ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je duben 11th, 2025, 10:42 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Muhehe
PříspěvekNapsal: leden 27th, 2007, 8:36 pm 
Poslední mohykan - Dark Lord site admin - Guildovní uchyl-miku fan-OTAKU
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane

Images: 407
povolani: elektrikar ale jinak vampire
presunuto ze stareho fora

muhehe píše:
No, nejdřív by bylo slušné asi všechny z RODu pozdravit:) Tímto Vás všechny teda zdravím…

Tak a teď něco o mě a mém gameblerském životě… S počítači jsem začínal už dost dávno (zhruba těch 10 let zpátky) a dosud mě to ani trochu nepustilo. Teď je mi 19 (přesněji bude začátkem ledna) a za celou tu dobu, kterou se potýkám s počítači, jsem se dostal od hraní těžce návykových her své doby (DOOM, QUAKE, apod. ) až po složitější zacházení s komputerem. Kromě skládání, rozebírání, tunningů a podobných hardwarových úprav, vedu i kroužky v Domě dětí a mládeže, počínaje základní obsluhou PC až po složitější programování. Ale zpátky k závislosti na hrách:))

Nejdřív to byl tedy ten zmíněný Doom, Quake, Prince of Persia (pochopitelně jednička), DuckTales a podobné příšernosti. Postupem času mě začínaly bavit hlavně strategie, takže nebyl problém vydržet i několik hodin u Age of Empires, Warcrafta (tehdy ještě War II) nebo třeba Civilizations… RPG hry jsem tehdy ještě moc neznal, vlastně jsem je neznal do doby, než mě kámoš naučil hrát Diablo (Pokémony na GameBoyi nepočítám) a to zas tak dávno není, možná dva roky. A teprve před čtyřmi měsíci jsem se dostal k Ultimo. Nejdříve jsem hrál dva týdny na Kelevaru a pak přešel na DP (DP je prostě lepší…). Strategie hraju pořád, v clanu hraju i Warcraft III, a taky za jeden clan hraju Wolfensteina – Enemy Territory (tohle už ale není strategie).

K mé postavě na UO (mág) – jak jsem řekl, hraju to teprve pár měsíců, takže postava ještě není úplně nejlepší. Avšak pomaloučku, polehoučku to leze nahoru.

Moje současné skilly:

- Alechemy: 26,1
- Healing: 46,6
- Magery: 72,8
- Meditace: 100
- Resisting spells: 38,0
- Stealth: 52,2
- Fencing: 30,1
- Mace Fighting: 27,8
- Tactics: 19,8
- Hidding: 71,1
- Anatomy: 50,0
- Evaluating int: 76,6
- Mining: 73,0
- Fishing: 65,0

Nevypisoval jsem všechny, protože ostatní jsem zatím moc netrénoval, dostanu se k nim později, teď se snažím zvednout mgr a chvilkami taktiku…
Zatím mám titul Glorious a většinu svých věcí a peněz jsem si naharvil v PvM.. Nedělá mi problém složit i takové potvůrky, jako jsou třeba Dread liche, Troll Warrior, Tribalové (teda až na archera, toho jsem zatím zkoušel složit dvakrát a ani v jednom případě jsem neuspěl ) a spousty dalších… A další budou pochopitelně následovat, protože (jak říká nadporučík Data ve Star Treku) „stát se něčím lepším, to dělá člověka člověkem…“

M-Adm. Lugia alias Muhehe ))))

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: leden 30th, 2007, 12:12 pm 
Buker píše:
vim ze dotoho nemam moc co kecat ale nedalo mi to napsal si to hezky jen je skoda zes nepojmenoval topic nazvem sve postavy , jinak pokud to neni shoda jmen tak sem se s Muhehem obcas potkaval v minocu kdyz organizoval vypravy do jesli a pak i v dole a vypadal jako poho clovicek

whiwihoo píše:
zdravim..mam pocit, ze jsi ten mag, co mi o nem vykladal Faust?

prvni co mi vadi...za a jmeno topicu.. evidentne jsi si neprecetl pravidla pro postovani ;)

libi se mi co o tobe psal Buker, jsem ochoten se s tebou prinejmensim seznamit :)

dale.. nejake dalsi postavy? zkusenosti s dungy? co od nas ocekavas, proc zrovna my?

a co prineses ty nam?

faust píše:
ojojoj, Archone, kdybych tě neznal, řek bych, že seš děsnej protiva

Proč k RODu vám můžu říct i já. Protože sem mu to sám navrhnul. Jednak sem se bavil s whiwihooem, kterej řekl, že by se hodil někdo kdo hraje jen mága. A tohodle člobrdu sem párkrát potkal v ilšu, když sem jezdil na hedls knechta. Suveréně bil palicí hedlsy. Když sem se ptal proč dostal sem odpověd typu: "nemám peníze na regy, nevedu ani manarefy". "a ty nemáš wampa na harv peněz?" ptal se zvědavec Patrus. "Nemám, hraju jen mága, vydělávám, jak to jde". Ještě párkrát sem ho potkal a jednoho krásného dne si vzal jeho icq a dal mu tip na bandu fajn lidí (to ses předved, Archon). Pak sem vylákal hedlsknechta a společnými silami ho ubombili (bez many, jen meditačku, občas para a domeditovat, nechctěl sem vypadat, jako člověk, co má prachů plnou banku, a nedokáže nic zabít postaru). Taky sem ho vzal na liche do homare, kde sem si pak natáhnul "papírové boty" a čekal, jestli toho nbíka tel dreed lich sejme nebo ne. Nesejmul, ňůb sem já, tahám ho někam, kde dostanu nakládačku a on mě pak musí zvedat. Cejtil sem se asi jako whi, když lehnul s žadatelama v ICE.

Můžete mi sem, prosím všichni napsat, s jakou postavou ste začínali, a kdo máte mága, tak jak dloho jste ho trénovali? Rád bych něco srovnal. Já mága kousek hrál, kousek trénoval... já si dělal mága na to, abych s ním zabíjel těžký potvory v krátkým čase, jak vy?

Už sem s ním na nějakých místech byl a je vidět, že hrát umí. Ale faktem zůstává, že než bude umět moct kouzlit magic golemy, tak si ho na krk do dungu nevemu.

Ale ruku na srdce... kdo šel do gildy s jakou postavou a má mága? Ale stejně se vesměs chodí za postavu, s jakou se do gildy vstupovalo. já chodím za klerika... proč? protože mě jako mága nechcou, chcou klerika. Jedinej, kdo chodí do dungu často s mágem je whi, ale raději ho mám jako vampa (takže mág only borec způsobí v gildě to, že když pude do dungu, tak ostatní berou svoje primární postavy). Nehledě na to, že bude hrát podstatně jinak než člověk, kterej má postav víc. Toť můj názor.

A Cavaliere, tribalové sou pěkní *pííp*, kór archeři... nehledě na to, že kouzlo energybolt ubírá podle velikosti ac, takže takovej chudák mág s ac nula (to sem já), dostane kouzlo za 70hp... to je víc než kvfkem. Prostě je to kolík a hotovo. Teď nám (spíš jim) dokaž, Muhehe, že fakt dáváš to co dáváš a máš to... a to ti patří.

A ta mapa je důležitá. TS ne, to bývalo kdysi, ted na TS nikdo nejde (whi nechodí kvůli hromadě plechu ani na mapu). Naposled sem byl na TS s kingem, kterej taky rači mlůuví než píše, když sme šli vedvouch ICE (a předtím v Deceitu). Ale TS je značná výhoda, oproti lidem, kteří ho nemají.TS je důležitý pro klerika, pro mága a nekromancery. A pro mě, na TS nechodím v případě, že bych tam byl sám.

Muhehe píše:
No, takže...
K rodu chci proto, že mě oslovil jeden člen Gildy (nebudu Fausta jmenovat :D ) Dříve jsem do gildy ani nechtěl, ale po několika akcích s ním jsem o tom vážně začal uvažovat...
Co očekávám? No, doufám, že si pořádně zahraju UO a že v ní budu pořád lepší a lepší. Co bych vám mohl přinést? Snad budu užitečný mág a dělat to, co se od mága čeká, podporovat a kouzlit...
Zkušenosti s Dungeony - těch moc nemám, šel jsem jen jednou Hytl (s gildou Průvodci) a pak ty jesle, do těch jsem lozil furt, tam mě to bavilo :) a pak ještě párkrát Vesperský NB dung, jinak opravdu nic moc.
Teamspeak nepoužívám, automapu určitě jo :wink:
Cavalier, pokud jde o toho tribala, tak toho jsem sundal s magerou 45, když mi zabil kámoše warra a nezlob se, ale na mě to byl opravdu velký úspěch, protože kámoš hraje UO několik let a já to hral teprve měsíc a půl...

whiwihoo píše:
fajn, s odpovedmi Muheheho jsem spokojen, forum zlobi vice lidem, nejen tobe..

o to kolik jsi prosel dungu,.. to je vlastne jen takova formalita, abychom vedeli, co znas a co ne, nijak jinak to neovlivni nas pristup k tobe..

To faust, prvniho jsem mela vampira, protoze jsem po nem touzil uz driv pred lety, kdyz jsem s UO zacinal...

trenoval jsem ho hodne dlouho, od chvile kdy jsem si ho loni cca v kvetnu zalozil do letosniho zari, kdy jsem dal max magery to je par mesicu,... to proto, ze jsem lamil v dungach a tudiz jsem si ho tam netroufal brat... a na harv jsem s nim taky moc nechodil... a trenink, to jsem delal jen ze zacatku do cca 35 magery.. pak uz to slo jen z chozeni do NB dungu.
a k tomu vylehu se zadatelama v Icu, jak muzes vedet jak jsem se citil? blba nahoda no, stane se :P

faust píše:
No, takže byl jsem s tímhle mágem v TK a neměli jsme nikde problém. Ani jednou neumřel, stěny házel na požádání a to dobře (ve finále). Když vemu v potaz, že tam nikdy nebyl, tak nedělal ostudu. Zezačátku sme ho "zdrbali" za pár věcí a na konci to bylo naprosto perfektní. Na každý lsn nebo krakena házel eartha, škorpiony a bleskoval... dál k tomu nemám co dodat.

Buker píše:
jj byl to pekny dung i dobry vykon ten zacatek bych nebral tak vazne verim ze nedostatek skusenosti a takova premotivovanost udela sve kazdy se chce ukazat v lepsim svetle napoprve akorat ja udelal blbost a psal at hodi zed na E a nedoslo mi ze nevi ze se ridime kompasem na mape ale jak rika faust ta koncova tezsi cast byla supr bez stresu v pohodicce jen skoda ze pokladek necekal

Buker píše:
Muhehe paklize mas login na mapu a ses ve hre mas cas nekam bys zasel tak ji logni paklize se neco chysta mag se hodi ale pokud cekas ze ti nekdo napise tak se asi nedockas

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 13th, 2007, 8:31 pm 
zaslouží si pozornost admina

nechcu moc vrtat ale je tento clovek nema evidentni zajem o vstup do guildy na foru posledni post z 1.1.07 od te doby nezvestny i kdyz mel login na mapu ji neloguje nebo nelogoval o novy login asi nemel ani zajem je to zrale na lock.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 14th, 2007, 2:34 am 
Poslední mohykan - Dark Lord site admin - Guildovní uchyl-miku fan-OTAKU
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane

Images: 407
povolani: elektrikar ale jinak vampire
brblo co rad stavis lego je to tak pokud se muhehe vrati napise me,archonovy nysse nebo morphovy o odlock zatim :lock: a :218:

Nejlepším strojem na světě je vagina. Dá se nastartovat jedním prstem. Má schopnost samomazání. Může se v ní pohybovat jakýkoliv píst. Sama si umí vyměnit olej vždy po čtyřech týdnech. Jediná nevýhoda je, že řídící jednotka je tak zatraceně nespolehlivá....(Tohle prohlásil v roce 1912 doktor Hermann Otto Kloepneckler, význačný rakouský gynekolog)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: březen 24th, 2007, 11:20 pm 

Muhehe píše:
zdrawím všechno členy RODu, ty, co mě znají i to, kteří mě ještě tehdy, když jsem se hlásil ke gildě poprvě, neznali:)

Nejdříve bych se rád omluvil všem těm, kterým jsem se poslední dobou neozýval a ani nereagoval na jejich zprávy:( Dostal jsem se k zajímavé práci se svým známým, takže na počítače (pokud vynechám pracovní povinnosti) nebyl vůbec čas. Tudíž nebyl čas ani na UO:(

Avšak teď, už je z části po starostech, a tak bych se rád vrátil ke starým přátelům a znovu požádal o vstup do gildy. Jako kdysi se hodlám věnovat umění magie:)))

Ještě jednou se omlouvám za neúčast,

M-Adm. Lugia, The Glourious Muhehe - the Mage

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: březen 24th, 2007, 11:21 pm 

Cartman píše:
Cau muhehe, ja bych nebyl proti kdybs byl v guilde, protoze jsi schopny a chapavy a hodne mi pomohl do zacatku 8) , ale jestli budes u nas to ja nerozhodnu

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: březen 24th, 2007, 11:42 pm 
pure posthunter
pure posthunter

povolani: Vampír - Mág - Klerik - to ostatní
asi jsem natvrdlej..odkud to berete? :D nejsem proti, dat mu druhou sanci.. muze byt dobrym magem.. a proc ho tedy nemit v nasich radach..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: březen 25th, 2007, 11:51 am 

taky nejsem proti dobry mag se vzdy hodi zvlast kdyz kdyz se tak pekne omluvil ,ale vez ze budeme sledovat aktivitu peclive :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: březen 25th, 2007, 1:21 pm 

tak si muheheho nekde pekne preklepneme :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: březen 26th, 2007, 2:47 pm 
Cavalier píše:

Proklepnout klidně, ale prosil bych bez LÁGŮ :)))))

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: březen 26th, 2007, 3:51 pm 
Muhehe píše:
Cavalier píše:

Proklepnout klidně, ale prosil bych bez LÁGŮ :)))))

Tak to nevim jestli ho vubec proklepneme 8)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: duben 18th, 2007, 7:45 pm 
Zdrawim všechny...

Vzhledem k událostem poslední doby, ač velmi nerad, musím ruším svou žádost o přijetí k RODu :(

Jednak proto, že o mě pár lidí v gildě evidentně nestojí - nebudu nikoho jmenovat, oni ví, o kom mluvím :(, jednak proto, že se hlásím už docela dlouho a přesto jsem pořád jen "čekatel" a taky proto, že mi jeden dobrý známý nabídl místo v jiné gildě, kde by mě řijali okamžitě a bez zbytečného čekání.

Chci se omluvit všem, které bych tímhle mohl naštvat (i když nevím, esli tu vůbec někdo takový je) a taky bych Vám všem rád poděkoval za hodně zkušeností a zábavy při hře...

Věřím, že dobré vztahy mezi některými z Vás a mnou zůstanou zachovány i nadále:)

Hodně štěstí do budoucna a na shledanou všem...

M-Adm. Lugia
též známý jako Mistr Fizzu mág Muhehe
[/b]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: duben 18th, 2007, 9:19 pm 
Neboj ja te znam od nb akci, takze doufam ze nase vztahy i nadale vydrzi a mej se hezky v nove guilde

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: duben 19th, 2007, 9:58 am 

Skoda ze odchazis a ze jsi nenapsal kdo otebe nestoji.
Ktomu ze se hlasis dost dlouho a porad si jen cekatel ,no sam vis zes poprve beze slova prestal komunikovat a nejevil jsi zajem a ted sam dobre vis jak situace vypada ,ale nasmal sem se celkem dost kdyz sem si spomel na guildy kde cekas na adeptstvi treba pul roku a muzes byt aktivni jak drak nebo jine kde kdyz neujdes mesicne urcity pocet akci padas z adepta spatky na cekatele
Mej se hezky a hodne stesti v nove guilde

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]