Zdravím jmenuji se Michal, bude mi 24 let, bydlím v malém městečku (cca 20k obyvatel) jménem Uherský Brod, jsem studentem vysoké školy obor Elektronická informatika, ale aby přistoupil k tomu přoč jsem zde
Ve hře mám postavu jménem Rajashilu, povolání je Warrior kromě skillu Wrestling, kde mi chybí nějaké to % na full mám postavu jakš takš hotovou, co se týká ohledně historie hraní ultimy, nejsem žádný velký přeborník téhle hry, parkrát jsem si zkoušel rozjet postavu jak na DP tak Kelevaru či Endoru, ale nikdy jsem to daleko nedotáhl až nyní mě chytlo tzv. kouzlo téhle hry (asi se nadarmo neříká, že čím jsme starší tím máme více rozumu

). Moc zkušeností s chozením dungů nemám, ale jsem docela náklonný člověk se tomu rychle přiučit a taky je to pro mě výzva, protože bych chtěl si mého Warriora jak se říká vymazlit.
Dále mám postavu jménem Raja, je to Vampír, který momentálně stojí v cechu Warriorů a tréní alchemu, takže je to víceméně NB postava.
Mezi mé koníčky patří jak sport, tak akce s přáteli, nebojím se klidně zúčastnit jakéhokoliv guild srazu a poznat nové tváře (jelikož jsem hrával WoW několik let tak mi guild srazy docela chybí), dále mezi mé koníčky patří programování webových stránek, jakékoliv s prominutím pi*ovinky ve Photoshopu a celkově co se týká počítačů, oblíbená literatura jak jinak Fantasy

Jinak jsem normální kluk se srdcem snad na správném místě,prej sympaťák, dobrosrdečný vůl atd.

, nejsem žádná hloupá opice, která na Vás bude řvát na TS a urážet Vás to ode mě neuslyšíte.
Přidat se k Vaší guildě chci z toho důvodu, že jsem měl tu čest se poznat s členem Vaší guildy jménem Rod Sacketts a musím říct, že mi docela dost pomohl v začátcích, ve kterých i stále jsem. Dále si myslím, že ve Vaší guildě je spousta dospělých rozumných lidí se kterýma bych si mohl i rozumět.
Tímto bych měl pomalu uzavřít tuhle přihlášku snad jsem nezapomněl na další důležitosti, pokud ano klidně na mě zařvěte a já to ihned napravím

Kontakt na ICQ: 420-493-029
Děkuji za ochotu všem, kteří si přečtou tuhle přihlášku a čekám na snad kladné vyjádření Ahoj!
Červeně
ROd, chci se přidat k RODu, přihláška, inteligentní tvor, postováním, aktivitu, téma, člověk, charakter, adepta,