Registrován: leden 31st, 2007, 7:28 pm Příspěvky: 26 Bydliště: 107
|
Maaam syna!!!ozvalo sa z izby.Tak to som som ja Casius.Prave som sa narodil.Moji upiri rodicia dlho cakali na potomka,ale toto isto necakali. Bol som modrej farby co nieje nic neobvykle,no to co prislo potom ....Ale nepredbiehajme.Ako kazde ine dieta aj ja som bol velmi zivy a zvedavy.Lozil som do kazdej diery a vycucaval potkany a krisy.Otec mi vravel ze mi sme povzneseny clan Lasombra a nesmiem to robit.No ja som to nebral vazne,bol som predsa dieta.Dni plynuli a plynuli a ja som rastol a silnel s kazdym dnom.Az ma jedneho dna otec zobral na tajne miesto kde sa vykonavala skuska dospelosti nasho rodu.Bolo to obravske podzemne bludisko s mnozstvom pasci a priser.A tu sa to zacalo diat.Pri prechadzani bludiskom a prekonavani nastrah,som zacal citit ako sa naplnam zvlastnou enegriou.Citil som velku silu.Bolo to neuveritelne akou rychlostou som prekonaval prekazky az som sa dostal k poslednej.Tej najstrasnejsej.Bol to temny demon Acetates.Boj trval velmi dlho a stratil som vela sily no nakoniec som ho porazil.V tom ku mne pristupil otec so styrmi upirmi s rady starsich.A povedal:Ty Casius budes odnes prezivany Motorova mys. A tak sa aj stalo.Odtej doby som bol v mojom clane znami ako Motorova mys.
|
|