Ahoj,tímhle zdravím všechny z vaší guildy,ke které bych měl zájem se připojit.Jmenuji se Michal,je mi 19let a bydlím v Brně,studuji na sřední škole v Rousínově ve třetím ročníku.Chtěl bych se k vám přidat z důvodu,hraní v nějakém kolektivu s lidmi s kterýma je sranda a hru si budu užívat.
Moje zkušenosti s Uo jsou v celku dobré.Hraju od 12-13 let,tudíž něco přes 6let.Z toho celých 5let jsem hrál na RP shardu Imperial Dawn,celkem velmi úspěšně.Hrál jsem za rasu trpaslíku,vypracoval jsem se na největší rasovou autoritu ve hře,po GM,založil jsem dva klany,prošel všechny dungy,v PVP v posledních 3letech celkově nejlepší WAR na serveru.Dark Paradise jsem hrál zároven s Imperial Dawn,protoze jsem chtěl zkusit i jiný shard a to tak,že na Imperialu jsem hrál a v druhém okně jsem měl DP a makroval postavu.Z toho vznikla moje postava tady.A moje další zkušenosti co mám tak umím stavět architekturu v centrEdu,když jsem se podílel jako stavbař na Imperial Dawn 2.
Zkušenosti s DP..Ted aktivně opět hraji asi po dvou letech,kdy jsem logl svojí postavu vampíra.Zkušenosti s dungeony jsou nulové,jednou si vzpomínám,že jsem prošel deceit s kamošema,ale dva roky zpět.Prohřešek nemám vůbec žádný,ani nevím jak tady na DP vypadá jail
Skilly nejsou moc slavné,ale tak opět hraji a zbytek co nevidět dotrénuji.
Wrestling 100.0
Healing 75.0
Tactics 73.4
Parrying 71.3
Stealth 53.0
Hiding 52.9
Anatomy 54.8
Animal Lore 54.3
Evaluating Intelligence 53.2
Spirit Speak 52.2
Fencing 50.1
Alchemy 25.0