ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je duben 11th, 2025, 11:17 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tomkad
PříspěvekNapsal: duben 4th, 2007, 10:58 pm 
čerstvá krev

Ahojky RODáci :-)
Tak po dlouhém,předlouhém přemýšlení sem se rozhod,že si přihlášku dám už i proto,že s pár lidma odtud sem něco šel a bylo to fajn.Co napsat o sobě,max to že sem starej dědek(už 39 mi bude to je děs),k ultimně sem čuchnul před vánocema a až závislácky mně chytla.Jinak co se týče toho proč zrovna ROD,tak proto že s pár lidma sem už šel a to buď přímo na akci RODu nebo Sanct Lor :-) a hledám prostě partu se kterou bude sranda,zábava a správná šou.Co se týče postaviček tak ty mám k nabídnutí dvě,wara a ranga :-)Co se týče vycvičení tak si myslím že tak nejhůř na tom nejsou ostatně dám k posouzení :-)

WAR:Tomkad
Heal:49,2
Archery:50
Sword:97-byl 100 ale 3% sem dobrovolně shodil na pomoc jiným
Taktika:100
Mining:96

Ranger:Tomrang-aby se mi to dobře pamatovalo :-)
Heal:55,7
Lockpick:35,3
Magery:60
Archery:99,1
Taktika:67,2
Taming:82,5-den co den aspoň 1% nahoru :-)
Tracking:100

Na ultimně běhám hlavně odpo a večer,mapu a TS mám,i když radši jedu přes Skypa.Co se týče dungů,tak mám za sebou 2x Cove,nesčetněkrát Decik,Hytl k druhýmu balikovi,1x Wrong, 2x Ice,TK,FDD a TS.Hytl chodil ranger,TK,TS a decik obě postavy,Wrong,Ice,FDD a Cove jen war.

Jinak na ICQ je 106 630 489,sem invis ale pokod sem online tak promtně odpovídám(tedy pokud zrovna netluču obludy :-)

To by bylo zatim asi všechno případné další dotazy k mé osobě či postavám rád zodpovím :-)

Motto wara:Škoda regů a many na sumy když maj mně a ať třeba lehnu,hlavně když ostatní dokážou zmizet včas a bez úhony :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: duben 5th, 2007, 12:38 am 
Moderator
začíná se rozjíždět
začíná se rozjíždět

povolani: jaderny psycholog
no jsem tak trochu zodpovedny za to, ze tu prihlasku pises zrovna sem, tak citim potrebu napsat par slov.
znam te v temnem raji doslova od kolebky.. a tenkrat, kdyz sem te odchytil v cechu, kde si mlatil do te figuriny.. *zamackl slzu* jsem si rikal: doufam, ze to neni nakej vycuranek, co je ted rad za kazdou drobnost a za par tydnu bude novackum nadavat a smat se jim. no a stesti se na me usmalo a vycuranek se z tebe (zatim :) ) nevyklubal. kdo mohl tenkrat tusit, ze to seznameni s sebou prinese i nejruznejsi prihody z dungu - ty dobre i ty horsi a pozdeji dokonce takovouhle prihlasku...
jsem rad, ze jsi se rozmyslel zazadat o vstup do rodu, a jeste vice jsem rad, ze jsi se k tomu rozhodl az pote, co si s temahle panackama byl na nekolika vypravach (no alespon s nekteryma z nich). verim (a zduraznuji, ze bych si ani nedovolil snazit se to nejak urychlovat), ze svoje kvality brzo zurocis minimalne v adeptstvi. herne i lidsky podle me zapadnes bez problemu, ale nezapomen, ze gildu ted opustila rada clenu a aktivita zavysi na vsech ostatnich, co tu zustali - vcetne tebe a ostatnich zadatelu.

i kdyz by se mohlo zdat, ze vstup do gildy by mel znamenat snizeni nutne aktivity, nenech se zmast. proste jestli se pujde nejaka gildovni akce zalezi porad na tobe a ne na tom jestli je zrovna na mape nejakej cleric nebo ne. videl jsem te organizovat radu vyprav, doufam ze ten elan porad mas a nehodlas se ho zbavit. znas radu lidi, kterymi se da sestava vylepsit, tak neusni a zustan nadale aktivni.

hodne stesti!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: duben 5th, 2007, 2:24 am 
Moderator
začíná se rozjíždět
začíná se rozjíždět

Zdravím :dablik:
Tobě už je 39 let? :hah: Jednou nohou v hrobě. No aspoň si nebude připadat Buker tak starej :P Ale teď k věci:
Jedním slovem popsat Toma? Zavíslák :) Je tu od rána do rána. Sem tam prej pracuje, ale moc se tomu věřit nedá. U ranga bude každým dnem mít GM taming, co bude dělat pak, to fakt nevím :) V podstatě ob den mě zkouší někam nahnat do dungu nebo aspoň na procháku, takže rád organizuje a jde mu to. Akorát ještě zapomněl dodat, že má +10 hadříky u wara. A taky by mi zajímal parrying ještě (klidně i další melee skilly vedle SW), když už sme u toho :) Jo a vytáhni za wara konečně něco pořádnýho, ten verite komplet už je ošoupanej :twisted:
Jak říkala Nyssa, ať ti štěstí přeje. Aktivita není úplně super teď v gildě, tak uvidíme, jak si sednete...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: duben 5th, 2007, 3:30 am 
Poslední mohykan - Dark Lord site admin - Guildovní uchyl-miku fan-OTAKU
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane

Images: 407
povolani: elektrikar ale jinak vampire
takze i tady si pripisu post co se tyce skilu velmi pekny a ranger se taky hodi a prihlaska taky pekna vitej mezi nami

Nejlepším strojem na světě je vagina. Dá se nastartovat jedním prstem. Má schopnost samomazání. Může se v ní pohybovat jakýkoliv píst. Sama si umí vyměnit olej vždy po čtyřech týdnech. Jediná nevýhoda je, že řídící jednotka je tak zatraceně nespolehlivá....(Tohle prohlásil v roce 1912 doktor Hermann Otto Kloepneckler, význačný rakouský gynekolog)

Předmět příspěvku: :-)
PříspěvekNapsal: duben 5th, 2007, 3:45 am 
čerstvá krev

Tak teda dík zatim za ty kladný příspěvky (Nyssa a morph),i když vím že by mně taky rádi zaškrtili občas :-)
Ale chybama se člověk učí že :-)Jinak morphe všechno lepší než verite běhá buď na PK nebo leží v dungách :-) OStatně co je výbava za půl mega že :D
Ale snad se tady dostane rang taky ke slovu,zatim ste vždycky chtěli chudáka wara a ten si chce taky odpočinout :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: duben 5th, 2007, 8:59 am 
zaslouží si pozornost admina

takze tomcad..to meno mi je nejak zname ale teraz to bohuzial neviem priradit k dungu :) asi uz starnem a pamat vynechava :( .takze som rad ze sa k nam hlasis :) ale ked ty nebudes rad kedy zistis skutocny pocet aktivnych ludi :) . ale snad sa podari vybehnut aspon na nejaku privitaciu akciu . tak sa tesim zatial zdar

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: duben 5th, 2007, 9:19 am 

S Tomkadem sme uz byli driv par pohodovych cove a deceitu nechce se mi to hledat na webu kolik vlastne ale par to bylo . war to je pohoda to mu de dobre a jak u toho ranga po dojeti tamingu sfoukne i heal bude to super . Semizda ze ma pristup na mapu uz z drivejsich dob tudiz nic nebrani ji logovat ,pokud ne tak rekni . Jak pise morph a nyssa a ja ti to vlastne psal i na icq aktivita je slabsi ale zas to nebude tak cerne jak to vypada a cim vic nas bude tim to bude lepsi. A jak eikal jakub vitej mezi nama

Předmět příspěvku: :-)
PříspěvekNapsal: duben 5th, 2007, 2:03 pm 
čerstvá krev

Tak díky za vzpomínku cavaliere :-) kdysi po ice si mi prodával kladivo :-)Jinak teda ještě doplním ostatní skilly u wara co si připomněl morph abyste věděli víc.Janak počínaje dnešnim dnem má rang archery na GM :-)A cavalierova obava ze zklamání počtu aktivních hráčů není opodstatněná,aspoň já sem schopnej nahnat sehranej tým 4-5 lidí knutou kamkoliv řeknu :DPotíž je jen v tom že ty dungy neznáme :-) a pracně naháníme průvodce.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: duben 6th, 2007, 4:46 pm 
Tomkad neco mi to jmeno rika:p.........nebyl si jendou semnou nakej dung po ranu kdyz sel rod + sanct lor?:p

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: duben 6th, 2007, 5:01 pm 
Moderator
začíná se rozjíždět
začíná se rozjíždět

Jiri píše:
Tomkad neco mi to jmeno rika:p.........nebyl si jendou semnou nakej dung po ranu kdyz sel rod + sanct lor?:p

Byl

Předmět příspěvku: To by bylo :-)
PříspěvekNapsal: duben 11th, 2007, 8:55 am 
čerstvá krev

Heh včera úspěšnej den :-)NAharvit 90 k a 150 utratit a ještě během půl hodiny 4x vylehnout na tribalech to se jen tak nevidí :D Kdybych to nezažil na vlastní kůži tak neuvěřím :D

Předmět příspěvku: Rozlučka
PříspěvekNapsal: duben 27th, 2007, 6:59 pm 
čerstvá krev

Tak panstvo omlouvám se jestli jste vkládali nadje ale naše parta rozjíždí vlastní gildu,takže s adeptstvím se loučím.Doufám že na mně buki nezanevře a ještě společně nějakej ten dung dáme.TAk hojky lidi a hodně štěstí.

Předmět příspěvku: Re: Rozlučka
PříspěvekNapsal: duben 27th, 2007, 9:01 pm 

Tomkad píše:
Tak panstvo omlouvám se jestli jste vkládali nadje ale naše parta rozjíždí vlastní gildu,takže s adeptstvím se loučím.Doufám že na mně buki nezanevře a ještě společně nějakej ten dung dáme.TAk hojky lidi a hodně štěstí.

vpoho kdybych sam vedel jak se to vyvine tak bych drzel hubu a ani vas sem netahal . tudiz hodne stesti a dobre nervy

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]