Ahojky RODáci
Tak po dlouhém,předlouhém přemýšlení sem se rozhod,že si přihlášku dám už i proto,že s pár lidma odtud sem něco šel a bylo to fajn.Co napsat o sobě,max to že sem starej dědek(už 39 mi bude to je děs),k ultimně sem čuchnul před vánocema a až závislácky mně chytla.Jinak co se týče toho proč zrovna ROD,tak proto že s pár lidma sem už šel a to buď přímo na akci RODu nebo Sanct Lor

a hledám prostě partu se kterou bude sranda,zábava a správná šou.Co se týče postaviček tak ty mám k nabídnutí dvě,wara a ranga

Co se týče vycvičení tak si myslím že tak nejhůř na tom nejsou ostatně dám k posouzení
WAR:Tomkad
Heal:49,2
Archery:50
Sword:97-byl 100 ale 3% sem dobrovolně shodil na pomoc jiným
Taktika:100
Mining:96
Ranger:Tomrang-aby se mi to dobře pamatovalo
Heal:55,7
Lockpick:35,3
Magery:60
Archery:99,1
Taktika:67,2
Taming:82,5-den co den aspoň 1% nahoru
Tracking:100
Na ultimně běhám hlavně odpo a večer,mapu a TS mám,i když radši jedu přes Skypa.Co se týče dungů,tak mám za sebou 2x Cove,nesčetněkrát Decik,Hytl k druhýmu balikovi,1x Wrong, 2x Ice,TK,FDD a TS.Hytl chodil ranger,TK,TS a decik obě postavy,Wrong,Ice,FDD a Cove jen war.
Jinak na ICQ je 106 630 489,sem invis ale pokod sem online tak promtně odpovídám(tedy pokud zrovna netluču obludy
To by bylo zatim asi všechno případné další dotazy k mé osobě či postavám rád zodpovím
Motto wara:Škoda regů a many na sumy když maj mně a ať třeba lehnu,hlavně když ostatní dokážou zmizet včas a bez úhony