ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je duben 4th, 2025, 3:38 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Ludmila
PříspěvekNapsal: červenec 10th, 2009, 3:01 pm 
čerstvá krev

Jak jsem říkal, chci se něco naučit .. ale u té wirmi mi to lagne a nebo cc ... a za mága jak jsem ti říkal Koko moc neumim, ale snažim se.

PříspěvekNapsal: červenec 11th, 2009, 6:39 pm 
ví jak napsat příspěvek
ví jak napsat příspěvek

Viem že nemám právo byť proti príme Ludmila do guildy keď som len adept , ale som proti . Išli sme covetous , bolo zmenené , a bol tam prémiový poklad došli sme po drakov kopli sme a chcelo sa to ísť ešte raz . Mne sa moc nechcelo ale Rein ma presvedčil . Ostatný boli v dungu a mali mi kliknúť , keď som skočil do gate tak som zbadal meno Miky mora ( hated) ttak som utiekol , sumdať som ho nesumdal lebo som nevedel či ich je viac . Do dungu som už nechcel a On mi začne nadávať do srabov , a že som fakt nemožný že som nezabil jedno pk ...Nehrá profesionálne a keď robí chyby tak sa mu zato nesmejem ale on mne áno . To je asi fšetko.

PříspěvekNapsal: červenec 11th, 2009, 6:45 pm 
začíná se rozjíždět
začíná se rozjíždět

Dal si prihlasku k harpagon....myslim ze to je jasny....

Pizzi-Wampirus
Genessis-Magikus

PříspěvekNapsal: červenec 11th, 2009, 6:58 pm 
čerstvá krev

Joli na mě útočí a potom utíká z dungu, kvůli jednomu červenému jménu a tak připravit výpravu o nově vylepšený dung. Každej má svojí verzi a klidně mě pak pomlouvejte atd,ale aby potom mi říkal, že jestli mě vezmou tak odejte, tak toto vyhrožování fakt nemusim ... Tak se mějte fajn.
P.S.: Nezapomeňte mě všude drbat jakej jsem špatnej
to pizzi: přihlášku jsem podal, protože nechci kazit Joimu kariéru u RODu ... když sám říkal: "Jestli tě vezmou za adepta, tak já jdu". A
Můj názor je, jestli že se budete bát PKček, tak se může stát brzo, že žádný dung nepůjdete ....

Naposledy upravil Ludmila dne červenec 11th, 2009, 7:24 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: červenec 11th, 2009, 7:23 pm 
Poslední mohykan - Dark Lord site admin - Guildovní uchyl-miku fan-OTAKU
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane

Images: 407
povolani: elektrikar ale jinak vampire
neboj rod takovej neni aby nekoho pomlouval za jeho zady :lock: na vlastni zadost

Nejlepším strojem na světě je vagina. Dá se nastartovat jedním prstem. Má schopnost samomazání. Může se v ní pohybovat jakýkoliv píst. Sama si umí vyměnit olej vždy po čtyřech týdnech. Jediná nevýhoda je, že řídící jednotka je tak zatraceně nespolehlivá....(Tohle prohlásil v roce 1912 doktor Hermann Otto Kloepneckler, význačný rakouský gynekolog)

PříspěvekNapsal: červenec 11th, 2009, 7:47 pm 
čerstvá krev

Možná už to mám tady ztracený, ale budu pořád bojovat ... vim, že me pizzi, Joli a Rain nemaji radi a nejradsi by chteli, abych vymázl, ale někdo mi řekl, že bych si moc nepomohl. Omlouvám se za můj ukvapený závěr, ale občas nám někdy chybý ten pocit, že někdo je za námi a dokáže podržet. Je škoda, že nám ten dung utekl no a vim, že hold neradi riskujete na PK, ale já toho člověka moc neznám a občas každým ujedou nervy. Plus je tu možnost, že si to Jolik vymyslel, aby šel spát, ale to je teď už jedno. Možná už to mám u některých spečetěný a někteří čekají až se ukážu. Doufám že mě neodsoudíte hned z prvního jednání, ale kdo by nechtěl jako první zdolat nově upravenej dung .. Beru navědomí, že Jolimu je ještě hold 14 let a musel jít spát .... Tímto se omlouvám za všechny mé ukvapené závěry a věřím, že se poznáme víc, než jenom hádkami. Hold nesmím mít vysoké cíle, ale být při zemi.
Tímto vás žádám, jestli byste to nezkusili semnou ještě jednou. Je dobré vědět co od vás čekat a vy zase odemě.

PříspěvekNapsal: červenec 11th, 2009, 8:08 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

Nikdy se u nás neřešil věk ani to že je někomu tolik a tolik.....ano zastal sem se Jolika vždy nemusí být chut na dung at je to z jakéhokoli důvodu a netrestá se za to. Jednou si do někoho rýpnout proč ne taky to dělám a kdo ne, ale ryl si Ludmila ryl do jolika od večera pokračovalo to ráno...vrchol všeho byl když se ludmila přihlásila pod nickem už nevím jak to bylo přesně něco jako Sem poseroutka Joli.....to už se mi nelíbilo a již po několikátym upozornění na chování jsem řekl at vypadne z mapy(to byl afekt), potom jsem mu řekl at to bere jako ultimátum o zlepšení chování...z tim bouchanim v gh děláme to stále ale je to jen pro hec a nikdy(jen nahodou) to nevede ke smrti(stačilo říct nech toho). Neřikám, že je to tvůj konec v guildě(nemam na to ani pravomoci), ani bych ti to nepřál...Sám k tobě větší averzi nemam, ale svoje ohledně chováním sem ti řekl a moje ultimátum platí.

PříspěvekNapsal: červenec 12th, 2009, 12:47 am 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

povolani: Kulturní referent, technolog
Tak jo, jako poloamaterskej psycholog si beru na starost to nezavisle zhodnotit

Jolino:Do dungu som už nechcel a On mi začne nadávať do srabov , a že som fakt nemožný že som nezabil jedno pk ...Nehrá profesionálne a keď robí chyby tak sa mu zato nesmejem ale on mne áno . To je asi fšetko.
No tady nutno rict ze jolino neudelal nic spatne, pokud miki tak je predpoklad ze nebude sam, nebo ze prijdou dalsi. Nejsme zadny prehnany pvperi, myslim ze pokud byses domluvil s mikim do areny a tam ho pred nami dal, tak urcite vsichni uznaji ze mas pravdu, takhle je to pomerne vesele simple nazor, ale mysli na variantu, ze by ho nekilnul a skupinu by dohnali pk a pojeli.

Pizzi:
Dal si prihlasku k harpagon....myslim ze to je jasny....

Tu přihlášku zruš a tohle se z 95% zapomene, budem řikat ze to bylo v afektu, taky sem neco podobnyho udelal, ale vsichni vi ze ROD bych nikdy nedal

Ludmila:
Joli na mě útočí a potom utíká z dungu, kvůli jednomu červenému jménu a tak připravit výpravu o nově vylepšený dung.

Nový nenový, sance na pojezd byla asi vic nez realna
ale aby potom mi říkal, že jestli mě vezmou tak odejte, tak toto vyhrožování fakt nemusim ... Tak se mějte fajn.
No prakticky si takhle vynucovat svuj postoj bez vyrazu ze je i jina moznost je Jolino dost jaksi nevhodný a vlastně i sprosty. uvedu porovnání abys videl jak je to divny a hlavne takhle se vitezstvi nedosahuje: situace kluk nechce holku a ta mu vyhrozuje jestli se k ni nevrati tak se zabije. vysledek vzdycky bude ze ji nebude mit rad at uz se vrati nebo n, takze ona vzdy prohraje.
P.S.: Nezapomeňte mě všude drbat jakej jsem špatnej
Pekna ukazka afektu, prskani, delani z lidi horsi nez jsou. Tohle by melo hrat k tomu,ze urcity urazky je mozny zcela zapomenout
Můj názor je, jestli že se budete bát PKček, tak se může stát brzo, že žádný dung nepůjdete ....
Ale prd, spis by se mohlo stat to co se nam stavalo a nekolikrat stalo, ze kvuli neopatrnosti nas pojeli hodnekrat v kratsi dobe a pak nektery supr lidi prestali hrat protoze uz je nebavilo zacinat od zacatku, znovu shanet hodiny ekvip a podobně

Dale jeste trochu rypes, dost mozna pises sebejiste veci ktery ale nejsou pravda a nakonec vypadaji smesne. treba to s tim ze musi jit jolino spat. to nebylo hezky. Takhle se sakra tady nezi sebou v gildě nebavíme a bavit nebduem, to platí pro všechny kteri v tyhle roztrce napsali neco nevhodnyho.
Před přívalem žadatelů, kterej právě probíhá, jsme byli dlouhodobá a dlouho obrušovaná skupina v drahý diamant. Jsme přátelé, a gilda pro nas znamená predevsim vedet, ze se spolu budem bavit jeste za rok a ze se pristi rok radi sejdem na srazu.

Až se mi chce brecet jak pekne tatinkovsky jsem to napsal. Berte to trochu s nadhledem. Nejsem fousatej bodrej strejda jak to podle toho textu může vypadat muhehehehe

PříspěvekNapsal: červenec 12th, 2009, 9:03 am 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

Opravdu básník :-D

PříspěvekNapsal: červenec 12th, 2009, 11:04 am 
čerstvá krev

Děkuji Ti koko.price za vysvětlení celé sytuace a řešení ji. Každej přeci někdy vybuchne :( :help:

PříspěvekNapsal: červenec 12th, 2009, 2:22 pm 
Guildmaster
pure posthunter
pure posthunter

Images: 128
Nevím jak to bylo, ale Joliho znám už dlouho a vím, že by nic špatnýho neudělal. Taky bych před pk utekla. A nadávky na něj nebo na kohokoliv z RODu by se mi nelíbily.

PříspěvekNapsal: červenec 12th, 2009, 9:49 pm 
ví jak napsat příspěvek
ví jak napsat příspěvek

To že odídem z guildy bolo myslené , ženechcem byt s niekym v guilde , ktorý ma bude urážať , to radšej odídem.

PříspěvekNapsal: červenec 13th, 2009, 9:26 am 
Guildmaster
pure posthunter
pure posthunter

Images: 128
Jestli by Ludmilino přijetí znamenalo odchod Joliho, tak jsem určitě proti přijetí Ludmily.

PříspěvekNapsal: červenec 13th, 2009, 10:02 am 
pure posthunter
pure posthunter

povolani: Vampír - Mág - Klerik - to ostatní
Bohuzel, nebyl jsem u one situace, nevim jak presne to bylo - posty primo se stahujici k teto zalezitosti jsou jak jinak, horkokrevne.

Koko to shrnul docela pekne, i kdyz ne vsechno.

Nerad bych, aby se prihodilo, ze dva lidi z jedne guildy budou odmitat spolu chodit dungy, nebo po sobe budou na mape stekat. Zkouseli jste se vy dva pobavit o teto zalezitosti na icq a vyresit ji, aniz byste se hadali a vycitali si neco?
Pokud jste to jeste neudelali, chci abyste to zkusili a vysledek mi preposlete.

Ludmilo - prejmenovani se na mape tak, abys tim urazil nekoho jineho je opravdu na ranu do zubu.

Celkove (jsem v praci a huci tady do me pet lidi okolo, takze mam trochu pretrhany tok myslenek) nejsem nezbytne proti prijeti Ludmily, klidne mu dam druhou sanci. Pokud tedy jeho prihlaska k Harpagons je skutecne zpet vzata a pokud se s Jolikem dokaze rozumne domluvit a omluvit.

PříspěvekNapsal: červenec 13th, 2009, 1:32 pm 
ví jak napsat příspěvek
ví jak napsat příspěvek

Keď mi nebude nadávať prekážat mi to nebude.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]