ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je duben 19th, 2025, 6:34 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Darkvampir
PříspěvekNapsal: září 7th, 2007, 5:38 pm 
Ahoj jsem vampír a jmenuji se Darkvampir ktery se potuluje skoro 1 rok svetem UO.Mam ještě 3 postavy paladina femeda,craftmenku Nb z 28.5 miningem a rangera faira ale za toho moc nehraju hlavni ted pro mně je vampír. UO hraju každej den pokud nemam zaracha enbo sem někde prič.Chtel bych dosáhnout něčeho velkýho neco jako ochrance NB atd.Chtěl bych se u vas ješte mnoheho naučit at sem dobrej jako vy nebo třeba lepší.Vybral sem si vás kuli tomu že sem o vas slyšel samou chvalu a nejste naročna kuilda jako jiny mislim si ze to mezy vama bude dobry a snad i ten kolektiv ze mne přijme.A ted neco o mně.....mam wrestling42,5 tecticu 20,0 parrying 25,9 healing 25.6 ale na tom budu pracovat neustalu takze to zachvylku bude lepší.Rád bych se seznamyl z mnoha novími lidmi a mnohé se od nich naučil.Ještě neco mrtě moc nesnaším PK sou..no prostě když to reknu slušne zlý atd.Jsem docela v pohodě jak ve hre i v realu když se noco řekne tak poslechnu a není se mnou žádnej problém.Je mi 15 nebo bylo my tedka v pondelí jmenuju se Jakub a bydlim v Trutnově.
(Prominte jestly tam bude nejaka chyba ja mam takovej mensi problem ja sem od narozeni diskrafok atd) ale jinak sem uplne v pořádku. :arrow: Moje ICQ:431-711-282. :arrow: Muj E-mail:Dujufuk@seznam.cz Ale jinak se ozvu mam kontakt na jednoho clena. :) :D :g801:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 7th, 2007, 5:55 pm 
ví jak napsat příspěvek
ví jak napsat příspěvek

Mno ja ti nevim ,ale to co pises co mas za skilly ja udelam za 2 dny hrani i s vykopanim a to jeste pulku vikendu prosedim v hospode. Nemyslim to zle jen jsem napsal jak to vidim ja.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 7th, 2007, 5:58 pm 
pure posthunter
pure posthunter

povolani: Vampír - Mág - Klerik - to ostatní
Ahoj Darkvampire.

Ty jsi asi hodne hral toho rangera co? Na to ze hrajes rok tak vampir moc skilly nema. Co jsi prosel za dungy? Muzes treba hrat i v noci? Vydrzis hrat sest a vice hodin v kuse a pritom stale davat pozor? Poslouchas na TS a ctes mapu?

Vim ze tech otazek je moc, ale holt me hodne zajimas ;) mlade vampiry tu zadne nemame...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 7th, 2007, 5:59 pm 
zaslouží si pozornost admina

tym ze chces byt ochrance nb si asi si splet cile guildy se svimi:D hmm... mi nejsme narocni? ti reknu ze s takovyma skillmi sco mas ty sme az prislis narocny:D ale nechame to tu a kdyz to nejak vytrenis budeme sa tym hlbsie zaoberat

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 7th, 2007, 8:01 pm 

Majte radi pk bez nich by nebola sranda :) viz dnesny Destard ja som sa pritom zasmial :) skoda ze nemam foto...

Předmět příspěvku: odpoved
PříspěvekNapsal: září 7th, 2007, 10:16 pm 
no ja nevim ale uo na dp rok ne za vampa za toho skoro 1 tyden

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 7th, 2007, 10:16 pm 
ja skili vitrenim neni problem

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 7th, 2007, 10:19 pm 
no tak kktem dungum bil sem jen v jeslich protoze sem nikam jinam nechodil pac sem malo hra ale ted budu hrat dost tak ponam novi lidi i dungy jo dokazu bit 6 hodin v kuse na pc ale stim TS novim je to trochu sloziti protoze ja mam starsiho bratra a on mi zakazal stim delat vite tak nevim ale skipe icq atd to pude

Předmět příspěvku: odpoved
PříspěvekNapsal: září 7th, 2007, 10:20 pm 
to sem se o vas vsechno dozvedel ale ti skili vitranim to si piste

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 8th, 2007, 3:05 pm 
ví jak napsat příspěvek
ví jak napsat příspěvek

lol další trutnovák 8)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 9th, 2007, 12:09 am 
Vrchní Resser, Site Admin
Vrchní Resser, Site Admin

povolani: Programator
Darkvampire, od editovani postu tu mame tlacitko edit, tak at uz nikdy vic nevidim 4 posty za sebou, nebo se hrozne rozzlobim. Jinak ty skilly fakt nestoji za nic. Tak se snaz chlape trochu....

Pravda není vždy taková jak se zdá. Rozpor neexistuje. Rozum je mým jediným vládcem.
1. pravidlo: Lidé jsou hloupí.
Dávejte Obrázek. Žádný Obrázek protože je to opravdu Obrázek. Nepěstujte Obrázek nebo vase tema ceka Obrázek.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 9th, 2007, 2:24 pm 
ja se snazim ale asi sem udelal chibu ze sem se pokusil pridat do vasi guildi ja na tom pracuju uz mam skoro 50 wrestlin atd ale udelal sem tu chybu ze sem ubec napsal tu prihlasku vim ze nemam sanci tak mi to reknete na rovinu a budetzo jo dekuju ahoj

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 9th, 2007, 3:35 pm 
pure posthunter
pure posthunter

Images: 11
Darkvampir píše:
ja se snazim ale asi sem udelal chibu ze sem se pokusil pridat do vasi guildi ja na tom pracuju uz mam skoro 50 wrestlin atd ale udelal sem tu chybu ze sem ubec napsal tu prihlasku vim ze nemam sanci tak mi to reknete na rovinu a budetzo jo dekuju ahoj

To sem nečekal že se tak rychle vzdáš...jen tréni ...

Předmět příspěvku: odpovede
PříspěvekNapsal: září 10th, 2007, 7:04 am 
jeste vam ukazu

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 10th, 2007, 8:02 am 
LOL

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]