Zdravim RODaci,
prave jsem po 10 min premysleni zjistil, ze vymyslet prvni vetu za pozdravem bude z ty prihlasky asi to nejtezsi. Takze to nejspis zkratim a skocim rovnou k informacim z RL zivota.
Je mi 18 let, jmenuju se Jiri Novak a jsem z Koprivnice (okres Novy Jicin, kdytak je to nastaveny v Phoogle mape), ze zalib toho moc zajimavyho neni, holt klasickej PC maniak, hry, sem tam naka ta blbina v php, hudba, sitcomy, ...
Uo hraju neco pres 7 let pokud dobre pocitam, yoko jsem poznal asi po 3 letech hrani, makrovat zacal po 6ti. Ale lehat umim uz od zacatku!

Za tu dobu jsem dostkrat docasne prestal hrat, udrzoval jsem jen hlavni acc se Zviretem (ostatni zpravidla mely jen nejakou postavu v NB dole), ale s cim jsem zacinal byl mag Tiny, lehal jsem s nim v NB dungu co byl po dole. Kdyby slo o to, je na stejnym acc jak Zvire, ale ma mgr neco kolem 30ti a nemam v planu ho jeste nekdy hrat.
Takze tim jsem se vpodstate dostal k seznamu pouzitelnych postav: akorat vamp Zvireci bojovnik
Zakladni skilly ma max, nedavno jsem dodelal alchemku. Plny report z yoka
ZDE.
AFK me zatim nechytli, takze prohresky nemam

(snazim se to hlidat, ale vim o asi 15 min kdy me mohli chytit kdyz jsem kdysi usnul u miningu, nastesti se scriptem co kazdy pul hodiny spadnul

).
S hernim skillem a prolezlyma dungama to uz bude slabsi, leham i v Decu, ale tusim ze jsem ho kdysi i dosel

. Dale TK, Cove (pred posledni revizi, po revizi jen castecne, sme lehli), Hytl, Terra sanctum a tim to asi hasne.
Komunikacni programy nejsou problem, aktualne mam instlou mapu, TS a Skype, ale instnu co bude potreba.
Kdysi davno jsem byl clenem guildy Mystik Throne, ale ta se bohuzel rozpadla, uz ani nevim jak dlouho jsem tam byl, kdyz pocitam dobu totalni neaktivity ...
Od teto guildy ocekavam dobry lidi (s nekteryma se uz zname), se kteryma se da zajit dung, pokud to teda totalne nezlamime (on vi o cem je rec

), snad mi to pomuze se zas dostat do aktivniho obdobi, protoze v dobach kdy nebylo s kym hrat, jsem na to kaslal nejak moc ...
A jestli budu pro guildu prinosem? Ze zacatku asi moc ne, ale casem se uctite naucim tolik nelamit

A duvod proc zrovna sem? Asi proto ze tu jsou supr lidi kterym hrani jeste vydrzelo, je s nima sranda (a s nekteryma se da i lehnout, ale za tu srandu to stoji, ne?

).
Ozvu se na icq tem co ho maj na webu, kdyztak jestli bude zitra nebo nekdy cas projdu lidi na foru, kdyby nekomu do par dni nic neprislo tak se pripomente, icq rado ztraci zpravy ... (a ja jsem slepej sklerotik)

11)R-O-d-chci se pridat k rodu-prihlaska-inteligentni tvor-postovanim-aktivitu-tema-člověk-charakter-adepta-CERVENE

PS: Doufam ze nevadi ze pisu bez diakritiky, jsem uz roky zvyklej na anglickou klavesnici, diakritiku na netu nemam moc v lasce, hlavne kdyz mi v nakych PHP skriptech harpuje ...
Mno snad jsem nezapomel nic klicovyho ...
PS2: Doufam ze nevadi poruseni bodu 1), tenhle nick pouzivam na netu vsude, icq, fora, atd. tak at je to stejny, aspon si muzete najit kde delam bordel

-- stř zář 02, 2009 11:55 pm --
Tak a hned porusuju bod 5) protozej sem si nepohlidal, jak se tu zachova ten pokus o link ...