Zdravím všechny RODáky.
Něco o mě z reálu:
Jsem Martin z Nového Jičína, je mi 25, mám dvě malé děti.
S ultimou jsem začínal ve 14ti, tady na Darkparadise za mága. Časem jsem přešel hrát na Kelevar, kde jsem vydržel do nedávna. Přestalo mě to tam bavit, poněvadž je to tam jen o PVP, ze strany GM se dělalo všechno jen pro vrahy, a to opravdu není styl, který by mě nějak lákal. I když si rád čas od času nějaké to PVPéčko zaběhnu, dávám přednost vymetání temných kobek.
V současné době hraju pouze vampíra (zatím nemám vybraný klan). Na účtě mám ještě pár postav, za které ale neloguji a nemám v plánu za ně aktivně hrát (necro, ranger, warrior - všichni modří).
Od guildy čekám především zábavu při hraní, hodně komunikace jak ve hře, tak na foru i ICQ. Nabídnout můžu přesně to, co od guildy očekávím - především zábavu.
Něco o mém vampíkovi:
Začal jsem ho hrát teprve nedávno, takže skilly nejsou nic extra, ale velmi rychle se zvedají... Zatím trénuji jen bojem (Ilshen, hřbitovy, občas si proběhnu nějaký nb dung nebo zkouším první patra některých lehčích dungeonů).
wrest něco mezi 70 a 80
tact, healing 40+
makrovací skilly zatím nějak netrénuji, všechno co potřebuji mi leze ze skillpointů
zatím nejsilnější potvory, které jsem zabil solo (alespoň podle mého názoru) byly liche, gazer, tribal warrior
*** Ten 11. bod v tématu "chci se přidat k rodu" jsem nějak nepochopil. Jestli to má být kontrola toho, že jsem to četl a mám to jen opsat, tak:
ROd, chci se přidat k RODu, přihláška, inteligentní tvor, postováním, aktivitu, téma, člověk, charakter, adepta, ČerveněJestli jsem to pochopil blbě, tak se omlouvám a budu si muset poposednout ještě o další kousek
ICQ kontakt na mě: 343 594 179, profil si v brzké době upravím