presunuto ze stareho fora
katalas píše:
Dobry den vsem lidem guildy RoD...Jmenuji se Martin, je mi 15 let a jsem z Brna...Chtel bych se stat vasim clenem a sdilet s vami chvile v dungu...
S ultimou jsem zacal pred rokem, asi tyden jsem hru instaloval a pak mi doslo ze t sam nesvedu...pozval sem si kamarada(lulu) a ten mi ultimu spustil! Poprve co jsem videl hru me t ani moc nezaujalo, proto jsem po tydnu prestal hrat..a to jsem se jeste ani nestihl vykopat..O nekolik dni pozdeji jsem ale sel za lulu a kdyz sem videl jak byl na HB (v tu dobu jsem nevedel co je to) tak jsem se do uo "zamiloval!"! Znovu jsem ji rozjel a zacal aktivne hrat. Vakopal jsem se, udelal si Warriora se jmenem Smoulinka...Dlouhe dny jsem trenil a trenil a az sem mel skilly da se rict hotove, tak jsem zatouzil po nove postave..Vykopal jsem si Vampa a maga...
Vamp byl vytrenenej hned ale u maga to bylo horsi..Dlouhe dny sem stal zavreny sam na baracku v jhelomu a sipkoval se..az sem mel konecne max magery bylo pro mne vyhrano...Sel jsem nekolik dungu, pote me prijali k silmarillionu jako adepta ale dal uz jsem se zde nedostal...Po mensi krizi co jsem mel s rodici jsem musel ultimy nechat atak v rozcarovani jsem smazal sve vsechny postavy...uplynulo par mesici a uvedomoval jsem si co jsem udelal za chybu:P Od te doby hraji ultimu stale aktivne a uz nechci za zadnou cenu prestat...Momentalne hraji za Paladina ktery se jmenuje Pepin...jelikoz jsem vedel jak trenit, tak netrvalo dlouho a pepin byl max...Dodnes ovsem u nej nemam macefighting...ale pracuji na nem
Ohledne mapy nebo ts neni problem...
Pepin - paladin (ma jedina postava)
Magery max
Healing max
Anatomy max
Fencing max
Sw max
Mf 59
Hiding max
Stealth max
Mining GM
Magery max
Chybi mi pouze naramek na mf...
Vasi guildu jsem si vybral nejen proto ze chodite casto dungy oproti jinym guildam ale take proto ze zde znam napr. Cavaliera nebo od videni urcite dobreho maga Caryfuka:P Dekuji za odpoved Martin