bud zdrav. prXbXha cX tX je??? ty ses pXlak,,, nebX te jen nenaucili celXu abecedu??? slXvakum rXzumim v pXhXde,,, ale hierXglyfy teda neumim. asi sem uz mXc starej,,, ale za chvili aspXn budu jeden z mala,,, cX budXu umet i psat a cist. takhle asi mluvis s kamaradama v tvym veku,,, ale mXhl bych te prXsim pXzadat,,, abys v kXmunikaci s Xstatnim svetem pXuzival i slXva??? at my staresinXve vime X cem je rec,,, a ze nam nenadavas??? dekuju mXc!!!
zajimalX by me, kterej ze ten kamarad te tX sem pXslal? asi sem tX prehlidl. a tX s tim pk mam chapat tak, ze kdybys umel pvp, tak mas pk? zni mi tX tak. tvXu pXstavu wacky sem parkrat kdysi pXtkal, cX je s ni ted???
jinak ted taky dXdelavam MGR, chybi mi jeste pulrXk, pak bych asi zkusil PHDR, kdyby tX slX, tak za DXC se taky zlXbit nebudu a mXzna nekdy i ten PROF.
az nekdy budu v bystrici, nebyl bys tak hXdnej a nenapsal mi asi stranku A4 textu rucne? mXc rad bych ji mel - a myslim tX vazne, trXchu se X tyhle veci zajimam.
hXdne stesti pri prijimani preju!!! a pripXminam, ze nejsem clenem gildy, takze jestli chces, ignXruj mXje dXtazy.
nISS@
(vzpXminam na prihlasku bUK3R@,,, asi si ji vytisknu a vystavim!!!)
Edit jakub bohem:uz sem na to kapnul rikejte my blesku X=O teda chvily my to trvalo ale na konec na to prijdu