Takže situace následující:
Vitasho od TM dojede z prahy taky, jenže ma praci až do 19:00 a ve zline bude tak ve 22:40 vlakem. Az pojedete v neděli z5 vzali by jste ho do prahy?
Dale poloha baraku:
Fryšták (obec u zlína), když si to dáte do map tak to lehce najdete. Stačí se dostat do fryštáku a jed pořád rovně na náměstí. Od tama mě každý zavolá a ja pro nej do 5 minut dojedu a ukazu mu kde to přesně je. Takže stačí se dostat do Fryštáku na náměstí a zavolat mě (775 003 141)
Chlast:
Jelikož je ta prohibice bo co tak mě napadlo objednat bečku pivka, 50 nebo 30 to už nechám na vas a tvrdý chlast tak ten mě napadlo pořešit s Medicem, páč ten štastlivec je ze slovenska

. Takže sem pak napíšu co a jak. Jinak pokud má člověk nějáké vlastní zásoby, nevadí!!! Rád je vypiju.
Jídlo:
Můj návrh že vše nakoupím já, grill tam je takže určitě moc masa na grill, kabanos nebo podobné píčoviny a další věci k tomu. Pak bych to rozpočítal v neděli a prostě každej by dal svůj podíl. Pokud má někdo lepší napad, klidně napište
Spaní a Barák:
Nepočítejte z žádným luxusem, internet tam není, a je to spíš barabizna ale na kalby naprosto nejlepší (zažila už tak 6 srazů), pamatujte !!!!VZIT SI SPACAK!!!! a pro ty pohodlné řitopichy doporučuji i karimatku bo jak se to správně píše
Další info:
max do 1km chůze je dohromady tak 5 hospod, nejbližší supermarket asi 5km, takže taky žádná hrůza
Připomínky a návrhy sem pište!!!!
A poslední věc, prosím potvrdte me že jedete na icq!!! Abych vedel s kým opravdu mohu pocitat
PROZATIMNÍ POTVRZENA UCAST NA ICQ:
Rain
Balso
Rekem
Vitasho
Renji
Pacholek
Cava
Atalka