Ahoj
tak nejprve něco o mě:
Jmenuji se Michal, je mi 21 let a pocházím z jedné malé vesničky (prdele) u Nymburka.Moje koníčky,záliby,radosti ze života,žrouti času a vše co má přednost před hraním UO jsou...co k čemu přiřadit si můžete samy

Fotbal, nic světobornýho "4B třída"

. Dále pití piva a občasné pokouřeníčko a k tomu můžu přidat i objíždění,většinou punkových, festivalů,koncíků.Moje žena a zas****,zkur**** práce samozřejmě.Pracuji v oboru zemědělské techniky jako prodejce ND/skladník.Vyštudovanou mám Základní školu a 3letý učební obor jako mechanik elektro.zařízení.Mám rád zábavu a vše kolem ní.To je myslím vše co bych o sobě mohl prozradit.
Teď k ultimě:
Ultimu hraju dlouuuhou dobu,je to cca 10 let.Ale představte si kolik sem toho nahrál asi tak v 11,takže mojí herní kariéru počítám 6-7 let,samozřejmě nějaká ta pauza rok,dva byla.Přes léto spíš lítám venku a nesedím u kompu ,takže to je taky slabota s hraním,ale po večer by to mohlo vyjít.Momentálně začínám znova asi po dvouleté pauze.Přestal jsem s hraním,protože nebyl čas,okradli nás,smazali,takže majetek pilně střádám od znovu,jen postavy zbyly a moc toho na nich nebylo.Prohřešky nic moc,už ani nevím ,nic závažného,žádný delete ani ban,žádné afk.V jailu jsem nikdy nebyl. Mojí první postavou byl Ranger Legolas a craft Michalio.Dále jsem hrál warriora,rangera,vampa,clera,pala.Hodně sem hrával pvp takže z většiny postav mám Pk,které nehraji a když jsem kouknul do kodexu ,tak hrát ani nebudu.Navíc pvp je na jiné urovni než dříve a pk není potřeba.Dříve jsem byl prostě prase a sviňák a rád sem zabíjel,pojíždel atd. Ta doba už je pryč.
Tak teď to nejdůležitější.Nyní hraji Necromancera Vaananen.Necromancera hraju průměrně a hrál jsem s ním spíše pvp a harv.Chybí mi zkušenosti z dungu,hodně jsem toho zapoměl a nebo ani neprošel.Co si pamatuji je tak Wrong,Hytl,Cove...ale učím se velice rychle,ale to už "doufám" posoudíte samy.Táké mám nedostatky ve Phoenixu,ruzné vychytávky atd...postupně vše ladím k dokonalosti.
Skilly mgr:max, necro:max, heal:max, hid:max,ressist:max, music.:max, detect:max, mining:max
Do budoucna plánuji lockpicking,poisoning,fencig,taktiku

Mé postavy :Vaananen - Negr, Fly Work - Ranger ,Michalio - craft,Rumová Víla - negr, Legolas - ranger (PK), Blecha - warr (PK), Nofx - negr (PK).Další moje postava bude nejspíše mág.
Něco ke guildám.Moje první guilda byly crusaders,kteří mě zasvětili do opravdové hry a pak už jsem běhal většinou s kamošema z realu ve 2,3,4 ,prostě klidný dungováníčko a popíjení.Kovaren blue i red,ale to byla velmi krátká kariéra,ale musím uznat že s Arou a Gogem se dungovalo velice dobře a byla i zábava,což je hlavní účel.Jestli jsem na některou zapoměl,tak se předem omlouvám,není to z důvodu zatajení,ale poze mou děravou hlavou.
Co můžu guildě nabídout....Věrného,oddaného hráče a kámoše.Pomoc v dungu,mapách,při questech pro guildu i pro hráče a vše pro dobro a úspěch guildy.Budu se snažit naučit se skvělě zdít a zvládnout úlohu toho nekromancera co výpravu vede vpřed a kvůli kterému výprava nepadne.Společníka na dungování,harvení,prozkoumavaní a blbnutí po světě DP.Pokec na TS.Z guildy nehodlám zdrhnout za zkušenější guildou,hned po tom,jak se něčemu přiučím.Radši půjdu Pride s někým kdo ho nezná,než s někym kdo to má políčko po políčku v merku.To není ten pravej adrenalin

Co od guildy očekávám...skvělou partu,zkušenosti,zazemí,rady zkušenějších.
Toto je z mé strany vše,doufám že jsem nevynechal nic podstatného.Jo vlastně jednu věc ano.
ROD, chci se přidat k RODU, přihláška ,iteligentní tvor , postováním , aktivitu, téma, člověk ,charakter, adepta , ČERVEŇEJinak vystupuji pod nickem Blecha,snad si to k Vaananenovi přiřadíte co nejdříve.
Jak dorazím domu,přidám si všechny na ICQ.