Zdravím vás ctění hrdinové,
velcí válečníci, mocní mágové, moudří kněží, žízniví vampové, drazí temní kolegové nekromanté, obratní hraničářové, šikovní řemeslníci.
Rád bych tímto přednesl svojí žádost o vstup k vám do společenství.
Nejprve snad něco o mě 1) (osobně): stár 21 jar, výhledově studující, občas si dopřeje alkoholu i jiných neřestí, rád si hraje

, rád se baví, občas i rád pobaví
(jo, a taky rád používá nejrůznější xichtíky, až to může být únavné

)
2) herně: UO znám již od svých školních let, kdy se dobře pamatuju na první pk co nás s kluky pojelo a ketré k mé smůle uteklo, zrovna když se mi dařilo pořádně se z té heavy crossbow trefovat... její jméno slulo Hevla. Rovněž si vzpomínám na tzv. Šmouly škoda jich, srandovní pk. No, to asi k mým začátkům hraní, tedy je vidno, že jsem byl hraničářem (toto povolání mám stále v oblibě). Nepřízeň osudu a další neblahé vlivy jako přímačky na střední školu, jiné zájmy

a též darování acc. vedlo k dlouhé herní nečinnosti.
To se změnilo před třemi roky kdy mě ctěný vamp slující nezvyklým jménem Whiwihoo přemluvil ať se opět vrátím do hry, opět jako hraničář, ten se však s mým postupným vývojem nezdál býti optimálním a posléze se zrodil Nekromant Archibald. I on však zanikl mým zaviněním, jelikož jsem dlouho nehrál z důvodů vzteku na UO kdy se mi výrazně nedařilo, a tak jsem si dal pauzu... O acc. se měl starat zmíněný vamp, ale neuhlídal, a acc byl smazán, což však nikoho nemrzelo a nikdo nic nevyčítal (aspoň ne moc).
Herní zkušenosti z těchto dob nejsou nijak výrazné.
Současný Archibald, který by se k vám rád přidal již jisté zkušenosti má, ale pořád to není žádná sláva a má se co učit, nechybí mu však elán a dobrá vůle se zlepšovat. Prozatím se vždy lépe cítil v otevřených prostranstvích, kde mohl zabíjet různé méně obratné a nadané tvory než on sám jako cyclopy, draky, wyrmy a jiná zlá stvoření. Jediný dungeon kde byl, je Decit, kam ho vzal jiný ctěný přítel Morph, a za tuto zkušenost jsem mu velice vděčný. Zkušenosti s bojem muže proti muži či divé ženě Archibald nemá, snad kromě těch kdy ho někdo někde zabil, okradl, oživil a opět zabil. Velice rád by se v tomto oboru boje zlepšil, aby na světě bylo méně bezohledných zlodějů a vrahů.
(co říct ke skillům : Anatomy 44,9
Healing 48,8
nejdůležitější skill Hiding 39,7
méně důležitý skill Magery 66
Necromancy: 97
ale stále se na nich pracuje... viz časté lagy serveru...

)
Proč jsem si jako hráč vybral zrovna vás? Tak nějak řízením osudu jsem se s vámi více seznámil, i vy mě již trochu znáte, z mapy, občas z výletu a zjistil jsem, že jste fajn lidi a ne jen nějací LOLci a ROFLáci co jim jde jen o namaxované postavy a chlubení se equipem, ale o skutečnou hru a zábavu...
Rád bych se tedy stal vaším členem a podal takto svou přihlášku.
Doufám, že jsem v ní nic neopoměl.
Zdraví vás váš Archibald
---------------------------------------------------------------------------------------
vyskytl se mi mensi problem s moznosti hrani UO
takze uz nemuzu byvat tak casto, ve hre... rad bych ale i tak byl prospesny guilde, tedy na vypravy a podobne, musel bych dopredu vedet... jenze je takovy blby, kdyz mi nekdo bude psat tak nejak dopredu, no ale zase budu moci kdykoli i v pracovnim tydnu dopoledne, krome nedele rana
takze, abych to nejak shrnul: -budu se snazit co nejcasteji se vam ozyvat, jak budu mit volno a ptat se co se bude dit (nebo mi kdyztak muzete pisnout na icq, budete-li me potrebovat

ale spis se budu snazit zustat v kontaktu s vami)
TS-znam, a pro pripad nainstaluju i na druhem pocitaci
a skillove jsem se trochu zlepsil : Anatomy 46.9
Healing 51.7
Hiding 42.9
Magery 68.3
Necromancy 100