ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je duben 11th, 2025, 11:17 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 130 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: listopad 18th, 2008, 10:22 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

Images: 1
povolani: necromancer
Nechci nikomu nic cpát pod nos nebo do hlavy, ale tohle prostě musíte vidět. Podivejte se na to v klidu a přemejšlejte o tom všem. Vidim to už po desátý a myslim že pokaždý mě to obohatilo velikym stylem. Ne že bych se nechával ovlivňovat tim co mi někdo předhodí ale nikdy se mi nestalo aby mi dokázal film /dokument/ odpovědět na některý moje životní otázky a celkově to je věc s obrovským potencionálem, šiřte to kde můžete a přemejšlejte o tom co vám v něm sdělej ...
http://video.google.com/videoplay?docid ... 5204&hl=cs
8)

PříspěvekNapsal: listopad 20th, 2008, 5:59 pm 
pure posthunter
pure posthunter

Images: 11
Kouknu na to, ale až někdy v klidu...zachvíli příde ségra a bude chtít pustit. To víte udržuju se sestřičkou přátelské vztahy :-)

PříspěvekNapsal: prosinec 5th, 2008, 10:46 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

tak to je slusny no......cist to s odstupem casu..vsechny ty velky slova,predsevzeti...sliby chyby.........jo uz se jeden cas zdalo ze sem zase takovej ten nadejnej mladej clovek plnej zivota a pozitivniho mysleni ...vsechno se zdalo bejt prvnim snehem, tak cistym a neskodnym...i ja tomu veril ...doufal v konecny reseni, definitivni cil myho zivota...jako krestan zirajici na kriz .... skoda ze sem u toho nevydrzel..k cemu mi to kurva bylo kdyz sem se z toho nepoucil.......a zas litam dal ......uz to asi jinak neumim resit nez si proste slehnout....chtel bych se z toho fakt nekdy vyhrabat ale asi to nedokazu..................kdyz sem byl malej a jeste sem to nechapal, chtel sem aby se buh prisel podivat k nam domu, do myho pokoje...divat se se mnou na fotbal a hrat si se mnou...nikdy neprisel............a ja sm pochopil ze cloveku nestaci neco co je jenom v jeho hlave........................................moc myslenek se mi porad toci v hlave a ja to jedno nevydrzim protoze v nich mam chaos a nedokazu je skladat dohromady..je to jak vichrice co roznasi chaos ...a jednou za cas vyjde slunce a mraky se roztahnou a za rok zas..vichrice..tornado.......vsechno smete a zustane jenom to negativni .....uz sem asi takovej... a co vy draci jak se vam dari??????????ale prestal sem kourit neni to uspech???? podle me jo cejtim se lip.........

PříspěvekNapsal: prosinec 6th, 2008, 3:23 am 
Poslední mohykan - Dark Lord site admin - Guildovní uchyl-miku fan-OTAKU
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane

Images: 407
povolani: elektrikar ale jinak vampire
clovece vysad trochu vseho moc skodi at uz premysleni nebo drog ktery vubec nejsou reseni jen problem odsunou na vedlejsi kolej jenze ten vlak jede dal a nezastavi se a jednoho dne se zase vrati na hlavni kolej a musis ho resit zas a zas takze se na to vyser a makni holt nerika se bez prace nejsou kolace jen tak pro nic za nic

Nejlepším strojem na světě je vagina. Dá se nastartovat jedním prstem. Má schopnost samomazání. Může se v ní pohybovat jakýkoliv píst. Sama si umí vyměnit olej vždy po čtyřech týdnech. Jediná nevýhoda je, že řídící jednotka je tak zatraceně nespolehlivá....(Tohle prohlásil v roce 1912 doktor Hermann Otto Kloepneckler, význačný rakouský gynekolog)

PříspěvekNapsal: prosinec 6th, 2008, 8:05 pm 
Guildmaster
pure posthunter
pure posthunter

Images: 128
Přestat kouřit je sakra velkej úspěch :) Plíce se ti časem odměněj.

PříspěvekNapsal: prosinec 17th, 2008, 9:44 am 
pure posthunter
pure posthunter

Images: 11
Tak co Gore, jak žiješ? Eště sem se nedostal k tomu kouknout na ten film nebo co to je jak si posílal odkaz, ale už bych konečně moch. Jen nemám moc rychlej net a komp to taky malinko nezvládá takže se to trhá, což je dost o ničem.

PříspěvekNapsal: prosinec 17th, 2008, 1:25 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

povolani: Kulturní referent, technolog
AAAAA slibil sem ze sem uz psat nemuzu ale uz mi chybej jen tri topicy do obsazeni fora takze musim sejit ze zasady iiiiiik. :-)

PříspěvekNapsal: prosinec 17th, 2008, 9:15 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

hmmm ja ti ani nevim co je vlastně dobry........pripadam si jak rozdvojena osobnost...pro jednu je neco dobry a neco spatny a pro tu druhou je to presne naopak, to co je dobry pro prvni, je pro ni spatny a to co je spatny pro prvni, je pro druhou zase naopak dobry....rozumíš. prostě sračky pomalu se ztracim ve svý hlavě .....myšlenkama jinde věčně někde litam myšlenkama takže zaseky a zfaranost...nekdy skoro jak v tranzu ...jeden den si myslim jak sem všechno hrozně vyřešil a druhej den bych si nejradši rozmlátil hlavu jakej sem kretén a jak sem to zas posral........to je hrozně težký zjistil sem že sem člověk kterej nedokáže bejt na jednom místě, v jednom bytě, mezi jedněma lidma a furt dokola...chtěl bych konecne takovej zivot abych se nemusel ohlizet na nikoho kromě sebe.....sobecký co....ale mě nebaví furt si řikat ne kvuli rodičům, holce, kámosům....učitelům...pravidlům....celýmu tomuhle zkurvenýmu sociálnímu systému a všemu co k tomu patří............je mi z toho nablití
celý je to o pocitech......pocity a zas jenom pocity...pár zkurvenejch inhibitorů a podobnejch látek...mi připadá že zádný endorfíny apod. pocitový hormony nemam protože prostě nic necejtim...jak je to možný? znáte to když máte strach, ste napjatý, nebo radost..cokoliv....prostě různý tlaky a lechtání po těle a takovy ty pocity....o tom mluvim............absolutne to postrádam vsechno je mi volný ale zároveň ne...nevim jak z toho ven, neni to fetem prostě to je ve mě nevim jestli je to psychická nemoc nebo co.................do toho ta moje paranoia a průsery sou na světe..před chvili sem se rozešel s holkou (3 mesice spolu) protože si myslim ze je se mnou jenom kvůli tomu aby mě zneužila...kopou na mě tunely...vymejšlej plány..já nevim kdo v tom všechno jede ale je tam spousta lidí............dívej se lidem do oci a uvidis to.....rychly uhyby kdyz se na ně podivas - jakoby se ti nechtěli podivat do oči....a maj k tomu důvod, vlk se taky nedivá do očí zvířeti který loví.....................nebo snad jo? co myslíš? co když tohle celý je jenom nějakej pokus a všichni se vlastně chovaj uplně jinak...rozumíš?
ale stejně si myslim ze to je všechno jenom blbej ftip -možná to je fakt nakej pokus na mě co kdyz mi něco hažou do pití? nevim kdo ale můžou mi davat takovy látky aby to ve mě vyvolávalo různý představy...a sledujou kam může lidská mysl zajít...........nevim co se sebrat a vypadnout pryč z města začít někde znova...nemusí bejt špatný..možná to i udělám......
ale celý je to o pocitech...a ty pocity tu nejsou.......vůbec v sobe necejtim nic kromě unavy ...když si nedám.....furt je to horší a horší...do toho deprese....človek se nad sebou zamysli, je mu z toho nablití, má depku jak dement ale stejne druhej den jede na novo a zas stejný pecky....
nabozenstvi.....zkurveny vyjebany nabozenstvi .........nevidite jak se snažej ovlivnovat? driv se jim to dařilo.......ted spousta lidí věři v novou víru - společenskej systém a sociální a morální hodnoty.....soudíme se podle toho jak vypadáme, kde pracujeme, jak sme bohatý, kolik máme aut, dětí, respektu, prachů .......................to mě sere takhle to chodí všude...lidi by potřebovali prozřít aby to nebylo tak zkurvený, aby každýmu bylo ukradený co sid ělá ostatní a jenom si kutali ty svoje pekla...
nechci aby se o mě nekdo staral a stejne se furt nekdo snazi............to nic nemeni na tom ze je to vsechno o pocitech.......??

PříspěvekNapsal: prosinec 17th, 2008, 10:19 pm 
Poslední mohykan - Dark Lord site admin - Guildovní uchyl-miku fan-OTAKU
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane

Images: 407
povolani: elektrikar ale jinak vampire
teda tohle by si mel precist nyssa ten dela psychologii ne ?

Nejlepším strojem na světě je vagina. Dá se nastartovat jedním prstem. Má schopnost samomazání. Může se v ní pohybovat jakýkoliv píst. Sama si umí vyměnit olej vždy po čtyřech týdnech. Jediná nevýhoda je, že řídící jednotka je tak zatraceně nespolehlivá....(Tohle prohlásil v roce 1912 doktor Hermann Otto Kloepneckler, význačný rakouský gynekolog)

PříspěvekNapsal: prosinec 18th, 2008, 12:20 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

hele dival sem se na ty videa co si tady posilal.........nevim...určitě je to podivny..ale zaroven je to logicky...ve vsem se da vyvodit nejaka spojitost s necim jinym, jen u nekterejch veci to souvisi vic a u nekterejch min........je to logicky, vzdyt to je cela podstata vesmiru a jeho zakonu, prirody nebo co to sakra vlastne je.............vsechno souvisi se vsim, reakce nese reakci, smrt dava vzniknout zivotu, konec se rodi v novej zacatek..........ja v tom vidim jenom dalsi pokus o ovlivneni lidi....vsechny ty teorie, nabozenstvi, proroctvi, predpovedi....vsechno jsou to jenom prostredky k zastrasovani, odvadeni myslenek od toho podstatnyho...................podle me je to vsechno jenom vymysl kterej slouzi jako stavebni kamen pro chramy moci..moci nad lidma, nad svetem...bohatstvim........ale lidskej zivot je prilis kratkej a proto se kazdou generaci na svete neco zmeni - v souvislosti s tim jakej clovek po techto kamenech sahne.....a je to pouzivano proti nam vsem ...a v dnesni dobe sice vsechno smeruje kamsi ke "konci sveta", ale vsechno je to jenom dedukce nasich mozku, jakoby to byl lidskej vir na kterej zuby casu neplati.........a tak se s nasi civilizaci tahne od pocatku a tahnout bude...myslim ze lidi touzi po konci sveta, nebo aspon o nem uvazuji, protoze zijou neustale v predstave.....v predstave ktera je falesna...a tou predstavou je ze mi jsme spickou veskery evoluce a my jsme pany sveta...je to jeden velkej omyl a vim ze s tim hovno udelam.....ale jednomu verim jiste- zadnej konec sveta nebude ...bude maximalne konec nasi civilizace...konec éry lidství...protože cela naše civilizace se da prirovnat k hvězdě.....stárne, nabira na sile, ale čim je silnejsi a vetsi tim vic se blizi k svymu zaniku........az jednou je tak silna ze se zacne smrstovat a sama sebe znici........vidite v tom tu podobu? prece musite?! je to tak zretelny.........................podivejte se na to, vsechno podleha elektronice, vsechno podleha naší vizi lepsiho, delsiho a stastnejšího života....zivota v přepychu, luxusu, moderním světe........ale je to jako s tou hvězdou, rosteme, expandujeme, jsme užasní skvělí a velicí............ovšem jen d chvíle kdy přijde ten čas kdy se staneme bezmocnými - do chvile kdy nam veskera nase sila, veskere naše JÁ, které nase civilizace a nas druh ma zmizi....všechno smeruje jen k jednomu - ke smrti ...je to přirozenej vyvoj a lidi by měli pochopit že s tim nic neudělaj...jednou vyhynem, ale vyhynem kvuli tomu jak chceme žit....jednou nám dojdou napady a zdroje, naše technika prestane byt funkcni, léky ucinkujici...v tomhle ja vidim konec světa ale rozhodně bych si netroufnul tvrdit že to bude rok 2012......tok času a udalostí je moc lehce narušitelná věc na to, aby se dal předpovídat dopředu....všechno co se ještě nestalo se dá změnit...nemůže dopředu existovat reakce, aniž by jí předcházela nejaka pricina.....prirovnal bych nás druh k termitům...predstavte si dům uprostřed pouště (dum=země)....termiti žerou, žerou...rostou a sílej....nabíraj na počtu...ale jednoho dne ten dům celej sežerou az do zakladu (sezrat do zakladu=vycerpat nerosty atd.)...........cožpak to nezní logicky? ................

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 130 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]