ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je duben 11th, 2025, 11:24 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Hraničář
PříspěvekNapsal: červenec 21st, 2009, 12:13 am 
Guildmaster
pure posthunter
pure posthunter

Images: 128
Vůbec jsem z toho Koko nepochopila co se stalo. A kdo na něj práskal na pk. A hlavně koukám, že jsi pěkně zaujatej :)

PříspěvekNapsal: červenec 21st, 2009, 8:24 am 
Poslední mohykan - Dark Lord site admin - Guildovní uchyl-miku fan-OTAKU
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane

Images: 407
povolani: elektrikar ale jinak vampire
on neni zaujatej ale pekne zkourenej hotl thc dela divy ale taky sem to nejak nepobral

Nejlepším strojem na světě je vagina. Dá se nastartovat jedním prstem. Má schopnost samomazání. Může se v ní pohybovat jakýkoliv píst. Sama si umí vyměnit olej vždy po čtyřech týdnech. Jediná nevýhoda je, že řídící jednotka je tak zatraceně nespolehlivá....(Tohle prohlásil v roce 1912 doktor Hermann Otto Kloepneckler, význačný rakouský gynekolog)

PříspěvekNapsal: červenec 21st, 2009, 6:05 pm 
Guildmaster
pure posthunter
pure posthunter

Asi se taky přikláním k názoru, že Hraničář kecá. Zkusila jsem se ho zeptat na icq, co se stalo, ale odpověď nedošla. Kokovi alespoň napsal, že osobu prozrazovat nebude. Naprosto to nechápu a rozčiluje mě to :)

Nebo spíš bych to viděla, že se tady stal nějakej nešťastnej omyl. Nechce se mi věřit, že by si Hraničář něco zákeřně vymýšlel. Ale když zatím nekomunikuje, tak se s tím nic neudělá.

upalme ho :oP

PříspěvekNapsal: červenec 21st, 2009, 9:22 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

povolani: Kulturní referent, technolog
ať je to jak je to, pořád je pravda, že akorát něco chtěl na mapě, ale vlastně jsem ho v dungu nezažil. A domlouvat se s nim na dung je porod, akorát to nas...e. Když někdo potřeboval něco tak neodpovídá, prostě člověk o kterýho asi nijaká gilda příliš nestojí, třeba má někdo jinou zkušenost, já tuhle ...
Porovnej s ostatníma ochotnejma žadatelama....

PříspěvekNapsal: červenec 24th, 2009, 8:48 am 
čerstvá krev

Mysli si co chces me je to jedno ja vim svi a nevim proc bych si to mel zrovna vymejslet boze todle uplne nesnasim clovek neco rekne a nakej .... hnet rika ze to je kec fakt dmnce.....rozmazlenost a odstrcenost je mozna u tebe u me vubec ale to je mensi detail ......nebudu rikat kdo to byl uz sem to rikal xkrat pac stejne kdybych rekl kdo to byl tak vsichni ale vsichni reknete ne to on nebyl on ne ja takovej a takovej to nemohl byt on a hned by xlidi psalo ze to j edalsi zvast proto nehodlam psat kdo to byl a jestli to nechapes tak to je tvoje blbost.....jak sis jiste nemohl vsimnout pac neznas moje minule postavy tak kdyz sem chtel odstoupit od prihlasky tak sem to napsal normalne ale to si vedet nemohl ale tak ted uz to vis......jj zeptal sem se na mena postav to proto zze si psal v tech vasich jmenech a jak ja sem mel znat vsechny lidi a co maj vsechno za postavy ?? to by me zajmalo :D:D .... a mam ti napsat co kdyz to neni on ?? by me zajmalo co by si napsal ty :D:D:D: to by byla teprv odpoved od blbce nemyslis ??:D:D

pokud ja sem schopnej smrdet na mape tak mi rekni nac ste mi davali pristup ?? " smrdelo ti mozna z pusy proto rikas smrdet"
"co chvíli měnit názor jestli s námi jdeš dunga a zdůvodňovat to způsobem *13:35 o cau dete neco?* *14:20-no hele tohle nejdu* *14:27-ok,takze jakyho dunga fajn to du* *15:10 hele tak nejdu, jdu ven* *15:25 jee, hele ja se byl koupat, muzu s vama teda jit?* *15:30 no tak nic jdu se koukat na televizi* "

nevim kde si todle vzal ale odemne urco ne tak nevim co tu zkousis "boze to je uz vrchol" .......
3) zachoval ses jedním z top ten nejblbějších způsobů jak říct nebudu s váma trávit čas
dalsi tvuj dmntni nesmysl....
"zamítám z naprosto elementárních důvodů který jasně říkaj že s takovym člověkem nechci sdílet ani hru ani mapu ani fórum, natož mu jen dávat odpovědi na mapě na věci, na který odpověď nedostane od každýho."
ja s tebou taky nic sdilet nechci jak tak koukam co si za cloveka to se uz jen tak nevidi takovydle lidi aaaaa.........

"Pokud si to rozmyslíš a budeš schopnej nějak ukázat, že to nemá být jenom dětskej úskočnej manévr, tak do tý doby budem chápat tvůj zjev takhle."
no myslim ze potom jak si se tu prezentoval si nic rozmejslet nechci a potomdle bych k vam urcite nesel to bych musel bejt opravdu .......

-- pát črc 24, 2009 8:48 am --

zapomel sem dodat toto: "Podezreni od tebe na spolupraci s PK"
l
olikmi (16:44:59 20/07/2009)
no rain mi prisel dycky divnej pvp umi obcas pobihal s takovej divnejma lidma a parkrat sem zazil dost divny situace například v CV kde hodil zed do dveri a jakoby nas odriz, pak takovy podivny pobihani misto otvirani, furt dinvy zdrzovani,

lolikmi (16:45:23 20/07/2009)
pak najednou pk skocili takovym zpusobem ze bych je musel trecknout takze sli najisto

lolikmi (16:45:35 20/07/2009)
ani itemy neresili chovali se proste divne

lolikmi (16:46:13 20/07/2009)
no a u nej v tele pak bylo 1 item kdyz sem to probihal s duchem, no rekni mi kdo by lootil potiony atd kdyz me tam nechali brnko a podobny
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::..
kdyz si mi todle napsal nevim proc pises to co si psal ze si vymejslim a podobny sracky .... by me zajmalo.

PříspěvekNapsal: červenec 24th, 2009, 11:22 am 
čerstvá krev

Dej si facku dítě :wink:

PříspěvekNapsal: červenec 24th, 2009, 11:31 am 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

zed do dveří se ti hodí koko když je tam nějaká past a to proste neovlivníš a vylotili mě full protože sem jím utek až ke cyclop kingům a nemohli zpet....tvoje paranoia mě občas štve, jinak když si hraničár myslel že na něj někdo někoho poslal já byl na dohr mapě na dungu a jedinej online člen byl myslim rod a ani na chvíly by mě nenapadlo ho obvinit

PříspěvekNapsal: červenec 24th, 2009, 2:05 pm 
pure posthunter
pure posthunter

Images: 11
Tak nevim jestli se mám smát nebo plakat...
Hraničáři jasně že by sme ti pravděpodobně řekli že náš člen za to nemůže protože nejsme tak moc velka gilda a vzajemně se známe. Tim samozřejmě nechci říct že se lidi nemění jasně že je možný že mluvíš pravdu, ale nelíbí se mi že tady po sobě štěkáty jak malý... pravděpodobně si se stejně rozhod stáhnout přihlášku tak nevim proč si to nevyřešil nějakym mírnym způsobem.

PříspěvekNapsal: červenec 24th, 2009, 3:28 pm 
pure posthunter
pure posthunter

povolani: Vampír - Mág - Klerik - to ostatní
Hranicari, z tvého písemného projevu by se jeden poblil.

Nerozumím spoustě tvých formulací, už proto je tvá obhajoba k ničemu..

PK by na tebe možná mohl poslat někdo z žadatelů, z členů mě vážně nikdo nenapadá.

jen tak naokraj - o kokovi vím už dávno, že je v ohledu PK přehnaně paranoidní..

PříspěvekNapsal: červenec 24th, 2009, 9:28 pm 
čerstvá krev

tak se pobli me je to u prdele kdyz neumis cist ve zkratkach tak se pobli......The Hypermangan-facku si dej sobee a dite rikej tez sobe........
to jen tak naokraj.
nehodlam se tu hadat a cist ty vase blbosti proste a jednoduse pokud vas zadatel muze nosit zkratku guildy za jmenem je mozny ze to zadatel byt mohl pokud nesmi nosit zkratku tak to musel byt clen jinak to nevidim.Ano ujediny co sem na mape potreboval bylo znat respy coz asi kazdy ranger s tamingem a pokud ja vim kdyz mi nekdo napsal jestli nejdu dung napsal sem ze jdu a kdyz napsal v nevhodnou dobu tak sem napsal ze ted nemuzu a kdyz si to nekdo prebere posvym tak zato ja nemuzu a odpovidal sem na vse pokud sem byl u pc tak nevim co se ti zdalo ale to mi je uplne jedno bavit se stebou nepotrebuju v podstate kdyz tak ctu tak s nikym zvas.ano neodepsal sem ti na icq protoze uz sem tu psal ze se k tomu vyjadrovat nebudu a ikdyz presto lidi napisou tak to me opravdu dostane stejne by sme zasli k tomu ze proste jmeno nereknu at se zamysli nad tim co udal.
No nevim jak ty ale ja zadny thc nepozivam to asi z tebe mluvi to tvoje thc.
Jednoduse receno pk na me poslano bylo a nemam duvod si neco vymyslet a kdo mi neveri at si neveri vzdyt ja se nerozbrecim ja vim svy a vy si myslete svy. Timto bych to vsechno uzavrel a dal bych LOCK.

PříspěvekNapsal: červenec 24th, 2009, 10:09 pm 
Guildmaster
pure posthunter
pure posthunter

Jsem docela na straně Hraničáře. Jakej jinej post mohl napsat než naštvanej, po tom Kokově divným výstupu. Asi bych se taky neudržela.

PříspěvekNapsal: červenec 24th, 2009, 10:21 pm 
čerstvá krev

Hehe prosim tebe...neplakej :) jo a nauč se česky...dík :lol:

PříspěvekNapsal: červenec 24th, 2009, 10:37 pm 
pure posthunter
pure posthunter

povolani: Vampír - Mág - Klerik - to ostatní
No vidis, ted uz se to chvilema pochopit i dalo. Super, jen tak dal.

PříspěvekNapsal: červenec 24th, 2009, 10:46 pm 
Poslední mohykan - Dark Lord site admin - Guildovní uchyl-miku fan-OTAKU
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane

Images: 407
povolani: elektrikar ale jinak vampire
no tentokrat se do toho vlozim myslis ze urazek na obe strany tady bylo vic nez dost a nikam to nevede takze :lock:

Nejlepším strojem na světě je vagina. Dá se nastartovat jedním prstem. Má schopnost samomazání. Může se v ní pohybovat jakýkoliv píst. Sama si umí vyměnit olej vždy po čtyřech týdnech. Jediná nevýhoda je, že řídící jednotka je tak zatraceně nespolehlivá....(Tohle prohlásil v roce 1912 doktor Hermann Otto Kloepneckler, význačný rakouský gynekolog)

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]