Zdravím,Než začnu pěkně z kopce,začnu kratouličkým úvodem.Doufám ,že se vám přihláška bude líbit,jak po pravopisné stránce tak po obsahové.
Jmenuji se Jakub a bydlím v ÚSTÍ NAD LABEM.Je mi 22 let a pracuje jako zástupce vedoucího prodejny Planeo.
Ultimu hraju 5 let,ale 4 roky pobývám na dp a v minulém roce 2009 ,jsem hrával rok na Kelevaru.Na dp hraju víc let,protože vím že se tu věci dají řešit dobrou cestou,což se o Kelevaru říct nedá.Lidé které prasí obyčejné lidi,myslí si o sobě bůh ví co a také,že gm né vždy vyhový vašemu návrhu.
Do guildy se hlásím pouze s postavou Ratafak,mám sice ještě wariora za kterého nehraju skoro vůbec(Dionysios z Halikarnasu)-bojové skilly má max.Skillcup má 893,2
Skilly ohledně Ratafaka:Anatomy(max)
Healing(max)
Magery(max)
Meditaton(91,2 Real)
Ressisting Spells(86,9 Real)
Stealth(max)
Hiding(69,8)
Bojové skilly:macefighting,fencing,wrestling (30 Real) Skillcup=787,4
Jiné postavy nemám....
Pk nemám,ani jsem něměl prostě mě to nežere běhat za pkčko jak blbec,nemám na to aby mě honilo 10 modráku,a nemohl do gz.
Pvp mě baví,ale jak říkám je rozdíl běhat za blue a za red,pvp zkušenosti opravdu mám,na Kelevaru jsem se učil od členů frakcí takže mě toho dost naučili k tomu jim děkuji.
Pvm též umím,i když se někdy stane že zaspím spadne zed,no a co potom?Všichny umřou.Nééé už si dávám pozor,když říkám umím,UMÍM!!!
Prošel jem tyto dungeony:Ice,desp,wrong,fdd,destard 3,4 patro,Cove,dokonce i Pride.
Mohl jsem se dostat do Avenger,ale jaksi jsem sklamal Xiina.Stejně věřím tomu ,že bych tam dlouho nevydržel...Když si někdo myslí ,že se chovám divně,tak at si myslí mě to je o fakt putna.Podle mě zezačátku Xiin byl docela dobrej člověk,ale jak jsem koukal zmýlil jsem se...OVŠEM to že on prostě ,celej naštvaněj že jsem v dungeonu nechal ležet cca 400k,to se stává ale jako říct mi máš týden aby jsi guildě uhradil 400k za ztrátu mi připadá jako uhozené.Doprčič on když třeba začínal nikdy nelehnul třeba s půjčením blodkem a lotem v dungeonu a určitě by mu nikdo neřekl,máš týden na to aby jsi to splatil.Víte co bych udělal já jako slušnej člověk?Ježiši proboha já děnně přicházím o tisíce a co no tak se stalo vylehal jsem s lotem v dungeonu a co no,jsou to peníze tady se přesně projevuje komu de o mamon a komu o čistou zábavnou hru,já ovšem taky nefnukám kdy přijdu o mytril..a to ještě nemluvím o té prasárně,když jsem běhal po Delu,zabilo mě pkčko a potom na mě promluvilo.Nezabil bych tě kdyby si Avenger dal těch 400k,v tu chvíli mi bylo jasné že je to někdo z členů Avenger.To že mi ještě tak přihlouple řekl,kdyby jsi to zaplatil tak bych tě nezabil.Takže to mám brát jako prasárnu?

..mám svůj názor na tyhle lidi,co posílají členy guildy jako pkčka aby mě zabíjeli a dávali mi na místě rk.
Mám 1.afk prohřešek,trénoval jsem magery,přišel ke mě bubák zeptal se...jsi tu?,,Žádná odpověd"Nu což neodpovídá Afkař jeden,šup s ním do jailu.Slibuji ,že už v životě nebudu afk,protože to sekání mě vážně nebaví =D.
Do guildy ROD se hlásím,hlavně kvůli SLUŠNÝM LIDEM,a že prostě nejde tu jen o peníze,hledám prostě nějakou tišší guildu,která se nějak moc nerozmnožuje po světě a dělá neplechu.Já vím že je velký rozdíl mezi frakcí a guildou,ale o Chaosu mám svůj obrázek a o Orderu trošku hežčí obrázek,nepůjdu do frakce kde se furt lidi ponižují ,že ten neumí to a ten neumí to ,obírat hráče a pomluvat se.Prostě klidnou,tichou guildu kde bych mohl dožít zbytek života. =D
Ode mě můžete čekat pomoc v nouzi,třeba že jste mrtvý potřebujete oživit,znalosti pvp,prostě budu se snažit udělat pro guildu co nejvíc můžu.Pomůžu guildu rovíjet, budu dělat takového guildovní šaška

...
Na závěr bych rád pronesl,že mi dost záleží abych se do této skupinové,přátelské guildy dostal,at jsem provedl či neprovedl něco zlého.
Můj kontakt:ICQ:577282631
Jo,ještě dodám že o výkendech jsem hodně aktivní,týdně hraji tak denně 3h,některé výkendy hraji jenom ultimu.
Těším se,na vaše názory a přeji příjemné počtení.
Ratafak.