Zdravím vás vsechny me rl jmeno je Bohdan Rybka No k veci je mi 15 let bydlim v Ustí Nad Orlicí hlasím se k vám za wara coz vypliva z názvu téma skilly ma SW max +10 hadry zatim jen heal 60 tac 90 ostatní skilly jsou v treningu ale opravdu me to moc nebaví postavy mam jeste otecka ma bohuzel 3 killy pac sem pako a zabil jsem Xbladeho za maga

planuju vykoupeni ma max mgr a max heal mel sem PK smazal jsem ho kvám se hlasím kvuli tomu ze si myslím ze jste fajn lidi hral sem hodne pvp ted je chci zamerit na pvm a doufám ze budu bojovat po vasem boku

. Me zajmi rl je sportování hlavne bruslení = hokej fotbal jezdeni na kole plavani uo na te jsem dost casto

bývam tu tak 3-10h samozrejme ne v kuse tento cas bych chtel travit s vámi v danzetech me zkusenosti jsou celkem velke ale ne moc dungu jelikoz jsem hral pvp dungy jsem byl 1x wrong 10x deciet 2x FDD 3x Cove 2x ICe jeste neco víc ale nato si už asi nevzpomenu

Mejte se a doufám ze mi to u vás vijde paa .
R,O,d chci se pridat k rodu , prihlaska,inteligentni tvor,postovanim,aktivitu,tema,člověk,charakter,adepta,CERVENETečky čárky. Jak ve slovech, tak ve slohu.