Ahoj lidi,
vetsina z vas uz me asi trochu zna protoze moje postava je uz prihlasena do RODu a byl jsem s nekterymi uz i nejake ty dungy. Jestli se nekdo divite proc je moje postava uz v RODu tak je to tim ze od moji postavy ma heslo i xBlade coz je muj synovec a obcas za ni hraje tak ji nechal prihlasit do guildy. Ja jsem totiz puvodne myslel ze moc hrat nebudu ale nejak me to zaclo zase bavit a tak hraju. Hral jsem ultimu asi 4 roky a pak jsem skoncil protoze uz me to stvalo ze cely dny sedim u pocitace a nic jinyho nedelam nez hraju UO. No a ted asi po 3 letech muj kamarad skoncil s UO a dal mi svoji postavu - klerika Guuryho. Na tom acc je jeste kraftik jmenem Rob ale ten ma jen gm mining a trochu tailoring jinak je to lamka. Guury ma vsechny potrebny skilly (heal, mgr, taktiku, mace, parryng,...) na max.
No a pokud jde o tu minulost tak uz si ani nepamatuju jmena mejch postav mel jsem jich kupu, od kazdyho povolani minimalne jednu. Ale nejvic jsem hral za maga jmenem Valheru. V ty dobe jsem nebyl jedinej mag s timhle jmenem znal jsem minimalne dalsi 2. S kamosema z realu jsme zalozili spolecne guildu jmenem Winged Riders. Kdo v ty dobe hral tak tu guildu urcite zna, bohuzel jsme nemeli moc dobrou povest hlavne kvuli nasemu gm Herculesovi. Kdyz jsem pak koncil s ultimou smazal jsem vsechny svoje postavy abych se k tomu uz nevratil. Mozna jste slyseli o tom co sem potom proved. Kdyz uz jsem nehral a mel jsem osobni spor z Herculesem a v ty dobe me nenapadlo nic jinyho nez ho vyresit skrz ultimu tak jsem zkusil lognout za Herculese a ejhle mel porad stejny heslo tak jsem jim nahazel sochy (bylo jich asi 7) a vetsinu cennyho guildovniho majetku do kose. Bohuzel mi tenkrat v afektu nedoslo ze tim ublizim spouste dalsim lidem nejen Herculesovi

jsem jen clovek a delam chyby jako kazdy ale dokazu se znich poucit!!
Ale to je minulost a myslim ze ze me vyrostl slusnej clovek a niceho takovyho uz nejsem schopnej! Pokud jde o muj herni skill myslim ze umim hrat velice dobre... vetsinu veci si stale jeste pamatuju akorat mam problemy s tema novyma vecma co se zmenili za tu dobu co jsem nehral ale ucim se rychle.
Od guildy cekam pratele a pomoc v nouzi a hlavne chozeni dungu a zabavu. Rozhodne nehledam problemy a problemy ani nevyvovalam. Nabizim vam svoji vernost a ochotu chodit dungy a chci zlepsovat svuj herni skill. Umim celkem vybone scriptovat v Yoku kdyby jste treba nekdy neco potrebovali...
V realu je mi 21 a studuju na CVUT v praze jinak jsem z Hronova.
Snad jsem na nic nezapomel...
PS. pokud se divite ze je mi 21 a jsem strejda xBlade tak se nedivte... mam mnohem starsi 2 bratry a jsem strejda uz 4x

Dekuji za pozornost a verim ze me pochopite, rad zodpovim vsechny vase dotazy