|
ví jak napsat příspěvek |
 |
povolani: warior
|
RodSacketts20:11 Prej kdyz s tebou dungovaly byli casty pojezdy Ames20:11 super nikdy v zivote som nepraskol nikoho Ames20:12 vela ludi poznam z dobry crus-law ale ani ked som bol na mape som nic nepraskol ked som harvil.... toto hodim na forum RodSacketts20:12 nemusíš RodSacketts20:13 řikam to co jsem se dozvěděl z doslechu já u toho nebyl, nevim co se delo Ames20:13 vsak preto to dam na forum a chcem vediet kdo si to mysli RodSacketts20:13 nemusis RodSacketts20:14 to jsem zase jednou neco rekl príště držet hubu a krok nepotřebuju aby to bylo za mne nekde zverejneny RodSacketts20:15 jestli to tam das, je to z mé strany "nepřípustné" Ames20:15 mne ide o viac nez tebe nemyslis? mne ide o povest ktoru mi niekdo pekne zaspinil tebe o co? RodSacketts20:16 abych se zase do ničeho nenamočil Ames20:16 co si jediny normalny clovek asi nikdo nemal mi to povedat a len hovorili neskor alebo neodpisali RodSacketts20:16 ale nebylo to od jedinyho cloveka RodSacketts20:17 slysel jsem to uz od 2 nezavazne na sobe Ames20:17 cca kedy? ak tak mesiac dva dozadu tak to berem Ames20:18 lebo som nehral RodSacketts20:19 ja to slysel ted v posledni dobe.. nehraju zpátky dlouho UO vlastne od doby co jsem zacal premlouvat lidi aby sme s tebou chodily dungi Ames20:19 od kedy som si spravil clerika nikdo nevie moju identitu len asi vy Ames20:20 a od kedy hram som videl jedno pk a to sukiho v cove Ames20:21 neviem od koho si to pocul ale chcem aby sa to vyriesilo RodSacketts20:22 nj, si postni tenhle rozhovor
|
|