ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je duben 11th, 2025, 11:20 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 14th, 2007, 6:18 pm 
Cavalier píše:
vyckaj kym zacnem hrat a potom uvidis co rod dokaze a to si pis ze sa ti to bude pacit... zatial ti bohuzial mozem povedat len tolko ze treba cakat :) ber to ako skusku trpezlivosti

este povedz kedy zacnes hrat lebo nejako nam chybaju clerici ale hadam farles uz bude chodit aj do lepsich dungov. :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 14th, 2007, 8:06 pm 
Kdy zacnu hrat to nemuzu presne rict o prazdninach jsem aktivni porad. dnes me testoval evil taus alespon doufam ze se tak jmenoval. tento vykend co bude musim jet s nasima na chalupu ale mozna se mi podari byt tak otravny ze me pusti dom a mohli by sme treba jit nejaky dung. Prave proto jak uz jsem zminoval v predchozi zprave nemohu navrhovat dungy na 100% jinak kdybych mohl a byl bych plne aktivni hned bych nejaky navrhl. Sice jsem jeste zadny dung nebil jen v nb dungach ale tomu ja ani nerikam dungy jelikoz je to tam lehke i pro uplneho nb. tak ze nez bych nejaky navrhl tak bych se svama o tom poradil a i s jinymi kamarady ktery znam jak v realu a jak na UO:-). Tesim se az si svami nekam zajdu jeste jsem nikde nebil v nejake veke parte ani na harvu. Uz nemuzu dal psat chce sem bratr to ze na tom byl do ted to mu asi vubec nic nerika :-( :-). Zatim se mejte a PK pojedte .-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 16th, 2007, 5:40 pm 
ví jak napsat příspěvek
ví jak napsat příspěvek

Na tu chatu si vem i pravidla ceskeho pravopisu :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 18th, 2007, 3:13 pm 
začíná se rozjíždět
začíná se rozjíždět

S Villem sem nemel jeste poradne tu cest se seznamit, vlastne jo :P Jednou jsi prisel ke GH at te nekam vemu, urcite to bylo na mne co jsi psal, ano byl jsem tam i za hodinu, ale kazdy den neni posviceni byl jsem tam jenom telem ale dusi u plotny a bez nalady te nekam vzit...za to se Ti omlouvam. Po druhe jsem mel tu cest ,kdyz jsem se snazil domluvit dung a ty jsi porad resil ze musis ven se psem, vis ono je lepsi rovnou napsat, pockejte 10minut, musim se psem a je klid. Toto plati pro vsechny, pokud chcete jit dung a je domluvena hodina, snazte se to dodrzet, kazite pak zabavu ostatnim :idea: Snad neni problem, kdyz to vite den predem si pripravit veci na dung, natahnout budika atd.

Předmět příspěvku: destroyer
PříspěvekNapsal: únor 19th, 2007, 4:03 pm 
Mno ja jsem si budik natahl :-) a bylo domluveno ze se pujde v 8:00 tak jsem cekal ze se teda pujde. Ale ono se porad na nekoho cekalo tak jsem porad cekal az na konec jsem se psem teda sel. Potom jsem se vratil prevlikl se do domaciho obleceni a jak jsem sedl k pocitaci tak uz byl otevreny port. To me celkem nastvalo ze ste na me nepockali i kdyz ste vedeli ze jsem se psem. Ale jinak v pohode. Konecne muj prvni a doufam ze ne posledni dung :D. Zatim se mejte a PK pojedte :-)

Předmět příspěvku: problem
PříspěvekNapsal: únor 21st, 2007, 4:49 pm 
zdravim vsechny rodaky. Mam takovi problem. Bratr formatoval pocitac a me ted nejede UO pise mi to (There is some problem communicating with Origin. Please restart Ultima Online and try again. Nevim co stim je i kdyz restartuju pocitac tak mi to pise to stejny. Pokud nekdo vi co by stim mohlo byt prosim napiste a pomozte mi. Jinak do te doby doku do nerozjedu nemuzu aktivne hrat a tim padem se nemuzu stat adeptem guildy. :-( Please HELP I have apstak :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 21st, 2007, 11:35 pm 
Poslední mohykan - Dark Lord site admin - Guildovní uchyl-miku fan-OTAKU
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane

Images: 407
povolani: elektrikar ale jinak vampire
takze po ciste instalaci UO pust up2date a nech ho probehnout pak radsi este jednou stahni login.cfg a clienta 1,24,6b pokud tohle nepomuze tak nevim skuz to s yokem ci jinym programem a bez cili cisteho klienta

Nejlepším strojem na světě je vagina. Dá se nastartovat jedním prstem. Má schopnost samomazání. Může se v ní pohybovat jakýkoliv píst. Sama si umí vyměnit olej vždy po čtyřech týdnech. Jediná nevýhoda je, že řídící jednotka je tak zatraceně nespolehlivá....(Tohle prohlásil v roce 1912 doktor Hermann Otto Kloepneckler, význačný rakouský gynekolog)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: únor 24th, 2007, 1:54 pm 
no vile... je to skoda ale mas este sa moooc ucit vo svete DP, a nevim ale este si sa my vobec neozval a ludia z gildy co ta testovali vraveli ze jeste nemas nato byt u nas v gilde :roll: .
A dozvedeli sme sa ze mas prihlasku v inej gilde tak to znamena ze ti zamavame a LOCK prihlasky :papa: , skus stastie v tej inej gilde...

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]