Cau
Tak kde zacit ...
Sem Lucky v reale se menuju Lukas a je mi 18 let, UO hraju +/- 3tim rokem.
Zacinal jsem v guilde Legie kde jsem planoval i zkoncit, bohuzel nektere okolnosti me primneli k tomu, abych odesel a tak jsem se s par prateli ocitl na volne noze.
Proc zrovna ROD? No vite kdysi davno kdyz ROD jeste nebyla guilda ale pouze seskupeni lidi me bylo nabidnuto abych se pridal a pomohl teto zacinajici guilde v nesnadne ceste, ja byl ovsem uz jednou nohou u Legie
Co se tyka mých postav vlastnim Vampira ktery se jmenuje Lucky Fly - ma stouna ma imunku je to Brujah, kvuli zmenam vampira jsem ho takrka prestal hrat ale kdyz bude potreba nakou dmg, byl bych schopen ho jeste asi i oprasit.
Dalsi postava je clerik Lucky skilove nak tak v norme, ale bishopku sam neunese nebot nema GM heal. Mel jsem obdobi, kdy jsem hral jen jeho, vcelku me to za nej bavilo ale zase tak dobre za nej neumim.
Dalsi je negr Icy momentalne v chaosu, nyni moje nejoblibenejsi postava, rekl bych ze za nej umim hrat jak pvp tak i pvm ale sou i lepsi :p
S touhle postavou hodlam rezignovat a vztoupit sni jako s mym hlavnim charem do vasi guildy.
Dalsi postavy sou ranger Kari, v opatrovnisctvi, nic mene za nej obcas hraji, pal Shater nb ani nevim proc jsem ho vykopal a PK mag House nekteri jiste velmi zive pomatuji
Dungu sem prosel dost snad na nic nezapomenu: Ice, Hytl, Cove, Cyclop Valey, Cyclop dung, Pride - risi, Desp 1, Ankh prvni 2 cesty, Dec, Tk, Destard 1+2+3 a heb v pulce, Drowy, FDD, Shame, Sorc po poklad u ada golema, TS, Water, Wrong.
Vetsinu dungu sem prosel za vampa/clera/negra
Mezi moje nejoblibenejsi dungy patri bezpochyby Pride, Destard a kyklopy. Mezi ty ktere opravdu nemam rad se dozajista daji zaradit tyto: TK, HYTL sorc
Co vam muzu nabidnout? Dozajista oporu kdyz bude treba a predevsim sve zkusenosti rad pomuzu / poradim kdyz budu moci :p
Co od guildy ocekavam? No predevsim dobre zazemi, protoze ted maturuji tak nebudu tolik hrat, chtel bych to omezit a do matury se venovat studiu, ale samozrejme prubezne logovat a obcas chodit dungy
Budu si muset zvyknout na vase deleni lootu je to pro me opravdu novinka :p
Jakykoliv dalsi otazky rad zodpovim, kdo by chtel neco probrat po icq a byl linej klikat na profil tak 206-486-222
A abych nezapomel cetl jsem co bych o sobe asi tak mel uvest a tam byla poznamka co napsat na koneczadosti bohuzel uz si to nepomatuju tak me prosim omluvte :p
jo ts mam mapku taky asi vsechno zatim