Nefunkční části kodexu:
Zájmy guildy jsou nade vším, volá-li guilda, je nutno poslechnout i za cenu přerušení tréninku nebo sólo harvestu. Omluvá vás jedině pokud jste na výpravě a jste už v někde hluboko v dungeonu.
Měsíční poplatky guildě byly stanoveny na: pro členy 15 000 gp, pro adepty 5 000 gp.
Guildovní poplatky se odevzdávají do 25. každého měsíce do Double Secure chest ( Whiwihoo, Copperfield) umístěné v ložnici, nejlépe v sáčku s knihou s vaším jménem.
Za neaktivitu budou členové pokutováni po měsíci pokutou 30 000 gp, nepodají-li do dvou měsíců uspokojivé vysvětlení své neaktivity, budou vyhozeni.
Za neaktivitu budou adepti pokutováni po měsíci pokutou 10 000 gp, nepodají-li do dvou měsíců uspokojivé vysvětlení své neaktivity, budou vyhozeni.
Sankce - pozitivní za excelentní výsledky: braní itemu navíc, větší podíl gp nebo negativní za špatné vybaveni, zdržováni, nedisciplinovanost: nepřiděleni itemu, menší nebo žádný podíl GP.
Z veškerého výše zmíněného systému jsou vyňaty Sochy, části na sochy, magické komponenty a mapy level 4 a 5. Tyto předměty propadají gildě a ta s nimi naloží ku prospěchu všech, nebo aspoň většiny jejích členů. Mapy budou vykopány a poklady odneseny a rozděleny členy zúčastněnými na výpravě, která mapu získala.
Logování na Team Speak je povinné počas výpravy, kdy to stanoví vedoucí skupiny. Nemusíte mluvit, stačí slyšet.
Ovšem titul za jménem vám změním až po dodání příběhu! A to titul z vašeho příběhu vyplývající... hahaha
Co z toho kodexu vlastně zbylo

Ač nevím v jaké části mého projevu si viděl patetičnost......tak se ti vyjádřím ještě jednou k tomuhle bodu....Myslím si, že každý člen, který ted v Rodu je má svoje míst a svoji užitečnost......Jakub je Webmaster a platí i doménu, ty by sis rozkrájel když vzpomínám co si rozdal spotřebáku při kvestu nebo Calderik, který týden nespal a harvil fire. Jde o úhel pohledu....např mě ta hra baví dělal jsem si různé svoje osobní výzvy, ale taky jsem je chtěl podstupovat s někým o koho se můžu opřít to je je právě ta moje priorita po které jdu. Na dp jsou mnohem lepší hráči než já a to i v Rodu, nikdy nebudu tak dobrý jak byl Whi nebo Balso.
A ano jsem karierista, a jsem na to pyšný, nicméně nikdy jsem netoužil být gm rodu a třebas ted nejsem ani gm Rockstars.
Než jsme s klukama odešli proběhlo toho dost, mluvilo se o tom dost a bylo nám naznačeno, že ničíme pověst Rodu a tak jsme šli.
Jakube až to budeš číst hod to kdyžtak do pokecu.......
Čest Rodu