mgimli píše:
tak zdravim vsechny cleny guildy rad bych vas upozornil nejsem ani prase a ani bugger nikdy jsem nezneuzil zadneho bugu a ani nevim jak se delaj to je nejvetsi problem s tim buggovanim tak nez me odsoudite na dobro rad bych rekl par vet na mou obhajobu mam sice 2 prohresky a to ze zacatku meho hrani na dp a to tyto
19.10.2006 20:18 Mgimli a0b6b7 - Lootovani na questu. Jail a logy.
14.10.2006 02:59 Mgimli a0b6b7 - Opet zase nejaky dokonaly script, co taha bez pauzy flasku a BP z backpacku.
takze k prvnimu prohresku - jednalo se o Q za dob sabatu slo o prijeti do guildy a omilem coz se stava nb hracum kdyz klikaj jak splaseni na zalozky aby mlatili tak se po smrti hrace obevilo telo pod zalozkou a nechtene jsem zatahnul za vec bez ucelu lootovani dostal jsem Jail a logy od te doby uz jsem pokrocil s takovouto technikou a davam si bacha
u druheho prohresku slo o to ze jsem v dg splasene klikal na krev abych si co nejrychleji nabral krev do lahvicek a kade tudis jsem nemel pauzu mezi nabiranim takze jayl bez logu pouze vyckani 2 dnu na dovolene
to jsou me jedine prohresky na dp , nikdy jsem hru neprasil protoze nenavdim kdyz nekdo prasi hru, tak bych rad vedel jmeno toho cloveka ktery me ocernuje , jo jinak mel jsem guildu mohu poskytnout icq lidu ktei byli u me v guilde a i lidi s kteryma jsem zacinal hrat a muzou rici svuj nazor na me bez ohledu ze bych nekoho musel nejak presbedcovat o mem chovani na dp , jo mozna jsem vybusnej ze reknu ze je to v riti ze jsme lehnuli a obcas se s nekym pohadam ale kdo ne ze ? kazdej nekdy rekne nejakou blbost , no nevim co k tomudle dodat mozna jen to ze bych rad vedel jmeno toho cloveka .
DEKUJI VSEM ZA PRECTENI ,
Tady už jsu guildu měl.
mgimli píše:
Ahoj tak na zacatek jmenuju se Milan je mi 21 let , mam jednu dcerku 2 mesicni

. UODP hraju uz nejakych 6 roku za vampira maxnuteho - mgimli starsi (puvodne mgimli kvuli urcite osobe ktera se pojmneovala jako ja sem se nechal prejmenovat na starsi ) v guilde jsem zadne zatim nebyl . Delal jsem jen doprovod nebo soukrome akce .

mam jeste dalsi postavy clera je vytren na 50 procentech mag a negr je NB .
DG mam projito vcelku dost jen mam strasnou sklerozu na jmena tak jestli staci ty mensi ktere jsou nejznamejsi a nejcasteji projite DEC - ICE
dekuji za nahled na mou prihlasku s pozdravem mgimli - milan
Tady jsi nikdy v žádné nebyl, celkem paradox

Dále chci jen říct že jsi to hrál/hraješ 6 let. Co jsi psal, tak jsi prošel hodně dungů atd ....
Abych řekl upřímě, tak Ati má pravdu, v tom shame mi to stačilo. Bezhlavě mlatiš do monstra, i když máš minimum životů neodbíháš neléčíš se. Minimálně 3x ( ne li
víckrát ) jsi tam umřel naprosto zbytečně. Já to vím, protože já jsem byl klera a já se starám o to aby jste co nejdéle byli na živu, ale v té chvíly jsem měl pocit že jsem tam byl jen pro tebe, což se mi vubec nelíbilo ....
Já navrhuju aby napsal přihlášku od znovu !!!! Věk, studium bydliště, zkušenosti jak dlouho hraje CO PROŠEL ZA DUNGY !!! PROHŘEŠKY a GUILDY kterými jsi prošel, popřípadě jestli jsi měl vlastní, tak lidi, kteří v té guildě působily.