Zdravím,
začnem najprv osobnými info., volám sa Tomáš bývam na Slovensku, je mi 16 čo chvíla o rok viac. Študujem na obchodnej akadémii v Nitre. Uo hrám cca 5 rokov, s väčšiou pauzičkou (cca rok a pol). Za ten čas ako pozerám sa zmenilo toho dosť, gm sa pomenili, ceny sú zasa viššie

.
Do gildy sa hlásim s postavami:
Artin - Cleric, skills -
Heal - 96,5
Mgr - 90 max
Anatomy - 55
Hid - 50
Parrying - 53,5
Rich - Rang, skills -
Arch - 100 max
Tactic - 84,3
Fenc - 80,6
Heal - 76,6
Mgr - 60 max
Hid - 45,4
Track - 100
Taming - netrenoval som, nebavi ma to
Potom mam Wampa a Maga v jaili, požičial som mága a sním vykradli domek tak mi tam visí 3k logov.
Pk, bol cleric, dávno, za ktorého som ani nehral, čize tie 3 - 4 killy som vykúpil. Pvp ma ako tak baví, občasne.
PvM, mam prejdené vetšinu dungov, neviem či boli nejaké rapidné zmeny v nich ale to nevadí, skill za postavy ostáva.
Bývalé gildy sú LD, Camelot (spolu s Artemisom sme tam boli), CoP (ale to za požičaného wara ktorého som potom vrátil).
UO prehrešky nie sú ani na jednej postave. Rich bola aj moja prvá postava ktorá zázrakom nebola vymazaná. Do gildy ROD sa hlásim jednak že hladám a s počutia viem že je tu kvalitný kolektív s fajnovými ľudmi. Odomňa môžete očakávať dobrého známeho aj ked pravdepodobne na ďialku, funman-a a pod-

Čas mávam podla školy a podľa toho či som odcestovaný. Niekedy môžem len vnoci , niekedy len cez deň a niekedy aj aj. Hrám pre zábavu, UO neni moj život, ale ked hrám tak si to chcem užiť nech stojí ten čas za to a preto som si vybral aj vás.