Srdečné pozdravy vynšuji Vám.Úvod:Jmenuji se Marek Olbrecht a před týdnem sem oslavil 23. narozeniny. Momentálně studuji vysokou školu v Hradci Králove, obor archeologie. Od února začínám bydlet na privátě v HK, tak jsem se rozhodl znovu aktivně hrát UO. Předtím jsem bydlel na kolejích, kde byl extrémně rychlý net, ale bohužel všechny online hry byly blokované, takže jsem hrál pouze Dotu proti botům...
Jinak z online her sem hrál taky WOW, Age of Conan, Warhammer Online, Dungeons and Dragon online, Legue of Legends..A to je tak vše co jsem hrál delší dobu. Nicméně propracovanému světu UO a jejímu osobnímu kouzlu se to nevyrovnalo. Proto sem se rozhodl po dlouhé době vysedávání u DP stránek a prohlížení rúzných guild, že by se mi nejvíce líbilo u Vás.
Postavy:1, Smazané: -
Nikolaj Nabajaht-
Adalard-
Lahmia 2, Aktivní: -
Rufio(upír) - všechno důležité max, kromě Taktiky 90% ( dnes sem započal trénovat alchemku)
-
Drizzt Do'Urden(hraničář) - všechno důležité max, kromě Tamingu(ten sem nikdy nezačal trénovat)
-
Apocalypto(Mage) - magery 60%, healing 35%
-
Shamus(paladin) - čerstvě vytvořený
Refreshuji:Bratrovy postavy jménem Ježíš a Willy Wonka
Herní Info:Jako úplný nováček sem začínal u gildy
Brotherhood, kde si mě pod svá křídla vzal Regis, který mě naučil mnoho o světě DarkParadise, naučil mě hrát mága a trošku i PvP. Byl to skvělý kolektiv lidí, kterým nikdy nevadilo, že jsem v dungeonu něco pokazil, naopak mě motivovali abych dungeony chodil častěji a učil se ze svých chyb a díky nim mi dali skvělé základy toho, jaká je role každé z postav v dungeonu. Díky tomu jsem se po nějaké době rozhodl Brotherhood opustit a začít svůj příběh v nové gildě. Velmi se mi zalíbila tehdy začínající gilda
Hunters, proto jsem neváhal a podal k nim přihlášku. Vše dobře dopadlo a já byl přijat členy. Spolu jsem zažily spoustu legrace i napjatých situacích, když sme se pokoušeli poprvé dobýt Pride, bohužel bez úspěchu:). V období u Hunters, jsem párkrát přerušil svojí aktivitu a zase se k nim vrátil, nicméně už to nebylo(z mojí strany) to co to bejvávalo. Nikdy sem se neodhodlal hrát déle než měsíc. Předtím, než sem s Ultimou skončil na delší dobu(1-2 roky) jsem ješte chvíli byl pvp frakci gildy Generation Progress za Drizzta, chtěl jsem se naučit pvp. Trvalo to asi měsíc a pak už jsem nelognul ultimu nikdy. Jenom na refreshování acc. Přihlášku sem si během období váhání, zda-li skončit nebo né podal ješte ke gildám V.I.R a Generation Progress(obě sem stáhnul na vlastní žádost, uvědomil sem si že bych jim neposkytnul aktivního hráče jakého by chtěli).
Prohřešky proti pravidlům jsem nikdy neměl a PK postavu taky ne. Myslím že to je vše co by nějak stálo za zmínku.
Co očekávám:Toto je vždycky ta nejtěžsí část, ale byl bych rád za příjemný kolektiv lidí, kteří se můžou jeden na druhého spolehnout, zažijí legraci v dungeonu nebo na sraze. Nevadily by jim mé herní nedostatky.
Co nabízím:Nabizím Vám věrného, slušného kamaráda, který vás nenechá ve srabu. Postupem času, až dodělám mága a mé prsty si zvyknou na klávesnici od notebuku i řekl bych kvalitního mága do medium a low dungeonů. Taky je se mnou sranda...někdy:P. Jsem ochoten se učit nové věci a rychle chápu
Dungeony: Decait, Wrong, Terathan, Covetous, Cyclop dung, Cyclop valeys, FDD, Hytloth, Ice, Tera Sanctum, Water, Yomotsu...tyto všechny dungeony jsem znal, bohužel jak sem si četl tak je jich asi hodně po úpravě a asi už to nebude to jak sem to měl naučené já. V Pride jsem byl 2x a dostali sme se pokaždé jenom tam, jak vás to koplo na parapast k wyrmům. Takže nikam daleko

A to je asi vše co mě napadá

.
Zapoměl jsem na ty červený slova:
R, O, d, chci se pridat k rodu, prihlaska, inteligentni tvor, postovanim, aktivitu, tema, člověk, charakter, adepta, ČERVENĚ