Přeskočíme otázku sexu samotného a kdy kdo a jak, to sme si asi z 80% přečetli za žákovských let v bravíčku
Zrovna jsem si pročítal celý téma holení. Takže aby to mělo nějakej směr tak se nasměrujme nejdřív od pomůcek a pak se můžete bavit historii sexu. Začněme v poklidu a slušně, pak můžem přitvrdit
K vánoců jsem dostal vibrační kroužek na pinďoura, no je to docela fajn, teda hlavně asi pro ženskou, mě to nějak neokouzlilo ale pro potěšení si to rád koupim znova muehhe, steď nevim stojí to asi 150 nebo míň a dá se to koupit normálně v tesku u kasy.čudlíkem se to zapne, je to celý z průhlednýho latexu, takže nedrápe nic, ani mi to nějak nevadilo. Pro ženskou to může snad i bejt náhražka vibračního robertka ovšem jen na tu vnější část heh,.
No a už před delší dobou jsem koupil ten masážní/lubrikační gel v jednom, to je taky docela fajn, i když spíš jako na cílený hrátky nic extra nečekat. Taky se to dá použít na namazání celýho člověka pak se budete po sobě pěkně klouzat to je fajn

Jo a měl bych taky podotknout, že ta tuba je taky dobrá, pěkně se zavírá, dá se dobře postavit že to stejká k otvoru