Prihláška II.....

Ahoj volam sa timo a pochadzam z maleho osmaleho mestecka Dolny Kubin ktore sidly v Slovenskom kraji Orava. Venujem sa hlavne sportu a PC(UO,Dota), v sporte podporujem basketbal, hokej.
No mam 14 rokov rokov mam 3 bratov a 2 sestri.
Do rodu sa hlasim z duvodu chci se naucit clerovat dungy ale zaroven zajst i dungy ktere sem nebil.... Z rodu neznam nikoho dufam ze sa to napravi a budem znat snad celou guildu s ktorou budem chodit moc a moc dungu.
No moje postavy sou male ked hram iba 1 rokov..
Vytrenoval som si Pk maga,Blue clera
Potom ma nejake požicane postavy ktore loguji len aby majitelovi nezmazali.
A dostavam aj k Princovej otázke.... fakt je nechci zverejnovat vi to snad iba moji brachove a majitel.... to dufam

zaroven chcem aby to tak aj ostalo.
No clerika som mal v PVP frakčnej guilde Titans... skončil som pretože ma začalo bavit Dungovanie a chcel by som aj ostat v PVM cinosti.
Potom som mal pK maga v PK guilde Thyrsti... ukončenie kariery pred par dnami kvuli hlaseniu sa k RODu

Dungom som až tak ani vela neprešiel patra ktomu len par mensich a stredne tazkich ako su Decik, Water, Poison River myslím že to bola 2, Tk, Ice, Zoo
Chcel by som zajst aj ostatne ale nevim jestly si trufam zajit i tie vecsie ako je napr Pride Peklo a nevim jestly bude nato čas ale myslim že ted o prazdninach by aj bolo...
Nerátam prvé 2 tyždne nebudu moc Aktivny ale ten decik bych si zajst mohol...
No kontaktujem vo volnom čase par ludi z guildy hlavne tych vizsie postaveních.
No kontakt namna mate 586108662 .... Ale fakt budu tu zriedka tieto 2 tyzdne

Tak to by malo bit dufam vsetko.