Exkrementy.
Normální koloběh života.

Proč lidi jednaji, i když vidí co svim jednánim způsobují?
Nechávaji se vést hlasem myšlenek vedeným z NE-JÁ

_________________
UO je nejvíc promakaná hra... Takže ztrácim čas když hraju něco jiného.
Žiju život, takže ztrácim čas, když žiju něčim jiným.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rod Sacketts
PříspěvekNapsal: listopad 1st, 2012, 5:30 am 
Offline
pure posthunter
pure posthunter
Uživatelský avatar

Registrován: duben 6th, 2009, 10:45 am
Příspěvky: 711
Images: 92
povolani: Clerick, Ranger, Craft, Necromance, NB Paladin
Neustále roste okruh těch, kterým mohu políbit hýždě a některým i ( jen ) řitní *tvor.

_________________
UO je nejvíc promakaná hra... Takže ztrácim čas když hraju něco jiného.
Žiju život, takže ztrácim čas, když žiju něčim jiným.


Naposledy upravil Rod Sacketts dne leden 26th, 2013, 3:31 am, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rod Sacketts
PříspěvekNapsal: listopad 1st, 2012, 6:01 am 
Offline
pure posthunter
pure posthunter
Uživatelský avatar

Registrován: duben 6th, 2009, 10:45 am
Příspěvky: 711
Images: 92
povolani: Clerick, Ranger, Craft, Necromance, NB Paladin
Po přečtení prvního příspěvku jsem smazal 'špatné fráze' které zaváděli k jinému závěru.
S Ritou jsem nechodil.
Nepřiznal jsem se že jsem nemocný, ale nechal jsem se přesvědčit že to tak může být a v léčebně bude klid.

A i druhý příspěvek:
Entita Já
Entita buněčná ( raději bych to nazval Entita vědomí skládajcí se v celek )
Entita Brahma

Mezi náma... podělanej Windows se smlouvou EULA
"Nezaručujem přístup třetích stran"

_________________
UO je nejvíc promakaná hra... Takže ztrácim čas když hraju něco jiného.
Žiju život, takže ztrácim čas, když žiju něčim jiným.


Naposledy upravil Rod Sacketts dne leden 26th, 2013, 3:25 am, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rod Sacketts
PříspěvekNapsal: leden 26th, 2013, 3:26 am 
Offline
pure posthunter
pure posthunter
Uživatelský avatar

Registrován: duben 6th, 2009, 10:45 am
Příspěvky: 711
Images: 92
povolani: Clerick, Ranger, Craft, Necromance, NB Paladin
Má víra vychází ze tří dějinných:
Existuji ( Australští domorodci )
Jsem ve Stvořitely Brahma(n) ( Budhisti )
Žiju v prostoru všeho ( Shamani )

A taky má nějaká pravidla:
To co mam zakázané, to nemůžu udělat.
To co mam přikázané, to dělam.
To co mam doporučené, si snad jako člověk který již něco v životě zažil vyvodim. ( moudrost )

_________________
UO je nejvíc promakaná hra... Takže ztrácim čas když hraju něco jiného.
Žiju život, takže ztrácim čas, když žiju něčim jiným.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rod Sacketts
PříspěvekNapsal: březen 9th, 2013, 1:07 am 
Offline
pure posthunter
pure posthunter
Uživatelský avatar

Registrován: duben 6th, 2009, 10:45 am
Příspěvky: 711
Images: 92
povolani: Clerick, Ranger, Craft, Necromance, NB Paladin
Brahma - Vše i to co neni a je skryto.
Brahman - Prostor se vším co je.
Stvořitel - Popud stvoření.
Bůh - Vědomí.
Bůh Stvořitel, Hospodin - 'Entita' utvářejcí dítě v lůně matčinim

_________________
UO je nejvíc promakaná hra... Takže ztrácim čas když hraju něco jiného.
Žiju život, takže ztrácim čas, když žiju něčim jiným.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rod Sacketts
PříspěvekNapsal: březen 11th, 2013, 7:03 pm 
Offline
pure posthunter
pure posthunter
Uživatelský avatar

Registrován: duben 6th, 2009, 10:45 am
Příspěvky: 711
Images: 92
povolani: Clerick, Ranger, Craft, Necromance, NB Paladin
Chyby výkladu lidí oproti Bibli:

1) Eva pojedla ze Stromu života, né ze zakázaného stromu.
2) Goliáše skolil chlapec z Davidovi Armády né David.
3) Panu marii neoplodnila nadpřirozená bytost, ale činění Josefa který ji chtěl potom opustit, ale "Bůh či Entita vyšší" ho 'přemluvila aby se k Marii vrátil.





Asi trpim Herezí ( Odlišný výklad od výkladu uznaného pro prezentaci )

_________________
UO je nejvíc promakaná hra... Takže ztrácim čas když hraju něco jiného.
Žiju život, takže ztrácim čas, když žiju něčim jiným.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz