Ahoj jsem vampír a jmenuji se Darkvampir ktery se potuluje skoro 1 rok svetem UO.Mam ještě 3 postavy paladina femeda,craftmenku Nb z 28.5 miningem a rangera faira ale za toho moc nehraju hlavni ted pro mně je vampír. UO hraju každej den pokud nemam zaracha enbo sem někde prič.Chtel bych dosáhnout něčeho velkýho neco jako ochrance NB atd.Chtěl bych se u vas ješte mnoheho naučit at sem dobrej jako vy nebo třeba lepší.Vybral sem si vás kuli tomu že sem o vas slyšel samou chvalu a nejste naročna kuilda jako jiny mislim si ze to mezy vama bude dobry a snad i ten kolektiv ze mne přijme.A ted neco o mně.....mam wrestling42,5 tecticu 20,0 parrying 25,9 healing 25.6 ale na tom budu pracovat neustalu takze to zachvylku bude lepší.Rád bych se seznamyl z mnoha novími lidmi a mnohé se od nich naučil.Ještě neco mrtě moc nesnaším PK sou..no prostě když to reknu slušne zlý atd.Jsem docela v pohodě jak ve hre i v realu když se noco řekne tak poslechnu a není se mnou žádnej problém.Je mi 15 nebo bylo my tedka v pondelí jmenuju se Jakub a bydlim v Trutnově.
(Prominte jestly tam bude nejaka chyba ja mam takovej mensi problem ja sem od narozeni diskrafok atd) ale jinak sem uplne v pořádku.

Moje ICQ:431-711-282.

Muj E-mail:Dujufuk@seznam.cz Ale jinak se ozvu mam kontakt na jednoho clena.