Buker píše:
vim ze dotoho nemam moc co kecat ale nedalo mi to napsal si to hezky jen je skoda zes nepojmenoval topic nazvem sve postavy , jinak pokud to neni shoda jmen tak sem se s Muhehem obcas potkaval v minocu kdyz organizoval vypravy do jesli a pak i v dole a vypadal jako poho clovicek
whiwihoo píše:
zdravim..mam pocit, ze jsi ten mag, co mi o nem vykladal Faust?
prvni co mi vadi...za a jmeno topicu.. evidentne jsi si neprecetl pravidla pro postovani

libi se mi co o tobe psal Buker, jsem ochoten se s tebou prinejmensim seznamit

dale.. nejake dalsi postavy? zkusenosti s dungy? co od nas ocekavas, proc zrovna my?
a co prineses ty nam?
faust píše:
ojojoj, Archone, kdybych tě neznal, řek bych, že seš děsnej protiva
Proč k RODu vám můžu říct i já. Protože sem mu to sám navrhnul. Jednak sem se bavil s whiwihooem, kterej řekl, že by se hodil někdo kdo hraje jen mága. A tohodle člobrdu sem párkrát potkal v ilšu, když sem jezdil na hedls knechta. Suveréně bil palicí hedlsy. Když sem se ptal proč dostal sem odpověd typu: "nemám peníze na regy, nevedu ani manarefy". "a ty nemáš wampa na harv peněz?" ptal se zvědavec Patrus. "Nemám, hraju jen mága, vydělávám, jak to jde". Ještě párkrát sem ho potkal a jednoho krásného dne si vzal jeho icq a dal mu tip na bandu fajn lidí (to ses předved, Archon). Pak sem vylákal hedlsknechta a společnými silami ho ubombili (bez many, jen meditačku, občas para a domeditovat, nechctěl sem vypadat, jako člověk, co má prachů plnou banku, a nedokáže nic zabít postaru). Taky sem ho vzal na liche do homare, kde sem si pak natáhnul "papírové boty" a čekal, jestli toho nbíka tel dreed lich sejme nebo ne. Nesejmul, ňůb sem já, tahám ho někam, kde dostanu nakládačku a on mě pak musí zvedat. Cejtil sem se asi jako whi, když lehnul s žadatelama v ICE.
Můžete mi sem, prosím všichni napsat, s jakou postavou ste začínali, a kdo máte mága, tak jak dloho jste ho trénovali? Rád bych něco srovnal. Já mága kousek hrál, kousek trénoval... já si dělal mága na to, abych s ním zabíjel těžký potvory v krátkým čase, jak vy?
Už sem s ním na nějakých místech byl a je vidět, že hrát umí. Ale faktem zůstává, že než bude umět moct kouzlit magic golemy, tak si ho na krk do dungu nevemu.
Ale ruku na srdce... kdo šel do gildy s jakou postavou a má mága? Ale stejně se vesměs chodí za postavu, s jakou se do gildy vstupovalo. já chodím za klerika... proč? protože mě jako mága nechcou, chcou klerika. Jedinej, kdo chodí do dungu často s mágem je whi, ale raději ho mám jako vampa (takže mág only borec způsobí v gildě to, že když pude do dungu, tak ostatní berou svoje primární postavy). Nehledě na to, že bude hrát podstatně jinak než člověk, kterej má postav víc. Toť můj názor.
A Cavaliere, tribalové sou pěkní *pííp*, kór archeři... nehledě na to, že kouzlo energybolt ubírá podle velikosti ac, takže takovej chudák mág s ac nula (to sem já), dostane kouzlo za 70hp... to je víc než kvfkem. Prostě je to kolík a hotovo. Teď nám (spíš jim) dokaž, Muhehe, že fakt dáváš to co dáváš a máš to... a to ti patří.
A ta mapa je důležitá. TS ne, to bývalo kdysi, ted na TS nikdo nejde (whi nechodí kvůli hromadě plechu ani na mapu). Naposled sem byl na TS s kingem, kterej taky rači mlůuví než píše, když sme šli vedvouch ICE (a předtím v Deceitu). Ale TS je značná výhoda, oproti lidem, kteří ho nemají.TS je důležitý pro klerika, pro mága a nekromancery. A pro mě, na TS nechodím v případě, že bych tam byl sám.
Muhehe píše:
No, takže...
K rodu chci proto, že mě oslovil jeden člen Gildy (nebudu Fausta jmenovat

) Dříve jsem do gildy ani nechtěl, ale po několika akcích s ním jsem o tom vážně začal uvažovat...
Co očekávám? No, doufám, že si pořádně zahraju UO a že v ní budu pořád lepší a lepší. Co bych vám mohl přinést? Snad budu užitečný mág a dělat to, co se od mága čeká, podporovat a kouzlit...
Zkušenosti s Dungeony - těch moc nemám, šel jsem jen jednou Hytl (s gildou Průvodci) a pak ty jesle, do těch jsem lozil furt, tam mě to bavilo

a pak ještě párkrát Vesperský NB dung, jinak opravdu nic moc.
Teamspeak nepoužívám, automapu určitě jo
Cavalier, pokud jde o toho tribala, tak toho jsem sundal s magerou 45, když mi zabil kámoše warra a nezlob se, ale na mě to byl opravdu velký úspěch, protože kámoš hraje UO několik let a já to hral teprve měsíc a půl...
whiwihoo píše:
fajn, s odpovedmi Muheheho jsem spokojen, forum zlobi vice lidem, nejen tobe..
o to kolik jsi prosel dungu,.. to je vlastne jen takova formalita, abychom vedeli, co znas a co ne, nijak jinak to neovlivni nas pristup k tobe..
To faust, prvniho jsem mela vampira, protoze jsem po nem touzil uz driv pred lety, kdyz jsem s UO zacinal...
trenoval jsem ho hodne dlouho, od chvile kdy jsem si ho loni cca v kvetnu zalozil do letosniho zari, kdy jsem dal max magery to je par mesicu,... to proto, ze jsem lamil v dungach a tudiz jsem si ho tam netroufal brat... a na harv jsem s nim taky moc nechodil... a trenink, to jsem delal jen ze zacatku do cca 35 magery.. pak uz to slo jen z chozeni do NB dungu.
a k tomu vylehu se zadatelama v Icu, jak muzes vedet jak jsem se citil? blba nahoda no, stane se

faust píše:
No, takže byl jsem s tímhle mágem v TK a neměli jsme nikde problém. Ani jednou neumřel, stěny házel na požádání a to dobře (ve finále). Když vemu v potaz, že tam nikdy nebyl, tak nedělal ostudu. Zezačátku sme ho "zdrbali" za pár věcí a na konci to bylo naprosto perfektní. Na každý lsn nebo krakena házel eartha, škorpiony a bleskoval... dál k tomu nemám co dodat.
Buker píše:
jj byl to pekny dung i dobry vykon ten zacatek bych nebral tak vazne verim ze nedostatek skusenosti a takova premotivovanost udela sve kazdy se chce ukazat v lepsim svetle napoprve akorat ja udelal blbost a psal at hodi zed na E a nedoslo mi ze nevi ze se ridime kompasem na mape ale jak rika faust ta koncova tezsi cast byla supr bez stresu v pohodicce jen skoda ze pokladek necekal
Buker píše:
Muhehe paklize mas login na mapu a ses ve hre mas cas nekam bys zasel tak ji logni paklize se neco chysta mag se hodi ale pokud cekas ze ti nekdo napise tak se asi nedockas