Čau vážení.
Uráčil jsem se po svým záhadným zmizení zase ozvat a zapojit se zpátky do dp života. Ale upozorňuju, že plán na aktivitu je zajisté mnohem chudší než aktivita na jakou jste ode mne byli zvyklí.
Ke srazu: Jdu koukat na hokej takže stručně, oleška je dobrá. bobánku zkus ještě zavolat na chatu "mír". Moje sestra tam měla svatbu a bylo to velice fajn. Vesměs to je v Jílovém, pár set metrů za děčínem pod sněžníkem. Jsou tam chatky a koupání naprosto geniální, průzračně čístá voda v 3m hlubokým přírodním koupališti. O výletování a další aktivity (dopředný představy například: zkamenělinová turistika, sledování divoký zvěře, návštěva zoo ústí nad labem se slevou a možností vstupu do zázemí, hlazení žiraf atd - přítelkyně, atd. všechno ozkoušený, zaručený zážitek alá brodění

). Prostě nebojte ohledně programu nemám problém prochozenou mám hodně širokou oblast a knihovnu plnou oblastipisných knížek.
no jinak myslim že i kdybychom tu chatu nenaplnili i přeplnili tak to nebude vůbec problém jak píše Atalia. Tak moc ta chatička nestojí a míň jak 6 už se nás určitě nesejde.Tak to prostě zamluv a neremcej.
hm tak už hrajou jak o život němci namotivovaný žejo, takže to bude ještě zajímavý, tak zatim zejtra se zkusim zorientovat v žadatelích

a pak třeba pustim hru abych zkusil jak se to vlastně ovládá

Příloha:
ThumbKP.jpg
info k variantě když nepude oleška, jasně bobe, těch možností je hafec, tohle mě jen blesklo jakože koupání, přírodě, ne úplná samota, ne úplně daleko od města, no problem takovejch chat za 100 max na noc je tu milion.
letní chatky 70 Kč
pokud je doba ubytování v letních chatkách kratší než 3 noclehy, zvyšuje se částka za ubytování o 30 Kč za osobu a noc
finské domky 130 Kč
pokud je doba ubytování v letních chatkách kratší než 3 noclehy, zvyšuje se částka za ubytování o 30 Kč za osobu a noc
http://www.volny.cz/chatamir/cenik.htmlteda ale tohle mě vzalo

:D:D : "Hlavně se umíme na všem dohodnout! Jsme přece lidé...."
http://www.volny.cz/chatamir/galerie.htmlTaky jsem si vzpomněl na Ferdinanda. To je vlastně kousek od místa kde jsme započínali tuhou dopásovou vodní turistiku. Ale tohle mám prověřený, popravdě na olešce jsem nikdy ubytovanej nebyl ale záleží na požadavku, tam jsou zase lodičky

, ale tady zase míň lidí, kousek barák a na místě wifi!!
Důležitej dotaz - je na olešce wifi?
Ale jo nechci to zase zahltit milion návrhama, ber to jako variantu pohodlnější poskytující zázemí blízkosti něčího bytu, blíž město, to na olešce nebude, což je ale někdy výhoda prostě dve strany mince. Někdy ta nedostupnost těhle věcí je ku prospěchu sociality, ale když pohledim na skupinu RODLAG DP lidi, tak .. blabla už sem zase v tom, v rozepsanosti, tak dík no
kašlu na to jdu na hokej papa