Tak jo, jako poloamaterskej psycholog si beru na starost to nezavisle zhodnotit
Jolino:Do dungu som už nechcel a On mi začne nadávať do srabov , a že som fakt nemožný že som nezabil jedno pk ...Nehrá profesionálne a keď robí chyby tak sa mu zato nesmejem ale on mne áno . To je asi fšetko. No tady nutno rict ze jolino neudelal nic spatne, pokud miki tak je predpoklad ze nebude sam, nebo ze prijdou dalsi. Nejsme zadny prehnany pvperi, myslim ze pokud byses domluvil s mikim do areny a tam ho pred nami dal, tak urcite vsichni uznaji ze mas pravdu, takhle je to pomerne vesele simple nazor, ale mysli na variantu, ze by ho nekilnul a skupinu by dohnali pk a pojeli.
Pizzi: Dal si prihlasku k harpagon....myslim ze to je jasny.... Tu přihlášku zruš a tohle se z 95% zapomene, budem řikat ze to bylo v afektu, taky sem neco podobnyho udelal, ale vsichni vi ze ROD bych nikdy nedal
Ludmila: Joli na mě útočí a potom utíká z dungu, kvůli jednomu červenému jménu a tak připravit výpravu o nově vylepšený dung. Nový nenový, sance na pojezd byla asi vic nez realna ale aby potom mi říkal, že jestli mě vezmou tak odejte, tak toto vyhrožování fakt nemusim ... Tak se mějte fajn. No prakticky si takhle vynucovat svuj postoj bez vyrazu ze je i jina moznost je Jolino dost jaksi nevhodný a vlastně i sprosty. uvedu porovnání abys videl jak je to divny a hlavne takhle se vitezstvi nedosahuje: situace kluk nechce holku a ta mu vyhrozuje jestli se k ni nevrati tak se zabije. vysledek vzdycky bude ze ji nebude mit rad at uz se vrati nebo n, takze ona vzdy prohraje. P.S.: Nezapomeňte mě všude drbat jakej jsem špatnej Pekna ukazka afektu, prskani, delani z lidi horsi nez jsou. Tohle by melo hrat k tomu,ze urcity urazky je mozny zcela zapomenout Můj názor je, jestli že se budete bát PKček, tak se může stát brzo, že žádný dung nepůjdete .... Ale prd, spis by se mohlo stat to co se nam stavalo a nekolikrat stalo, ze kvuli neopatrnosti nas pojeli hodnekrat v kratsi dobe a pak nektery supr lidi prestali hrat protoze uz je nebavilo zacinat od zacatku, znovu shanet hodiny ekvip a podobně
Dale jeste trochu rypes, dost mozna pises sebejiste veci ktery ale nejsou pravda a nakonec vypadaji smesne. treba to s tim ze musi jit jolino spat. to nebylo hezky. Takhle se sakra tady nezi sebou v gildě nebavíme a bavit nebduem, to platí pro všechny kteri v tyhle roztrce napsali neco nevhodnyho. Před přívalem žadatelů, kterej právě probíhá, jsme byli dlouhodobá a dlouho obrušovaná skupina v drahý diamant. Jsme přátelé, a gilda pro nas znamená predevsim vedet, ze se spolu budem bavit jeste za rok a ze se pristi rok radi sejdem na srazu.
Až se mi chce brecet jak pekne tatinkovsky jsem to napsal. Berte to trochu s nadhledem. Nejsem fousatej bodrej strejda jak to podle toho textu může vypadat muhehehehe
|