Ahoj.
Už dlouho se rozmýšlím o podání k přihlášky k RODu a teď je to tady. K RODu už jsem se jednou hlásil, někdo si možná vzpomene na vampírka v žluté sukni, je to už opravdu dávno. Od té doby se toho stalo poměrně dost. Spolu s "kámošem" Swoodem, jsme založili spolek Heroes of Paradise, který vzniknul přesně na Vánoce 2006. Členů jsme měli dost, problém byl ve vyváženosti členů, ve spolku byly jak NB tak i hráči, kteří hrají dlouho a nyní jsou u Templářů. Takže jsme chodili jen slabší dungenony. Největší problém byl v aktivitě hráčů, nebyl čas, tak se toho moc nechodilo až skoro nic. Již dávno bez Swooda i přes nízkou aktivitu jsme se rozhodli koupit si Guild Stone, já jsem byl zvolen jako Guild Master. A měli jsme guildu. Pro neaktivitu hráči odpadávali, ale i tak se občas něco zašlo. Po velikém úpadku jsem předal Guild Masterovství Muhehemu, protože já na UO neměl moc čas, což byl důvod mé neaktivity. A život šel dál.
Co se mých postav týče, stále hraji za mága Nesra a vampíra Dokrkuhryze. Mág je stále NB, protože za něj neumim hrát. Sice s ním zabiju nějakou silnější bytost, ale ve vyhrocených situacích si zatím moc poradit neumím. S vampírem to je lepší. Jeho "morf skilly" (muj vlastní název pro skilly, které lezou při harvu v morfu - tac, heal, wrest a skillpoint skilly) jsou témeř max. Nyní s ním chodím v humanovi, jsem sice slabší, ale o to je hra zábavnější. I když před trollem warriorem radši shrinknu llamu, morfu a do něj bušit v morfu. Teď s ním trénim taming, chtěl bych mít 35 na lamišku a konec. Ještě bych rád udělal mgr, alespoň na ress ze svitku.
V dungenoech jsme moc nebyl, NB jsem byl všechny pak jsem byl: Dec, Ice, Cove a Yomo.
PK sem neměl, nemam a mít nebudu. PVP sem ještě "aktivně" nehrál. Pro mě je totiž PVP to, že mě honí PK a já mu uteču. A taky nejsem práskač.
Vlastním domeček, bývalý GH HoP, těsně vedel spodní banky v Britu, mam ho napůl s kámošem Muhehem.
Mapu a TS mam. ICQ mi při UO padá, takže preferuju mapu + UO, nebo TS + UO.
Tak, teď asi to nejdůležitější. Proč se vlastně k RODu hlásim. Můžou za to zkušenosti z minulé guildy. Chtěl bych se s RODem podívat do těžších dungenonů a poznat nové lidi a snažit se být součástí kolektivu. S aktivitou to se mnou bude asi horší, ale budu se snažit.
Z RODu znám Leureta a Vančise RL a Jakuba Bohema, už jen přes icq, který mi radí v webem

A dnes sem byl ješte s Cartem a Cavem Cove, takže už sem s nimi měl tu čest. (dneska sem byl v cove prvně, jako ve vyšších patrech, tak na to bere ohled
Co se mé maličkosti týče, jmenuji se Tomáš, je mi 15 let, v září nastoupím na Střední odbornou školu spojů a informatiky v Táboře. Bydlím v Plané nad Lužnicí (44° 42' 58'' N a 49° 20' 46'' E). Rád tvořím weby, i když to zatim není úplně ono, mam pár zakázek

Chodím už sedmým (nebo osmým?) rokem na skauta.
Ještě aktuální skilly wampa: k tomuto času, mam to blbě blbě natavený
===Skill (real) status report, 23.8.2007===
Anatomy 87.4
Animal Lore 87.7
Parrying 53.2
Evaluate Intelligence 85.0
Healing 57.3
Hiding 89.6
Tactics 98.9
Fencing 57.7
Wrestling 100.0
Stealth 87.3