ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je duben 11th, 2025, 11:19 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 18th, 2007, 10:07 pm 
pure posthunter
pure posthunter

povolani: Vampír - Mág - Klerik - to ostatní
Ahoj Wortexi.

Puvodni prihlaska - nic moc
nastesti jsi se docela pekne rozepsal dal. diky tomu sis u me vyslouzil spetku me pozornosti.

Co chceme vedet vetsinou jsi napsal, takze ohledne tohodle se uz ptat na nic nebudu
Prestoze jsem se u prispevku nyssy pobavil, beru ho i vazne.. ocekavam, ze ho prestanes ignorovat a taky k nemu neco napises ;)

Předmět příspěvku: Dobrá tak k příspěvku Nissy
PříspěvekNapsal: únor 19th, 2007, 6:53 pm 
tak jestli ti tak moc wadi ze pisu dvojte W tak se ti omlouvám snad to zlepším :) víš každej má nějakou spatnou vlastnost u me je to zrovna to w :D a jeste k tomu tvymu textu tak s kamaradama v realu fakt nemluvim ani s nikym inym !!!!! proste sem si na to zvykl na ICQ ...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 19th, 2007, 7:20 pm 
zaslouží si pozornost admina

nyssa píše:
zajimalX by me, kterej ze ten kamarad te tX sem pXslal? asi sem tX prehlidl. a tX s tim pk mam chapat tak, ze kdybys umel pvp, tak mas pk? zni mi tX tak. tvXu pXstavu wacky sem parkrat kdysi pXtkal, cX je s ni ted??? [/color]

wortexi je hezke zes zareagoval ale na tuto stat si si stejne nezareagoval je to nejake tajne :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 19th, 2007, 7:55 pm 
pure posthunter
pure posthunter

povolani: Vampír - Mág - Klerik - to ostatní
a predstav si ze buker to trefil.. tohle me zajimalo asi tak nejvic

Předmět příspěvku: AHOOOOOJ
PříspěvekNapsal: únor 19th, 2007, 9:47 pm 
Ahoj, zdravim cely ROD a hlavne Vortexe, jen abyste věděli, je to suprovej tipek, znám ho i z reálu a to celkem dobře, jeho uchylka na DVOJTĚ WÉ se nějak překousne :D (on už si na to prostě navyknul). Timto příspěvkem bych chtěl požádat Mr. Archona zda by nebyl ochoten ( po konzultaci s ostatními členy guildy) UNLOCK mojí přihlášky.
Škoda že teďka Cavalier nehraje aby mohl léčit svým neuvěřitelným Clerik god skillem a doufám že se k vám vrátím stejně jako se někdy vrátí Cavalier jestli by mi někdo chtěl něco napsat tak na 325 044 545 :wink:
[rejp-maly]Nevím proč ale tohle forum se mi nacita děsně dlouho a nevím proč [/konec rejpu]

PříspěvekNapsal: únor 19th, 2007, 9:55 pm 
Sorry ja to nejak prehlidl mno jako kdybych umel PVP tak newim eci bych si udelal PK ale asi ne spis bych lital za nakyho modraka a sjizdel ty PK co uz me milion x sejmuli treba w dole kdyz sem kopal s craftem a okradli me o 12 mythu atp. :)

a jakej kamarad ? Tommy ranger co je tu na forku taky :) poradil mi ze zde sou supa lidi a ze chodite casto wyprawy proste Guilda jak ma byt :)

a Wacky ? jo ten je furt nekdy za nej nakam zalitnu ne moc casto pac neni max ... delam na Rangerowi a craftowi hlawne .... :) ale jak to pujde dojedu i zbytek tzn. ( Delarocka , Wackyho)

snad sem odpowedel na wse :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 19th, 2007, 10:07 pm 
ví jak napsat příspěvek
ví jak napsat příspěvek

Ja si nemuzu pomoci, ale z toho jak pises jsem uplne blbej. Jsem asi na to uz stary, ale tve vety mi nedavaji zadny smysl. Pises pate pres devate. Zkus aspon do sveho topicu(prihlasky) psat bez toho W. Pis pomalu a bod po bodu a ukoncuj vetu teckou a zacinej ji velkym pismenem a kdyz delas odstavce tak je delej jak maji byt. Uprimne v tomto bordelu se ani prase nevyzna. :roll:

Předmět příspěvku: Pro AMY
PříspěvekNapsal: únor 20th, 2007, 4:59 pm 
Hele ja si myslim ze cist umi kazdej a kazdej z tocho pochopi co tim myslim proste nejsem rozenej cestinar .... a kdyz ti to tak wadi tak nutil te nekdo cist si to ? :) nemyslim to jako narazku ale tohle se nedela :) sory

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 20th, 2007, 5:21 pm 

no Vortexi mas pravdu to se fakt nedela bo ty pises prihlasku a kazdy se na tebe diva kolik sis stim dal prace ,ale jo nikdo se nemusel namahat to cist to mas taky pravdu a rovnou se na to mohli vykaslat .Skus popremyslet o svych prioritach . Sam si napsal ze mas nejakou postavu u nejake guildy coz odporuje kodexu RoD a dosud ses sam nevyjadril jestli tam jeste je nebo ne . Tak chlape nez zacnes se navazet do starsich skus si udelat poradek na vlastnim pisecku

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 20th, 2007, 5:30 pm 
akoze netusim co ste tu zacali rozoberat W ci co.. mne osobne to vobec nevadi, tu ide len o styl :D .
A je mozne ze nekomu to vadit moze, berem samozrejme aj to, 2Wortex a tez by si mal respektovat aspon trcoha clenov gildy, neber to v zlom ale ked sa niekomu na tebe nieco nepaci pokus sa to zobrat v klidu. :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 20th, 2007, 5:31 pm 
jasny beru te za slowo je prawda ze bych si to mel prwne urownat ja ale kdyz se tady do me kazdej 2 nawazi tak to neni jednoduchy :( no to je fuk jj z spolku nemesis bych uz mel byt wyrazenej jeste zjistim co a jak ale zadal sem o odchod chwilku po prihlasce no konkretne druhej den

Předmět příspěvku: Re: Pro AMY
PříspěvekNapsal: únor 20th, 2007, 6:34 pm 
ví jak napsat příspěvek
ví jak napsat příspěvek

Wortex píše:
Hele ja si myslim ze cist umi kazdej a kazdej z tocho pochopi co tim myslim proste nejsem rozenej cestinar .... a kdyz ti to tak wadi tak nutil te nekdo cist si to ? :) nemyslim to jako narazku ale tohle se nedela :) sory

Ne nenutil me to nikdo cist. Cist uz taky nic od tebe nebudu. Aktivitu tvou uz jsem kdysi zazil tak ne dik. Takze i kdyz jsem jen adept a nemam co do toho kecat ja jsem PROTI. :ne:

Předmět příspěvku: Ty AMY co to ?
PříspěvekNapsal: únor 20th, 2007, 10:41 pm 
Aktivitu tvou uz jsem kdysi zazil tak ne dik. ???? to sem fakt nepochopil .... by me zajimalo co si tim myslel !!!! ja v R.I.Pu hral kazdej den tak to sis me asi s nekym spletl takze se sklidni ju :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 20th, 2007, 10:51 pm 

Vortexi radsi se uklidni ty v ripu si nehral kazdy den jinak by ses me tak stupidne neptal s jakou sem tam byl postavou tot za prve ja si te nepamatuju a za treti amy byl jednim z nejaktivnejsich clenu ripu tudiz urco vi co mluvi . jinak v prihlasce pises jake si sel dungy je zajimave ze tam nemas zadny wrong ktery se chodil skoro denne a ze jak si psal postava Vacky neni maxnuta neni to nejake divne kdyz si byl tak aktivni

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 21st, 2007, 5:17 pm 
Jo je to divny a wis proc ? :) pac mi odpojily pred 1,8 rokem internet takze sem celkem dlouho nehral ....a v R.I.P.u sem byl tak pred 2 rokama ... jen chci upozornit ze sme ve forku Chci se přidat k RODu :) tak bych byl rad kdyby se z5 nahodilo to tema pokud by to slo .... diky

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]